miercuri, 18 septembrie 2019


Gemeni (21 mai-21 iunie)
Semn de Aer, Mutabil,  masculin
Verbul caracteristic – a studia, a se informa, a gandi. Planeta guvernatoare Mercur
Nativul Gemeni se caracterizeaza prin mobilitate, fie in plan fizic ori mental. Natura mercuriana il determina permanent sa caute, sa descopere marile creatii. Insa, dualitatea semnului, de cele mai multe ori ii impiedica sa duca la bun sfarsit o idee din cauza alteia care tocmai a aparut, care-l acapareaza de fapt, dorinta de baza fiind satisfacerea curiozitatii. Are marea calitate de a se adapta la situatii extrem de diferite. Au nevoie de dragoste si protectie pentru a reusi.
Gemenii au un suflet nelinistit, care ordoneaza, grupeaza si sistematizeaza mereu. Ei sunt copiii zodiacului, pe care oricat ai vrea nu te poti supara.
Medical : caile respiratorii, tesut pulmonar, trahee si bronhii, pleura, artere si vene pulmonare, maini, umeri, clavicula.
Trasaturi fizice caracteristice : subtire, suplu, vivace, nelinistit-ticuri, mobil, privirea nelinistita
Profesie specifica : ziarist, crainic, radio-TV, bibliotecar, scriitor, avocat, purtator de cuvant, grafician, grafolog, comerciant, ftiziolog, atlet, gimnast.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...