marți, 17 septembrie 2019


ZODIACUL FLORAL - BUJORUL


Cand: cei nascuti in zilele de 2, 11, 20, 29 ale fiecarei luni.


Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33
Zilele favorabile: duminica, luni si vineri
Bujorul, datorita culorii sale rosii ca focul, este simbolul dorintei devoratoare de a iubi si de a fi iubit, de a se darui si de a afla ce se ascunde sub acest sentiment numit “pasiune”. De aceea, te simti pe deplin implinita numai atunci cand iubesti si esti iubita.
Consideri ca implinirea ti-o poti gasi numai alaturi de persoana iubita careia vrei sa-i impartasescti emotiile, ideile si sentimentele. Odata ce consideri ca ai gasit partenerul ideal, devii incredibil de loiala si de devotata, renuntand sa mai zbori din floare in floare.
Esti compatibila cu:
·         Bujorul (2,11,20,29)
·         Albastreaua (4,13, 22,31)
·         Margareta (8,17,26)
·         Orhideea (7,16,25)Macul (6,15,24)

Te ghidezi in viata dupa principiul “Daca dragoste nu e, nimic nu e”, chiar si atunci cand vei atinge varsta batranetii. Pentru ca traiesti pentru a fi iubita, esti intr-o continua cautare a jumatatii.
Nu vei refuza niciodata avansurile, daca te simti atrasa de persoana care ti le face. Odata indragostita, vei deveni mai atenta cu persoana ta, mai cocheta, dar si mai romantica.
Esti extrem de geloasa si de posesiva, fapt ce nu poate fi suportat cu usurinta de cei care isi doresc sa se implice intr-o relatie cu tine. Poate prea pragmatica, devii cu timpul de-a dreptul obtuza si inflexibila, indepartandu-i astfel pe cei dragi. Esti foarte perseverenta, de aceea reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propune.
Dar iti si pierzi cu usurinta rabdarea si te enervezi repede, de aceea nu este bine sa ti se stea in cale cand esti stapanita de aceste sentimente. In dragoste, trasatura definitorie este pasiunea. Nu-ti imaginezi viata singura, de aceea iubirea este totul pentru tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...