sâmbătă, 16 ianuarie 2021

 


Cum sa cuceresti o femeie din zodia Sagetator

 

Ce gaseste o femeie Sagetator irezistibil la un barbat?

Femeia Săgetător caută companie, mai presus de toate, în bărbatul ei. Vrea pe cineva cu care să-și împărtășească convingerile, poveștile de călătorie, sentimentele, visele, temerile și orice altceva . Această femeie este autoeducată în mai multe domenii și poate vorbi despre aproape tot ce se află sub soare. Iată câteva lucruri pe care le găsește ademenitoare la un bărbat:

-        Farmec - este atrasă de bărbații care râd ușor, vorbesc liber și sunt fermecători. Ea caută un prieten în partenerul ei și are încredere cu ușurință. Un bărbat autentic și prietenos i-ar atrage atenția imediat.

-        Foamea de călătorie - femeia Săgetător adoră să călătorească. Este suficient să spui că îți place să călătorești. Ea se va strânge imediat lângă tine pentru a afla ce locuri ai văzut și ce ai învățat. Îi place să vorbească despre locuri îndepărtate și poate petrece ore întregi pe subiect.

-        Aventura - pentru această femeie, fiecare zi este o aventură. Ea vede o oportunitate pentru ceva nou în fiecare aspect al vieții sale. Există o poftă de aventură în ochii ei care face chiar și o excursie la aparatul de cafea distractiva. Este foarte atrasă de un bărbat, care este gata să încerce lucruri noi - mâncare nouă, modă nouă, jocuri noi, orice noutate.

-        Flirtul - Săgetătorului îi place să flirteze. Este entuziasmată de cineva care cochetează fără incorsetare. Ea este puțin timidă, inițial, în ceea ce privește relațiile de dragoste, dar iubește jocul din cauza fiorii. Este inteligentă și spirituală, iar un meci de inteligență și distracție este ceva ce nu poate refuza.

-        Ciudatenii legate de sănătate - această femeie este atrasă de un bărbat în formă fizică. Îi plac mușchii, înălțimea și fitnessul. În mintea ei, sănătatea este forță și se bucură de siguranța pe care o oferă. Este foarte atentă la sănătatea ei și ar depune eforturi mari pentru a se asigura că corpul și mintea ei sunt în formă.

 

Femeia Săgetător iubește aventura și lucrurile noi. Ea este în căutarea unui bărbat, care este aventuros, bun, inteligent și gata să experimenteze noul în orice. Pentru a atrage această femeie și a o tine langa tine, trebuie să fii pregătit să mergi cu ea, oriunde merge. Este versatilă ca prietenă și ca iubită. Te vei bucura la maximum de fiecare zi petrecută cu ea. Pentru a-i câștiga inima, urmați aceste sfaturi rapide:

-        Fiti romantic - ca semn de foc, este pasionată și iubește să fie romantică. Mergeți până la capăt când vă iubiți această femeie; asigurati-va că o faceti cu stil. Va aprecia foarte mult creativitatea, umorul și sentimentalismul. Folosește-le pe toate pentru a reusi.

-        Călătoriti - chemați-o pentru un picnic într-un loc nou, găsiți o eco-excursie unică, duceți-o într-un colț într-un parc nou etc. Această femeie iubește aventurile de orice fel, mai ales dacă implică călătorii. Nu poate rezista unei invitații de a merge undeva și, dacă se va dovedi că merită deranjul, a voastra este.

-        Flirtati in mod romantic - flirtati cu ea deschis și cu umor. Spuneți tuturor că sunteți foarte atras de această femeie. Femeia Săgetător iubește un bărbat care conduce, dar nu impune. Îi place să fie numită „fata mea”, dar nu se simte posedata. Cochetează ca și cum ar fi ultima femeie de pe pământ și în curând va fi a ta.

