miercuri, 18 septembrie 2019




Taur (21 aprilie-21 mai)
Semn de Pamant, Fix, feminin, artistic
Verbul caracteristic – a avea, a poseda. Planeta guvernatoare Venus.
Indiferent de situatie Taurul nu isi “pierde capul”. Se bucura de viata, apreciaza confortul si tot ceea ce este frumos si valoros in viata. Emana amabilitate si bunatate.
Cucereste prin inflexiunile vocii pe care  stie sa o puna in valoare. Are o voce sonora si muzicala care farmeca.
Nativii Taur se caraterizeaza prin felul lor domestic de a fi. Planul material este foarte important pentru ei si muncesc cu truda pentru a-l cuceri. Sunt foarte rabdatori si perseverenti in realizarea scopului propus. In dragoste sunt gelosi si posesivi. Ideea de a poseda este foarte adanc inradacinata in firea lor, fie ca este vorba de planul material ori sentimental. Dar asta nu-i impiedica sa fie generosi. Se poate spune ca au un bun fler financiar.
Taurul cauta tot timpul o realitate palpabila; siguranta si satisfactia muncii sunt doua elemente importante pentru Taur.
Medical : gura, limba, maxilarul inferior, glande salivare, gat-faringe, laringe, corzi vocale, glanda tiroida si paratiroidele, artere carotide externe coloana cervicala.
Trasaturi fizica caracteristice : gat puternic, aspect indesat, bust proeminent, lentoare, privire blanda, uneori lacoma, pofticioasa.
Profesie specifica : agricultor, gradinar, designer de moda, decorator de interioare, cantaret, frizer, bucatar, tot ce este legat de finante.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...