marți, 17 septembrie 2019


ZODIACUL FLORAL - PAPUCUL DOAMNEI


Cand: cei nascuti in   zilele de 3, 12, 21, 30 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, si 42

Zilele favorabile: duminca, luni, si vineri
Apartinand aceleasi specii ca si orhideea, nativa aflata sub acest semn are un aer exotic, extrem de atragator pentru persoanele de sex opus.
Esti compatibila cu:
·         Macul (6, 15, 24)
·         Trandafirul (9, 18, 27, 25)
·         Papucul-Doamnei (3, 12, 21, 30)



Desi poti fi considerata calma, ferma, hotarata si generoasa, poti fi si nelinistita, entuziasta, nesigura pe propriile forte, dand dovada de mare fragilitate.
Iti manifesti interesul pentru cele mai diferite lucruri, ceea ce denota o curiozitate innascuta care trebuie sa fie alimentata in permanenta.
In viata sentimentala, esti foarte imprastiata, distrata, ceea ce te face sa fii si nestatornica. Esti o fire infidela – daca exista ceva care te sperie, acel lucru este o relatie stabila. Te temi de monotonie, de aceea esti intr-o cautare permanenta de inedit.
Putini sunt cei care chiar reusesc sa reziste alaturi de tine. Daca ai reusi sa te controlezi si sa-ti stapanesti reactiile, cu siguranta ai avea mai mult succes si ai fi inteleasa si agreata de cei din anturaj.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...