miercuri, 18 septembrie 2019


Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)
Semn de Pamant, Cardinal, feminin,  introvertit si violent
Verbul caracteristic – a organiza, a folosi principii. Planeta guvernatoare – Saturn
Acest semn zodiacal al Capricornului ne contureaza propria identitate, dezvaluindu-ne nazuintele noastre. Ne face sa ne constientizam talentele, posibilitatile, sansele, dar si limitele. Capricornul este omul cu principii care indica drumul de urmat in viata.
Nativul Capricorn  se caracterizeaza prin seriozitate. Spre deosebire de celelalte semne de Pamant, Taur si Fecioara, Capricornul tinde mereu in sus. Foarte ambitios si independent, nu agreaza ideea de subaltern si este foarte grijuliu cu viitorul sau. Se straduieste atat de tare sa-si realizeze scopurile ca uita sa traiasca. Este un ascet inconjurat de propriile ganduri. Sub acest aspect singuratic se ascunde o mare sensibilitate.
Sentimentul raspunderii este caracteristica care il individualizeaza pe Capricorn. El ia viatain serios fixandu-si mari responsabilitati, deoarece constiintasa ii impune perfectionarea in tot ceea ce face.
Medical : genunchii din punct de vedere articular, osos, musculotendinos
Trasaturi fizice caracteristice: osatura puternica, uscat, rigid, calvitie, nas proeminent, maxilare puternice, dure
Profesie specifica: notar, politician, bancher, sculptor, architect, arheolog, geograf, functionar, administrator, matematician, dirijor, ghid montan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...