miercuri, 18 septembrie 2019


Fecioara (23 august-31 septembrie)
Semn de Pamant, Mutabil, feminin .
Verbul caracteristic – a analiza, a critica. Planeta guvernatoare – Mercur
Nativul Fecioara se caracterizeaza prin neliniste. Esenta mercuriana a semnului realizeaza o simbioza intre simtul material concret si simtul imaterial al inteligentei si abilitatii.  Bun executant, perfectionist, este cel mai potrivit subaltern.  Au o puternica latura practica si simtul datoriei in sange.
Fecioara ne demonstreaza utilitatea obiectelor care ne inconjoara, invatandu-ne o serie de reguli clare si eficiente, astfel incat sa ne putem servi cu mai multa usurinta de acestea. Semnul acesta confera totodata o perceptie a timpului, care impune o anumita cumpatare in folosirea cat mai minutioasa a fiecarui minut.
Fecioara este sensibila si delicata ; are o fire melancolica bine mascata de o pesonalitate austera. La prima vedere este rece, practica si constiincioasa, afisand o profunda cunoastere de sine, dar aceasta este doar o aparenta, ea fiind o personalitate extrem de nelinistita, care isi are originea intr-o viata interioara complicata.
Medical : intestin subtire, colon ascendent, transvers si descendent, splina, partea inferioara a ficatului, coada pancreasului.
Trasaturi fizice caracteristice : fata cu trasaturi frumoase, regulate, desenate, perfecte, par bogat, stralucitor, privire patrunzatoare.
Profesie specifica : contabil, secretar, artizan, farmacist, trubadur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...