miercuri, 18 septembrie 2019


Leu (23 iulie-22 august)
Semn de Foc, Fix, masculin, artistic
Verbul caracteristic – a dori. Planeta guvernatoare - Soarele
In cazul lui, energia focului este stabila si intensa, si poate determina atingerea propriilor scopuri. Calitatile lui nu se manifesta pentru a fi descoperite, ca in cazul Berbecului, ci servesc pentru a da stralucire si maretie persoanei respective.
Nativul Leu se carcterizeaza prin dominare. Are o abilitate nativa de organizator, din acest motiv avand tendinat de a organiza si viata altora.  Au un aer de sef greu de confundat. Este un entuziast si un creativ si se bucura de o vitalitate deosebita. Esenta solara impune generozitate si onoare, afisate cu regalitate.
Leul iubeste laudele si complimentele, manifestand o inclinatie deosebita spre grandoare si marire. Doreste sa fie iubit si admirat de catre semenii sai.
Medical : inima, vasele mari toracice-aorta, plex solar, coloana dorsala, corpul pancreasului
Trasaturi fizice caracteristice :pieptul in fata – gen de atitudine mandra, par abundent, privire superioara
Profesie specifica : functie de conducere, lider politic, actor, broker de bursa, jucator de carti, meserii legate de educatie si cresterea copiilor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...