sâmbătă, 16 ianuarie 2021

 



Cum sa cuceresti o femeie din zodia Capricorn

Rareori o femeie Capricorn se îndrăgostește la prima vedere. Pentru ea dragostea este o afacere serioasă. Nici tu nu o vei găsi flirtând. Când este interesată de un bărbat, va depune mult efort pentru a-l cunoaște cât mai bine posibil. Doar atunci când simte că se vor potrivi cel mai bine, își va permite să se îndrăgostească. Dar chiar și atunci, ea va avea ceva - un lucru sau două lucruri - care vor rămâne un secret pentru toți ceilalți. Există câteva lucruri care vă vor ajuta să atrageți inima acestei femei:

-        Succes – Femeia Capricorn este extrem de impresionata de bărbați care se remarcă prin merit și succes. Are nevoie de siguranță în relația ei și este super practică. Este conștientă că fără bani nu există siguranță și, prin urmare, va gravita către bărbații care au realizat ceva în viața lor.

-        Simt practic - este o femeie practică și ar aprecia că ai cheltui bani pe flori și bibelouri pentru a o curta. Daca vreți să o curtati, atunci cheltuiți bani pentru lucruri importante, cum ar fi o cauză caritabilă, cadouri care au valoare sentimentală și timp. Dacă ați ales să faceți un cadou, acesta ar trebui să fie unul care are o semnificație deosebita.

-        Fiti organizat și concentrat - femeia Capricorn apreciază foarte mult un bărbat care știe incotro se indreapta. Este ea însăși organizată și concentrată și este fericită în preajma unui bărbat care apreciază acest lucru. Ea nu înțelege prea bine bărbații care sunt visători sau aventurieri. Pentru ca ea să fie fericită, trebuie să aibă un plan în mână și să știe unde duce drumul.

-        Încredere - această femeie este atrasă de putere și personalitate. Un bărbat cu încredere înseamnă putere și acest lucru îi promite siguranța pe care o caută într-o relație. Un bărbat cu încredere îi va atrage întotdeauna atenția.

-        Umor - această femeie apreciază râsul și are un simț al umorului minunat. Va fi total atrasă de un bărbat care o face să râdă.

 Ți s-a aprins inima dupa această femeie?  Va trebui sa ii castigi inima gradual. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta:

-        Abordare directă - este o femeie practică și iubește abordarea fără prostii. Nu este impresionată de curte cu flori și vinuri. Dimpotrivă, ea găsește acest lucru frivol și o risipă de bani, care ar merge de fapt împotriva ta. Îți place de ea, spune-i că ai vrea să o cunoști mai bine. Va aprecia asta.

-        Sensibilă și amabilă - știe că este practică și puternică și, prin urmare, apreciază un bărbat care poate vedea latura sensibilă a lucrurilor. În timp ce se așteaptă ca un bărbat să fie puternic și încrezător, este în special mișcată de un bărbat sensibil la sentimentele oamenilor.

-        Practic în cuvinte și acțiune - haine conservatoare, dar elegante. Nu ar aprecia pe cineva care aruncă o mică avere pe hainele de designer doar pentru că acestea sunt la modă. Ea ar prefera să te îmbraci conservator, în haine care să aducă tot ce e mai bun în tine fără să faci o gaură în buget.

-        Bine îngrijit - pentru femeia Capricorn, un bărbat bine îngrijit înseamnă un bărbat căruia îi pasă cum arată. Cu alte cuvinte, acesta este un om suficient de responsabil pentru a proiecta o imagine decentă. Va aprecia asta foarte mult la un bărbat.

-        Iubitoare pricepută - este pasionată și iubește intimitatea fizică. Cei care cred că este prea practică pentru a fi o iubită bună, se vor bucura de o mare surpriză. Este plină de surprize - și toate surprize bune. Femeia Capricorn încearcă să manifeste emoții, dar este profundă și grijulie.

-        Femeia Capricorn este extrem de loiala fata de partenerul sau si il sustine neconditionat. Exista foarte putine lucruei care pot fi reprosate femeii Capricorn-poate fi destul de incapatinata si greu de convins, mai ales daca implica cheltuirea banilor pentru ceva pe care il considera frivol.

 

 Cum sa cuceresti un barbat din zodia Capricorn

Barbatul Capricorn ia relațiile foarte în serios. Nu se angajează cu ușurință într-o relație pe termen scurt și le place să intrevada un viitor cu cineva. De aceea este important să eviți toate jocurile și să fii sincera. Arată-i că îți place de el. Acest lucru îl va surprinde și îl va face să se gândească la tine. În timp ce faceți acest lucru, încercați să ascundeți orice îndoieli sau frici – barbatilor Capricorni nu le plac femeile nesigure și slabe. Le plac femeile care pot prelua controlul în viață și pot obține ceea ce vor. Așadar, fii curajoasa și nu pierde timpul.

