duminică, 7 februarie 2021

 


COMPATIBILITATE BERBEC - LEU

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 90%

Aceasta este o conexiune atât de caldă și pasională, în care sar scântei  tot timpul. Au preferințe sexuale similare și cu siguranță se iau reciproc în serios, indiferent de nivelul relației lor. Întrucât ambii au personalități extrem de puternice, ar putea lupta  tot timpul, dar se pot bucura de el într-un fel în care pentru unele semne de apă ar putea fi nebunesc.

 

Au o conexiune sexuală care nu poate fi întreruptă, schimbată sau estompată de-a lungul timpului, deoarece ambele sunt surse individuale de energie, așteptând ca cineva să le urmeze. Totuși, dacă unul dintre ei are probleme cu ego-ul lor, s-ar putea prăbuși într-un sistem de scurgere a energiei, unde se insultă reciproc și își distrug încrederea și libidoul celuilalt. Aceasta este o posibilitate foarte rară, dar este întotdeauna acolo când se întâlnesc două semne care prezintă un teren extraordinar pentru Soare.

ÎNCREDERE – compatibilitate 60%

Probabil că există multe probleme de încredere în fiecare cuplu Berbec - Leu, dar convingerile lor puternice și nevoia de loialitate remediază aceste probleme în majoritatea cazurilor. Amândoi se gândesc foarte bine la ei înșiși și văd cum reacționează exteriorul la partenerul lor. Leul este un semn masculin puternic, atrăgător și, indiferent dacă este bărbat sau femeie, vor avea în jurul lor această aură magnetică de cele mai multe ori. Acest lucru îl va face pe Berbec să fie in mod ciudat gelos și posesiv, gata să lupte pentru ceea ce ii aparține. Exact din acest motiv se acutizeaza această problemă, pentru că nimeni nu-l poate avea vreodată pe Leu, Regele zodiacului.

 

Totuși, înțelegerea lor reciprocă pentru natura pasională pe care o împărtășesc și determinarea ambilor parteneri de a rezolva orice problemă care le stă în cale, ar putea să îi facă să rămână împreună ani de zile, construind siguranță și încredere în fiecare zi.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 90%

La început, conversațiile lor vor fi probabil incredibil de pline de energie, pline de admirație și respect. Pe măsură ce se apropie, se poate aștepta ca ei să introducă o notă emoțională, dar nu una foarte blândă pentru că emoțiile lor ard ca elementul Foc de care aparțin. Aceasta este o anumită promisiune pentru o mulțime de lupte, declarații puternice și întreruperi. Interesant este că, în calitatea lor  de doi oameni foarte pasionați, de obicei își depășesc luptele rapid și nu le pasă prea mult de cuvintele specifice rostite în căldura momentului. În momentul în care se răcoresc, relația lor va reveni cu ușurință la normal și viața lor sexuală va înflori de fiecare dată când se luptă.

 

Sunt interesați de lucruri similare. Berbecul este interesat de Leu, în timp ce Leul este interesat de tot ce este grozav despre Leu. Aceasta este o distribuție foarte interesantă a intereselor, deoarece Leul va prețui toate lucrurile pe care Berbecul le va spune și le va face și le va reda total de mai multe ori. Acesta este, desigur, scenariul a doi indivizi sănătoși în aceste roluri. Dacă unul dintre ei are probleme psihologice mai mari, comunicările lor se vor transforma într-o discuție lipsită de sens despre unul dintre ei, iar relația lor va deveni un câmp de luptă pentru ego-ul în care amândoi au nevoie constant să-și demonstreze ceva unul altuia.

EMOȚII – compatibilitate 99%

Naturile lor emoționale sunt foarte asemănătoare. Soarele este legat de dragoste, pur și simplu, nu de tipul hrănitor, ci de iubirea creativă, caldă, pasională și jucăușă. Ambele semne au un Soare puternic poziționat, care crește pe solul din elementul Foc. Ei își înțeleg starea emoțională reciproc perfect, chiar și atunci când unul dintre ei ar dori să fugă de nevoia pasională a celuilalt de a rezista la ceva mic și aparent irelevant.

 

Compatibilitatea emoțională de această magnitudine este un remediu pentru toate celelalte imperfecțiuni pe care le-ar putea întâlni, în timp ce evoluează în timp și își condimentează relațiile sexuale cu și mai multă căldură și emoție decât ar fi promis începutul relației lor.

VALORI – compatibilitate 95%

Ceea ce valorează cel mai mult aceste două este capacitatea unei persoane de a rămâne concisă și clară. Este aproape ca și când acestea ar fi cuvintele care le descriu. Orice lucru concis are nevoie de energie puternică de la Marte, conducătorul Berbecului, în timp ce Leul aduce claritate tuturor. Singura lor problemă este nevoia pe care amândoi o au de a fi lider și curajos în relație. Nu este ca și când amândoi nu pot fi curajoși, dar au tendința de a se compara între ei și de a-și căuta rolul de lider. Acest lucru poate veni între ele și se poate manifesta ca o bătălie tipică a sexelor (în cazul în care sunt de sex opus) sau ca o luptă pentru dominarea de orice fel, consumând calitatea relației lor doar din cauza nevoii lor de a fi cel are  valorile dominante în general.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 65%

Au suficientă energie pentru a face totul împreună, dar problema este că de fapt nu au nevoie de aceeași rutină zilnică. Berbecul iubește să fie activ, să meargă, să facă mișcare și se simte mereu entuziasmat când este pe cale să facă ceva pentru prima dată. Leul este un semn de calitate fixă, o regină a dramei zodiacului, cea care vrea să se arate și să meargă acolo unde pot fi văzute. Energia Leului este ușor concentrată către cafenele și locuri unde se pot odihni, se pot bucura și pot fi centrul atenției tuturor. Aceasta este o pierdere de timp în ochii unui Berbec, întotdeauna pregătit pentru ceva diferit și incitant.

CONCLUZIE- compatibilitate generala 83%

Relația dintre Berbec și Leu este pasională și turbulentă, dar nu pare să ii deranjeze o luptă ocazională și un cuvânt taios. Când se îndrăgostesc profund, este aproape imposibil să se separe întrucât se încăpățânează să țină împreună ideea viitorului lor. Deși nu sunt doi dintre cei mai romantici credincioși îndrăgostiți, sunt pasionați de credințele lor și atunci când vor găsi dragoste, vor lupta pentru ea până când nu mai rămâne nimic din relația lor.

 

Nu are sens să sfătuiți un comportament blând sau să căutați pace, deoarece întreagul univers al relației lor se bazează pe elementul de Foc pe care îl împărtășesc. Nu are rost să căutăm pacea, când opusul păcii este ceea ce îi atrage în primul rând. Atâta timp cât se iubesc și rămân fideli și adevărați, vor fi legați într-o relație pentru care trebuie să lupte în fiecare zi. Obiectivul lor principal este să găsească o modalitate de a te bucura de luptă și de a te distra.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...