joi, 14 ianuarie 2021

 

 


Cum sa cuceresti o femeie din zodia Scorpion

Chiar dava aveai deja ceva informatii despre cum să atragi o femeie Scorpion,  totuși, procesul nu va fi la fel de ușor pe cât credeai.

Femeia Scorpion este o creatură secretă, misterioasă. Având probleme de încredere, ea rareori permite persoanelor pe care tocmai le-a cunoscut să intre in cercul ei. Deci, dacă vrei să o cuceresti pe aceasta femeie, primul și cel mai important pas este să-i atragi atenția.

Cum să atragi atenția unei femei Scorpion? Pur și simplu, arată-i că ești un bărbat în care poate avea încredere cu adevărat. Crede-mă, la prima interacțiune cu tine, femeia Scorpion este capabilă să-ți perceapă intenția. Care este scopul bărbaților atunci când se apropie de ea? Ei bine, ea poate spune totul!

Asigurați-vă că îi câștigați încrederea și apoi îi veți capta atenția. Înainte de a căuta mai in profunzime modalitățile de atragere si seducere a unei femei Scorpion, să aflăm mai multe despre ea:

Femeia Scorpion are un farmec care atrage atenția tuturor asupra ei. Ea apare cu o enigmă atrăgătoare și o prezență regală care adesea fascinează bărbații în momentul în care intră în cameră.

Când găsește un bărbat atrăgător? În cele ce urmează sunt câteva lucruri care, potrivit unei femei Scorpion, fac ca un bărbat obisnuit să devină un adevarat bărbat:

-        Fii de succes. Femeia Scorpion este obsedată de succes. Pentru ea, succesul este esența unui bărbat. Dacă găsește pe cineva atrăgător,  acea persoană poate spune ca are un mare succes. Odată ce caută un potențial partener de viață, primul și cel mai important lucru pe care îl va măsura este  nivelul său de succes. Joacă un rol important, cel puțin pentru ea. Pe baza acestei scale, ea va stabili dacă acel bărbat merită sau nu respectul ei. Tipul de care se îndrăgostește trebuie să fie puternic, inteligen și bine intenționat.

-        Fii sensibil. Femeia Scorpion este atrasă de bărbatul care este “puternic” în caracter și integritate.

-        Fii devotat. Femeia Scorpion este extrem de independentă și se ocupă întotdeauna singura  de problemele ei, chiar și atunci când un bărbat ii apare în viața. Hotărâtă și destul de încăpățânată, trebuie să se asigure că are dreptate în orice moment. Indiferent cât de mult ai încerca să-i explici orice altceva, această doamnă Scorpion va rămâne la punctul ei de vedere. Datorită acestui fapt, i-ar plăcea să aiba un partener care să-i fie devotat - aceasta include să facă tot ce vrea ea fără să pună întrebări. Pune-o pe un piedestal și ea va rămâne în inima ta pentru totdeauna.

-        Fii clasic. Femeia Scorpion este ușor atrasă de bărbatul care are un comportament elegant, precum și un bun simț estetic. Pentru a-i capta atenția, trebuie să ai clasa. Nu fi nebun și ignorant, altfel va fugi.

 

Cum sa cuceresti un barbat din zodia Scorpion

Puteți învăța cum să atrageți un bărbat Scorpion în câteva moduri simple, dar autentice. Un bărbat Scorpion caută pe cineva autentic și intrerupe relatia dacă suspectează că nu ești sincera cu el. 

-        Atrageți un barbat Scorpion acceptându-l. Un bărbat Scorpion caută o partenera care să-l accepte pentru cine este. El este om complex cu o natură spirituală și emoțională profunda. Ar trebui să fii sincera în a-i accepta căile.

-        Flirt jucăuș si sexy. Unui bărbat Scorpion ii place sa cocheteze și se bucură de tensiunea sexuală pe care o creează. El apreciază flirtul ca parte a artei întâlnirilor și a cunoașterii. Asigurați-vă că sunteți bune la flirt, deoarece lui îi place cu adevărat acest gen de dans romantic.

-        Misterios și intrigant. Un barbat Scorpion este fascinat de orice lucru misterios. Acest lucru este valabil mai ales atunci când este atras de cineva nou pe care îl consideră incitant. El este interesat de misterele lumii și va petrece ore întregi discutând diferite teorii cu tine ore în șir.

-        Iubitor pasionat și atent.  Pasiunea unui om Scorpion este profunda. Este un iubit foarte atent și destul de realizat. Are adesea o reputație de playboy. Cu toate acestea, odată ce își găsește sufletul pereche, iese rapid din circuitul de întâlniri.

-        Scorpionul se bucură de atenția iubitei. Așa cum un bărbat Scorpion este atent la nevoile tale, el se bucură din plin atunci când iubita sa  răspunde acestei atenții. Pentru un Scorpion, acest tip de dăruire intimă demonstrează că îl iubești și că ești îngrijorata,  că este satisfăcuta și că nevoile sale sunt satisfăcute în același mod ca și ale tale.

-        Dedicat și loial. Bărbatul Scorpion își adoră iubita. Această atenție este măgulitoare la început, dar veți descoperi rapid că așteptările sale despre perfecțiunea dvs. sunt nerezonabile. În cele din urmă, dezvăluiți cât de umana sunteți. Atâta timp cât ești sincera și nu-l trădezi, el îți va trece cu vederea umanitatea.

-        Amant gelos. Bărbatul tău Scorpion este un iubit gelos. Este un joc foarte periculos de jucat, așa că ar trebui să vă abțineți de la a-i oferi orice motiv să fie gelos. Acest lucru este deosebit de util, deoarece cel mai probabil va deveni gelos la cea mai mică privire sau comentariu făcut de cineva pe care îl consideră competiție sau o amenințare la adresa relației sale cu tine.

-        Liniștește-l pe Scorpion că ești loial. Scorpionul se teme să nu fie trădat. Este important să luați măsuri pentru ca partenerul dvs.Scorpion sa inteleaga ca ii sunteti loiala. Acest lucru va poate asigura că orice criză de gelozie este rezolvată rapid. Scorpionul este o persoana imprevizibila.

-        Onestitate și integritate.  Bărbatul Scorpion trateaza onestitatea și integritatea cu respect. Pentru el, aceste două lucruri definesc adevărata valoare a unui individ.

-        Fii întotdeauna cinstita. Dacă doriți să-l păstrați ca și partener, nu-l minți niciodată. Înțepătura lui este puternică și odată ce l-ai mințit, el nu îți va oferi niciodată o a doua șansă să-l păcălești.

-        Integritate compromisă. Un bărbat Scorpion se bazează pe tine și se așteaptă să fii de încredere, mai ales atunci când vine vorba de susținerea principiilor tale morale. El te așează pe un piedestal, așa că nu-l dezamăgi niciodată prin compromiterea morala. Pur și simplu nu te va înțelege sau nu te va ierta.

-        Ambiția este importantă. Un bărbat Scorpion are planuri și are răbdare zero pentru cei care nu au. Este foarte ambițios, iar partenera perfecta trebuie să fie la fel de ambițioasa. Împreună pot deveni un cuplu de putere, lucru pe care îl va adora și pe care il găseste incitant.

-        Exprimă-ți opinia. Nu ar trebui să vă fie frică niciodată să vă exprimați părerea către Scorpion. Acest om are convingeri și ideologii foarte solide, dar acceptă și tolerează pe cei cu opinii diferite de ale sale. Vrea să audă ce gândești și când îți cere părerea, nu ezita si nu te abține. Spune-i adevărul.

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...