FII MISTERIOASA

Capricornii sunt de obicei foarte siguri de sine. Prin urmare, ei se gândesc foarte bine la ei înșiși și caută ceva dincolo de obișnuit. Ei cred că merită ceva special, diferit, așa că probabil se vor îndrăgosti de o persoană care știe exact cum și când să le  arate sau să le ascundă ceva. Într-o conversație cu un bărbat din Capricorn, nu dezvălui prea multe despre tine, pentru că se bucură de o ghicitoare bună. Dacă îl privați de privilegiul de a vă „citi” la prima întâlnire, el se va simți provocat să vă „rezolve” și cu siguranță vă va invita din nou la intalnire.

INAINTEAZA INCET

În timp ce vă apropiați de el, cel mai bine este să nu fiți rapida - în relații, uneori este mai bine să încetiniți. Capricornii tind să-și ascundă sentimentele, nu pentru că nu au, ci pentru că le este frică să nu fie răniți. Motivul pentru care își ascund sentimentele este frica de eșec, care este trăsătura generală a Capricornului, iar acest lucru se aplică și vieții amoroase. A fi abandonat, înșelat și rănit este egal cu eșecul in ochii lor. Deci, nu inainta foarte repede, mai ales la începutul relației. Cel mai bine este să nu forțezi declarațiile de dragoste, deoarece un bărbat din Capricorn preferă acțiuni în loc de cuvinte. Va fi încântat dacă îi arăți cât de mult înseamnă pentru tine, în loc să spui asta. Lasă-l să controleze ritmul relației. Dacă îl grăbești, se va simți prins și probabil va încerca să te evite în următoarele zile.

FĂ-L SA RADA

Capricornii apreciază un bun simț al umorului. Au un simț al umorului rar, oarecum ciudat, și sunt greu de mulțumit în acest fel, deoarece nu vor râde ușor. Dacă doriți să împărtășiți o glumă cu un bărbat din Capricorn, asigurați-vă că îi va plăcea. Asigură-te că ai o glumă potrivită pentru el. Observați ceea ce i se pare amuzant, apoi planificați-vă mutarea.

ASIGURAȚI-L CA ESTE IN SIGURANTA

Capricornii nu își asumă riscul fără un plan B. Prin urmare, nu se expun decât dacă sunt siguri că nu vor exista consecințe. Arată-i că este „în siguranță”. Arată-i că nu-l vei judeca din cauza unui secret pe care ți l-a împărtășit sau că nu-l vei abandona pentru că ai aflat că nu este perfect. Capricornii sunt mari ascultători, așa că așteaptă un moment bun, poate o conversație târzie și împărtășește cu el un secret, un obicei ciudat sau o dorință. El va aprecia acest lucru și va răspunde corespunzător.

CONECTAȚI-VĂ INTELECTUAL

Un bărbat din Capricorn are de obicei o viziune complexă asupra lumii și a problemelor sale, așa că se bucură de o dezbatere bună. Într-o relație, unui bărbat Capricorn îi place să se conecteze intelectual, îi place să poată discuta despre diferite lucruri care îl privesc. Nu vă faceți griji dacă nu împărtășiți aceeași părere cu el, îi place atunci când oamenii nu sunt de acord cu el pentru că vă va aprecia onestitatea și atitudinea curajoasă. Pur și simplu nu încercați să-l convingeți să-și schimbe convingerile, deoarece un bărbat din Capricorn este extrem de încăpățânat și nu va face asta niciodată. Chiar dacă în cele din urmă vede că ai dreptate, nu o va recunoaște niciodată. El își va apăra în continuare credința indiferent de ce.

GĂTEȘTE PENTRU EL

Fiecare om iubește mâncarea, iar Capricornii o adoră. Au o pasiune pentru gătit și se bucura de mâncare. Ei sunt adevărați hedoniști în acest fel. De asemenea, sunt foarte convenționali și cred că sunt necesare abilități de gătit la orice femeie. Dacă surprinzi un bărbat din Capricorn cu o cină simplă, fără niciun motiv, va rămâne fără cuvinte. El va aprecia efortul și dăruirea mai mult decât mâncarea și tocmai acest lucru va face mâncarea și mai delicioasă decât este cu adevărat. Nici măcar nu trebuie să fie o cină, poate fi un desert sau o simpla omleta și o cafea. El va întoarce fără îndoială favoarea. Capricornii au poftă de viață. Sunt minunat de complicati. În ciuda atitudinii lor încăpățânate, a obsesiei lor pentru succes și a problemelor lor de încredere odată ce îi vei câștiga inima, el va fi cel mai fidel iubit. Ei vor demonstra că ați făcut alegerea corectă.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...