vineri, 5 februarie 2021

 


COMPATIBILITATE BERBEC - BERBEC 

Sex si intimitate – compatibilitate 65%

Fiind persoane  puternice si independente, este ușor pentru acești doi să-și dea jos hainele și să se bucure unul de celălalt. Cea mai mare problemă a acestora ar putea fi posibilul lor egoism. Întrucât armonia sexuală este probabil cel mai important segment al relației, cu semnul lor condus de Marte, acest lucru ar putea duce la lupte și schimburi de multe cuvinte taioase.

 

Cel mai prost scenariu posibil este dacă unul dintre ei se gândește la satisfacția celuilalt, în timp ce celălalt nu constientizeaza nevoile partenerului său, care dăruiește. Deoarece Marte este o planetă conectată în primul rând la sex ca mijloc de continuare a speciei, este destul de des intalnit ca doi parteneri Berbec sa nu aiba  capacitatea de a se satisface reciproc într-un mod senzual, deoarece asta este calea lui Venus. Marte va reprezenta satisfacția în sens fizic, dar fără Venus - fără emoție. Prin urmare, ar putea exista o lipsă de interacțiune umană adevărată în acest segment al relației. Gândurile lor trebuie îndreptate către partenerul lor, fără excepție, dacă intenționează să funcționeze relația lor sexuală.

ÎNCREDERE – compatibilitate 55%

Există un comportament specific al Berbecului care arată aproape întotdeauna dacă nu spun adevărul - încep să acționeze defensiv și se enervează foarte mult. Acum vă puteți imagina cum ar arăta doi Berbeci împreună dacă nu ar fi sinceri? La fel ca și copiii de la locul de joacă care  nu se luptă cu nimic, păstrând în același timp un fel de apropiere nefirească pentru a neutraliza sentimentele de vinovăție.

 

Acestea fiind spuse, putem pretinde cu certitudine că doi Berbeci într-o relație de iubire împărtășesc încrederea ca același scop. Nu numai încredere în ceea ce spune cealaltă persoană, ci, mai important, încredere în deschiderea și spunerea a ceea ce-ți trece prin minte fără prezența fricii de reacția partenerului lor. În multe cazuri, partenerul Berbec nu este plin de dragoste și sprijin din cauza lipsei de tact și a naturii impulsive. Acesta este principalul motiv pentru care doi Berbeci într-o relație nu funcționează întotdeauna.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 85%

Imaginați-vă doi oameni frumoși, goi, lovind cu capul de un zid de cărămidă. Uneori aceasta este cea mai bună imagine posibilă pentru a vă face să înțelegeți mentalitatea Berbecului, mai ales atunci când există doi dintre ei. Inteligența nu are nimic de-a face cu imaginea, deoarece acestia pot fi extrem de inteligenti datorită posibilității poziției lui Mercur în zodia lor, dar un fel de încăpățânare ciudată este ceea ce îi poate conduce sa faca prostii fără sens.

 

Creierul unui Berbec obișnuit are un fel de nevoie de a demonstra întotdeauna ceva altora. Acum, acest lucru ar fi grozav dacă dezbaterea ar avea o bază de gândire calmă și rațională, dar chiar și atunci când argumentele lor sunt valabile, nu par să rămână calmi și distanți suficient de mult timp pentru a-și face auzită părerea.

 

Latura bună a acestei combinații este, de fapt, aceeași poziție a Soarelui ca semnificație a conștientizării, astfel încât puteți vedea că obiectivul lor principal nu diferă atât de mult. Totuși, este dificil pentru doi dintre ei să găsească pace în comunicare, cu excepția cazului în care împărtășesc majoritatea acelorași opinii.

 

EMOȚII – compatibilitate 75%

Datorită nerăbdării lor, este ușor să presupunem că reprezentanții Berbecului nu sunt foarte emotivi. Nu există o persoană mai bună decât un alt Berbec care să înțeleagă cât de falsă este această presupunere. Ca semn de foc, Berbecul este cald și pasionat, dar poate fi puțin dificil să înțelegi latura lor emotiva din cauza naturii lor aparent „masculine” și soldatesti. Doi Berbeci pot împărtăși o înțelegere emoțională profundă ca și când ar vorbi aceeași limbă.

 

Din păcate, Soarele este exaltat în Berbec și adesea prea cald pentru o funcționare echilibrată a acestora. Dacă un al doilea Soare ar intra în sistemul nostru solar, vă puteți imagina ce fel de daune ar face gravitația sa? Acestea fiind spuse, poți înțelege că este mai ușor să fii cu o persoană condusă de o planetă atunci când tu însuți ești o stea. Nu este ca și cum această relație emoțională este imposibilă, dar uneori poate fi dificil pentru ambele părți să rămână independente, puternice și fidele sinelui lor.

VALORI – compatibilitate 95%

Lucrul pe care Berbecul îl apreciază cel mai mult este capacitatea unei persoane de a fi directa și clara, așa că doi Berbec se vor înțelege perfect în această privință. Dacă vor fi de acord asupra unor particularități, acest lucru este îndoielnic. Datorită naturii lor primare, le place să se vadă pe ei înșiși ca luptători pentru dreptate. Acest lucru le oferă o perspectivă tipică „Robin Hood”, deci este posibil să spunem că apreciază și adevărul, onoarea și respectul. Acest lucru ar fi în afara contextului și mai degrabă o descriere „în general” a valorilor lor. Valori pe care le-ar putea avea orice alt semn, dar să nu fie atât de atasate de ele.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 95%

Marte îi face pe oameni activi, așa că să spunem că pot împărtăși totul fizic, de la plimbări, sport și sex, până la alpinism. Activitățile care trebuie împărtășite sunt ușor de găsit în această relație datorită tipului și potențialului lor de energie similar.

REZUMAT – compatibilitate generala 75%

Când doi Berbeci sunt impreuna, este imperativ ca cel puțin unul dintre ei să fi stăpânit arta de a rămâne calm. Dacă acest lucru este realizat de unul dintre ei, nu prin agresivitate pasivă, ci prin gândire rațională, relația lor poate fi cu adevărat plină de satisfacții. Ca doi oameni calzi și pasionați, pot împărtăși multe momente aventuroase care le ridică nivelul de energie pana  la cer. Cu toate acestea, dacă niciunul dintre ei nu are această capacitate rațională, de adult, este posibil doar să-și prelungească relația pe baza activităților superficiale și a sexului, desigur. Întrucât semnul Berbecului îl are pe Saturn, conducătorul înțelept al timpului, al răbdării și al responsabilității în detrimentul său, unul dintre acești parteneri va trebui să își învețe lecția și să își asume responsabilitatea pentru viitorul relației lor, dacă vor dura în timp.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...