joi, 11 februarie 2021

 


Cea mai bună compatibilitate zodiacală

Rac și Scorpion:

Mulți cred că acesta este cea mai buna partida a întregului Zodiac. Aceste două semne se înțeleg și se completează perfect, chiar dacă la suprafață, tind să aibă personalități destul de diferite. Ceea ce funcționează aici este că fiecare persoană din relație este puternică acolo unde cealaltă este slabă. Amândoi sunt foarte interesați să aibă o relație puternică (ceva în care sunt dispuși să depuna efort) și au obiective similare în viață pe care vor dori să le lucreze împreună pentru a le atinge.

 

Pești și Pești:

Combinația a doi Pești este fantastic de puternică și compatibilă. Se găsesc reciproc și fiecare se simte de parcă și-ar fi găsit sufletul pereche sau părțile lipsă din care au nevoie la o altă persoană. Relația decolează aproape instantaneu și asta îi sperie pe fiecare dintre ei și ar putea să-i alunge unul de celălalt. Găsiți acea persoană care este perfectă pentru dvs., dar următoarea întrebare pe care fiecare trebuie să și-o pună este că sunteți deja pregătiți pentru așa ceva?

 

Berbec și Săgetător:

Aceste semne fac un cuplu iubitor de distracție, care se fac mereu să râdă reciproc. Au o grămadă de glume interioare și preferă să păstreze lucrurile în viața lor ușoare și fericite. Au un cerc mare de prieteni și planifică întotdeauna lucruri distractive pe care să le poată face toată lumea.

 

Săgetător și Pești:

Din punct de vedere emoțional, această combinație se echilibrează foarte bine. Fiecare dintre ei sunt romantici fără speranță și își poartă inima ascunsa și se respectă unul față de celălalt. Sunt empatici și înțelegători și vibrează cu adevărat cu ceea ce simte fiecare și încearcă să fie ceea ce fiecare persoană are nevoie în relație. Singura problemă care apare în acest tip de relație este nivelul emoțiilor intense dintre cei doi, uneori este prea dramatic, au nevoie de cineva puțin diferit.

 

Fecioară și Capricorn

Acesta este un cuplu de putere în devenire. Ambii oameni sunt ambițioși, muncitori și oarecum conservatori când vine vorba de viața lor personală. Va dura ceva timp să se deschidă și să fie vulnerabili unul cu celălalt, dar interesele lor sunt atât de comune încât, odată ce se întâmplă, vor fi o echipă perfectă.

 

Leul și Balanța:

Leul și Balanța,  amândouă adoră lumina reflectoarelor, dar, într-un fel, nici nu sunt competitive între ele. Ar prefera să o împărtășească (rar pentru ambele semne) și să lase lumina să puna in valoare cât de fericiți se fac reciproc în cuplu.

 

Taur și Rac:

Acesta are potențialul de a fi unul dintre cele mai bune partide din Zodiac. Taurul și Racul sunt persoane similare cu valori complementare. Le va face plăcere să își construiască o viață fericită împreună, să aibă un partener extrem de loial și de susținere și să se răsfețe reciproc cu atingere fizică, mese reconfortante și afecțiune nesfârșită.

 

Capricorn și Capricorn:

Aceasta este o potrivire ideală, deoarece valorile Capricornului sunt atât de importante pentru ei încât să aibă pe cineva cu un set de idei duplicat este visul lor. Isi vor înțelege atât de bine dorințele și nevoile celuilalt și vor lucra ca o echipă pentru a-și atinge obiectivele comune. Vor avea o loialitate incontestabilă și își vor păstra relația mai presus de orice.

 

Gemeni și Pești:

Gemenii și Peștii se echilibrează foarte bine. În timp ce un Pești este foarte emoțional și profund, Gemenii sunt foarte compasionali și le înțeleg nevoile Pestilor. Un Pești nu se rusineaza să fie exact cine sunt și să urmărească cum se simt în timp ce un Gemeni tinde să joace rolul a ceea ce are nevoie cineva să fie și face alegerile care par logice. Ceea ce fiecare parte are nevoie de ce cealaltă pare să fie.

 

Săgetător și Săgetător:

Săgetătorul se înțelege foarte bine cu propriul semn. Nu va fi nimeni care să le poate de grija, care să-i poată face necazuri, dar nu prea apreciază că lucrurile funcționează perfect oricum, deci nu este o mare pierdere. Se vor distra foarte mult, nu vor lupta și vor fi un cuplu relaxat care face întotdeauna exact ceea ce vor să facă.

