marți, 17 septembrie 2019


ZODIACUL FLORAL - IRIS


Cand:  cei nascuti in zilele de 5, 14, 23 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, si 38
Zilele favorabile: miercuri si vineri
Aceasta floare este venerata si considerata un simbol national in Japonia. Persoanele care au avut norocul sa se nasca in aceste zile sunt cu totul deosebite: se adapteaza cu usurinta in oricare mediu si in orice situatie si se descurca cu usurinta in orice domeniu.
Esti compatibila cu aproape toate florile, mai putin cu cei aflati sub semnul Albastrelei (4, 13, 22, 31).
Fiind nascuta sub acest semn, dai dovada de o inteligenta remarcabila. In plus, esti extrem de sociabila, reusind sa fii simpatizata de toata lumea. Desi pari agreabila, se intampla sa explodezi ca un vulcan daca esti jignita fara motiv. Nu-ti refuzi nicio placere si iti exprimi orice curiozitate. Ai inclinatii catre frumos si tot ceea ce tine de arta: literatura, pictura, arhitectura, muzica.
Daca reusesti sa-ti descoperi talentul din timp, vei avea parte de o cariera stralucita in domeniul artistic. Desi te crezi o persoana vulnerabila, esti foarte hotarata si extrem de puternica. Partenerul tau nu va avea parte de o relatie monotona, din moment ce tu faci tot posibilul sa condimentezi relatia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...