marți, 17 septembrie 2019


ZODIACUL FLORAL - ORHIDEE


Cand: cei nascuti in  zilele de 7, 16, 25 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, si 40
Zilele favorabile: duminca si luni
Asemeni orhideei, nobila si exotica, reusesti sa te faci remarcata cu usurinta. Cei din jur iti sesizeaza presenta de la distanta datorita frumusetii, elegantei si atitudinii tale aristocratice si isi doresc sa te aiba din ce in ce mai mult prin preajma.
Este insa foarte greu ca tu sa fii atrasa de ceilalti, deoarece te feresti de lucrurile simple, banale. Insa chiar daca pari greu de abordata, esti usor de cucerit pentru cei care stiu cum sa te impresionaze.
Esti compatibila cu:
·         Floarea-Soarelui (1, 10, 19, 28)
·         Papucul-Doamnei (3, 14, 21, 30)

Fair-play-ul este unul dintre principiile tale de baza ale orhideei si nu renunti la el, in orice situatie te-ai afla. Desconsideri persoanele prefacute, destesti infidelitatea si atmosfera stresanta si conflictuala, desi reusesti sa-i faci fata cu brio.
Esti un bun sfatuitor, o fire foarte sensibila, care se poate simti tradata chiar si de cei mai apropiati prieteni. Ca sa iesi din aceasta stare, iti creezi o lume proprie, imaginara, in care te refugiezi de cate ori se afla in impas. De aceea, iti place enorm sa calatoresti, acesta lucru fiind un bun prilej de a cunoaste oameni noi, pe care eventual sa-ii domini fara a te osteni prea mult.
In viata amoroasa, pari a fi libertina, dar in realitate iti cauti cu multa grija partenerul. Esti foarte pretentioasa si deloc usor de pacalit, dar odata ce te-ai convins ca ai gasit perechea ideala vei lasa deoparte duritatea si vei deveni o persoana extrem de blanda si calda. Nu vei face niciodata compromisuri intr-o relatie, lucru ce ar putea sa-ti pericliteze relatiile pe termen lung.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...