marți, 17 septembrie 2019


ZODIACUL FLORAL - MAC

Cand: cei nascuti in  zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, si 30
Zilele favorabile: marti, joi si vineri
Te pricepi sa manipulezi oamenii cu multa usurinta, lucru ce-ti ofera multa satisfactie. pe de o parte, te ajuta sa te familiarizezi cu cei din jurul sau si sa-i cunosti, iar pe de alta parte sa te folosesti de ei ca sa evoluezi si sa progresezi pe orice plan.
Esti compatibila cu:
·         Trandafirul (9, 18, 27)
·         Papucul- Doamnei (3, 12, 21, 30)
·         Macul (6, 15, 24)

Esti adepta adevarului si urasti minciuna, demagogia, meschinariile si persoanele parsive. Esti inzestraa cu o intuitie desavarsita care te ajuta sa anticipezi toate actiunile si reactiile celor din jur. Esti un ascultator si un sfatuitor perfect pentru cei aflati in impas, dar ai o problema atunci cand este vorba despre tine.
Ti se intampla adesea sa visezi cu ochii deschisi ca vei avea o contributie importanta la implinirea fericirii celor din jur. Atunci cand trebuie sa te desprinzi din lumea ta imaginara, devii pesimista si usor iritabila. Esti sentimentaa si ti se intampla adesea sa-ti incarci bateriile retraind amintirile de care ai avut parte.
In dragoste, dai dovada de multa sensibilitate si romantism, reusind sa atragi cu usurinta persoanele de sex opus, convinse ca se pot baza oricand pe tine. Este senzuala si pasionala, gata oricand sa renunti in favoarea partenerului sau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...