 

Berbec și Gemeni:

Berbecul și Gemenii formează un cuplu incitant care este întotdeauna în afara casei, făcând ceva distractiv împreună. Feedul lor de Instagram îi face pe cei mai mulți oameni să fie epuizați, dar le place să ducă o viață activă, aventuroasă împreună.

 

Balanță și Scorpion:

Această pereche se echilibrează reciproc atât de bine pentru că, în timp ce un Scorpion este emoțional și foarte intens, o Balanță este foarte ușoară și lipsită de griji. În setările sociale, fiecare semn se poate descurca cu al său la o petrecere și nu se bazează unul pe celălalt. În timp ce amândoi se descurcă singuri, sunt mai bine împreună.

 

Taur și Pești:

Aceasta este o  partida minunata de asociere a unui visător (Pești) cu un realist (Taur). Amândoi preferă un stil de viață relaxat și știu că cealaltă persoană trebuie să fie susținută și iubită. Vor avea una dintre cele mai fericite vieți de casă și vor fi un cuplu cu o legătură de nezdruncinat.

 

Gemeni și Balanță:

Acești doi sunt prieteni minunați și iubiți incitanti și fericiți Sunt compatibili în mod natural și le place să-și petreacă timpul în același mod (în jurul oamenilor, distrându-se). Sunt un cuplu social catre care alte cupluri aspiră.

 

Berbec și Fecioară:

 

Aceasta este o pereche naturală de două persoane complementare. Berbecul va alege aventura, iar Fecioara o va planifica. Se vor provoca și echilibra reciproc și vor face cu adevărat viața celeilalte persoane mai bună.

 

Scorpion și Capricorn:

Aceasta este relația pe care ai noroc să o găsești atunci când ești gata să te așezi. Un Scorpion se angajează mai târziu în viața lor după ce s-au distrat și doresc ceva serios, iar un Capricorn a fost pur și simplu pregătit pentru asta tot timpul. Nevoile unui Scorpion sunt uneori foarte multe, dar dacă întrebi un Capricorn, este ușor să fie înțelegător, atent și să ofere  spațiu unui Scorpion atunci când are nevoie. Personalitățile Scorpionului se schimbă frecvent și ceea ce face ca un Capricorn să fie un partener bun este că se străduiesc să fie ceea ce un Scorpion are nevoie tot timpul, simțind multă împlinire și fericire din rolul respectiv.

 

Taur și Capricorn:

Taurul și Capricornul sunt aliați naturali. Amândoi adoră să se răsfețe cu lucrurile mai fine din viață, sunt ambițioși și le place să se arate puțin. Se potrivesc bine și pot fi un „cuplu de putere” foarte fericit.

 

Balanță și Pești:

Această pereche este una dintre cele mai puternice. Loialitatea lor unul față de celălalt este ceea ce este atât de minunat. Fiecare dintre ei este cu adevărat empatic și ar da oricui cămașa de pe el. Ei formează o echipă atât de bună, pentru că atunci când unul este în jos, celalalt crește atunci când este nevoie și invers. Această relație este o combinație pentru totdeauna dacă ai norocul să găsești așa ceva. Și împreună,  fiecare  se completează reciproc, ceea ce este este o reflectare a influenței pe care o au unul asupra celuilalt.

 

Vărsător și Vărsător:

Vărsătorii funcționează bine cu propriul lor semn, deoarece au tendința de a avea păreri destul de ridicate despre ei înșiși, așa că este foarte util să aiba o relație cu o persoană care le este similară. Împreună se vor menține reciproc stimulați mental și conexiunea lor romantică va prospera din cauza acestei scântei consistente.

 

Scorpion și Pești:

Afirmatia “contrariile se atrag”, nu poate fi  mai adevărată acestei perechi. Un Scorpion este rece și in garda. Se luptă cu încrederea în oameni și a lasa pe oricine să intre in intimitatea lor. Vor întotdeauna să fie cei dominanți într-o relație. Peștii, pe de altă parte, tind să fie pasivi, purtându-și inima in palma,  iubind un Scorpion cât de tare pot. Și, deși este o provocare, odată ce castiga încrederea unui Scorpion, ceea ce face  legătura mai puternică este loialitatea unul față de celălalt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...