-        Umorul - iubește râsul. Îi face pe ceilalți să râdă, fiindcă este plină de duh și de distracție. Este extrem de atrasă de un bărbat care poate râde de el însuși. Are un mare simț al umorului și îl apreciază la alții. Femeia Săgetător este un tovarăș viu și de încredere. Este minunată în pat și minunată in general. Ea este loială, de încredere și va face din fiecare zi din viața ta o nouă aventură.

 

 

Cum poti cuceri un barbat din zodia Sagetator

 

Barbatul Săgetător caută permanent o aventură; și acest lucru nu este doar în călătorii, ci și la locul de muncă, în dragoste, în prietenie și așa mai departe. Există câteva lucruri pe care acest bărbat le consideră irezistibile la femei:

-        Tipul de petrecere toată noaptea - dacă ești o fată care trăiește de la o petrecere la alta, ți-ai găsit partida la bărbatul Săgetător. Petrecerile sunt pentru el, motive incitante pentru a cunoaște oameni noi, a găsi noi oportunități, a începe noi vise; cu alte cuvinte, irezistibile.

-        Atitudinea „Să vedem ce se întâmplă” - aceasta poate însuma întreaga abordare a vieții de către barbatul Săgetător. El nu suportă să creadă că ai făcut planuri fixe pentru relație. Dacă simte că îl încolțești în căsătorie sau angajament permanent, el va dispărea din viața ta. Cu toate acestea, dacă îl lăsați deschis, va fi aprins de aventura pe care i-o prezintă acest început. Având în vedere viața, religia și politica - omul guvernat de acest semn solar, este probabil cea mai deschisă persoană la minte dintre cele 12 semne zodiacale. Acest bărbat trebuie să vorbească despre orice cu femeia lui. Dacă aveți idei fixe sau îi impuneți orice credință, îl veți pierde. Cu toate acestea, dacă sunteți gata să căutați răspunsuri, îl veți avea alături pentru totdeauna.

-        Iubesti să călătorești - acest om este un călător născut. Îi place atât de mult să călătorească, încât poate manca o singură masă pe zi, în schimbul oportunității de a vizita locuri noi și de a învăța lucruri noi. Dacă îți place să călătorești, el va fi atras de tine nu numai pentru compania ta, ci și pentru a afla despre ceea ce ai trăit.

-        Stăpâniti arta flirtului - flirtul face ca relațiile să fie palpitante și acestea sunt lucrurile exacte care definesc viața bărbatului Săgetător. Cu toate acestea, flirtul trebuie menținut la nivelul „distracției”. Solicitați orice angajament și el  va renunța instantaneu.

 

Este destul de ușor să-l „agatati” pe acest barbat, deoarece ar accepta invitația dvs. doar pentru a evita regretele viitoare. Provocarea este cum să-l ții în relație, astfel încât, în cele din urmă, să-și asume angajamentul. Fiți gata să vă alăturați lui - primiți o invitație în viața lui acceptând să faceți parte din toate eforturile pe care intenționează să le întreprindă. Fie că este vorba de o călătorie sau de o schimbare în carieră, anunțați-l că îl găsiți pe el și stilul său de viață foarte incitant. El trebuie să știe că ești la fel de aventuros ca el și să-l iubești la fel de mult. Dă-i spațiul de care are nevoie - are nevoie de libertate precum un pește are nevoie de apă. Nu este o exagerare faptul că femeile „lipitori” îl sufocă. Pentru a te ține de el, trebuie să îi oferi încrederea și libertatea deplină. El este credincios, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta. Singurul lucru de care ar trebui să vă faceți griji este plictiseala. Fiti subtila - trebuie să-l faci să facă ceva, trebuie să-l manipulezi să o facă. Dacă i-ai spune „trebuie să iei alimente” sau „trebuie să plătești facturile”, l-ar face să intre în panică sau să-l enerveze. Găsiți calea pentru a face aceste lucruri și îl veți avea angajat față de voi pe viață. Omul Săgetător este ca o fereastră magică. Nu știi niciodată ce urmează și tot ce se întâmplă este plin de uimire și distracție. Cu puțină finețe și subtilitate, poți domni în inima lui pentru totdeauna.

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...