marți, 17 septembrie 2019


ZODIACUL FLORAL - ALBASTREA


Cand: cei nascuti in  zilele de 4, 13, 22, 31 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, si 29
Zilele favorabile: duminica si luni
Te asemeni acestei flori pana la ultima fibra. Dai dovada de sensibilitate, fragilitate, devotament si bunatate. Ai face orice pentru cei din jurul sau, numai ca sa nu fii uitata. Esti un foarte bun prieten, o companie agreabila si o persoana pe care te poti oricand baza.
Esti compatibila cu:
·         Bujorul (2, 11, 20, 29)
·         Macul (6, 15, 24)
·         Margareta (8, 17, 26)
·         Albastreaua (4, 13, 22, 31)

Modesta din fire, ai tendinta de a te subaprecia, lucru ce ar putea sa-ti dauneze in viata de zi cu zi. Cedezi destul de usor in fata obstacolelor si nu prea reusesti sa lupti pentru sansa ta. Esti o persoana carei nu-i surade ideea de a duce o viata riscanta.
In dragoste, te vei descurca destul de greu din cauza timiditatii. Intr-o relatie stabila, vei da dovada de devotament si de loialitate, iar partenerul va intelege ca gelozia nu isi are locul intre voi.
Esti mereu in cautarea unui partener inteligent, agresiv, capabil sa te poata puna la punct, dar si sensibil si cu un simt al umorului dezvoltat. Odata ce l-ai gasit, iti place sa crezi ca relatia voastra nu va sfarsi niciodata. Iar daca nu ti-l gasesti, iti vei crea o lume imaginara unde sa-ti poti implini dorintele si fanteziile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...