duminică, 17 ianuarie 2021


 

Cum sa cuceresti o femeie din zodia Varsator

Femeia Vărsător este independentă și își cunoaște mintea. Ea își cunoaște inima și mintea și va face ceea ce crede că este corect chiar și în fața celei mai puternice opoziții. De fapt, ori de câte ori se opune, va deveni si mai puternică. Este prietenoasă și de ajutor, dar îi ia timp să se angajeze sufleteste. Pentru ca ea să se îndrăgostească, are nevoie ca bărbatul să se potrivească intelectual cu ea și să-i respecte independența. Ea caută următoarele trăsături la bărbatul ei: Comunicare - aceasta este o trăsătură foarte importantă pentru femeia Vărsător. Ea trebuie să comunice ușor, așa cum are nevoie ca bărbatul ei să vorbească liber cu ea. Ea crede că dragostea nu poate exista fără o comunicare deschisă și neîngrădită, deoarece aceasta înseamnă încredere deplină și respect reciproc.

Bunătatea - este amabilă și întotdeauna gata să ajute pe oricine are nevoie în orice mod poate. Pentru ca un bărbat să-i câștige inima, el trebuie să fie mai mult decât bun; el trebuie să fie gata să se alăture ei în fiecare demers și să o facă din toată inima.

Inteligentă - acestei femei nu-i pasă dacă acest bărbat este bogat sau sărac, foarte educat sau nu - dar trebuie să fie capabil să implice inteligent in relatie. Este important pentru ea să fie stimulată mental pentru ca  să se simtă atrasă de bărbat.

Abilitatea de a se adapta rapid - femeia Vărsător are multe tipuri de prieteni și este extrem de loială. Pentru a-i câștiga inima, trebuie să te poți adapta  la o mare varietate de oameni. Nu își va abandona prietenii pentru tine; deci, dacă nu vă puteți adapta rapid la repertoriul ei uriaș de prieteni, s-ar putea să o pierdeți.

Spargator de reguli - această femeie este un breaker de reguli. Ea va face exact opusul a ceea ce i se spune să nu facă - pentru că nu poate accepta nici un fel de restricții sau nu poate dicta. Ea îl admiră pe un bărbat care încalcă regulile - dar nu într-un mod nesăbuit. Ea caută un bărbat care știe sa reziste în fața opoziției - și se așteaptă ca acesta să o sprijine ori de câte ori înoată împotriva curentului.

Spațiu - are nevoie de spațiu și va da spațiu. Ea nu se poate descurca cu bărbați posesivi sau cu cei care au nevoie de o relatare minut-de-minut a ceea ce face ea. Dacă vrei să devină a ta, trebuie să îi oferi cât mai multă libertate și spațiu de care are nevoie. Restrangeti-i libertatea și o veți pierde.

Gata să experimenteze - este impulsivă și adesea puțin sălbatică. Ea va fi atrasă de un bărbat care este gata să facă saltul de credință după spusele ei. Este o persoană care își asumă riscurile, fie în viața personală, fie în cea profesională și este extrem de atrasă de bărbații cu gânduri similare.

Deși pare ușor să surprinzi inima unei femei Vărsător, vei afla în curând că nu este. Este super prietenoasă și va fi prietena ta în cel mai scurt timp, dar este foarte atentă să nu iși dea inima oricui. Dacă vrei să-i câștigi inima, folosește următoarele câteva sfaturi:

Generozitate - femeia Vărsător este foarte impresionată de generozitate la un bărbat. Vrei să o prinzi și să-i câștigi inima, să sprijini o cauză apropiată inimii ei. Ea va avea multe, așa că nu veți avea probleme în a alege ceva. Ea te va iubi cel mai mult dacă o vei susține în lupta ei împotriva cruzimii față de animale.

Persoana care isi asuma riscuri - acestei femei îi place să șocheze oamenii făcând lucruri neașteptate. Ea este un creator de tendințe și va începe adesea o modă sau ceva nou. Ar fi extrem de atrasă de un bărbat care face același lucru și / sau o sprijină atunci când face acest lucru. O va emoționa să aibă pe cineva care să o distreze.

Darul comunicarii - pentru femeia Vărsător comunicarea este la fel de bună ca un angajament de încredere și dragoste. Se așteaptă ca el să-i spună tot ce este important pentru el și îi va spune tot ce este important pentru ea. Ea crede că comunicarea din cuplu este liantul care menține relația. Îi place să vorbească, dar nu va fi mulțumită doar s-o asculti; aceasta este o femeie care nu numai că te va lăsa să vorbești, dar de fapt vrea să vorbești.

Fierbinte și experimentală în pat - este o femeie senzuală și va admira enorm pasiunea și dorința de a experimenta în pat. Poate fi ușoară ca un zefir sau puternică ca o furtună - și are nevoie de un bărbat care să i se  potrivească fiecare nuanță. Cel mai adesea ea va fi cea care va prelua conducerea, iar bărbatul ei nu ar trebui să se simtă intimidat sau amenințat de partea ei agresivă. Femeia Vărsător este independentă, intelectuală și intensă în relația ei romantică. Este foarte lentă in a se angaja în orice relație, dar odată ce o va face, se va da complet și total. Este originală și plina de diversitate, făcându-i unui partener viata foarte speciala.

 

Cum pot cuceriti barbatii din zodia Varsator

Bărbații Vărsător apreciază femeile care sunt pregatite sa vada jumatatea plina a paharului. Extrem de pozitivi ei înșiși, sunt foarte atrași de femei pozitive.

Prietenie și fericire - bărbatul Vărsător iubește o femeie care râde ușor și cu adevărat. Femeile care se concentrează prea mult pe aspectul lor obosesc acest bărbat. În timp ce apreciază frumusețea și sunt atrași de femeile cu aspect frumos, ar prefera să se împrietenească cu o femeie care este lipsită de griji despre sine și să fie mai întâi un „prieten”.

Un bun ascultător - acestui bărbat îi place să vorbească. S-ar putea să nu vorbească despre sine, dar are o părere și o idee despre tot ce se întâmplă în jurul său. El se va aștepta ca tu să fii la fel de conecatata la mediul tău ca și el. El poate vorbi non-stop ore întregi și, în mod surprinzător, iti va  plăcea și tie.  El trebuie să vorbească; dacă nu ești un bun ascultător, s-ar putea să nu ai prea multe șanse să-i câștigi inima.

Se bucura de viață - bărbatul Vărsător devine rapid descurajat în jurul oamenilor plictisitori și nefericiți. Pentru a atrage atenția acestui om, trebuie să arăți vie. Purtați culori deschise, lăsați-vă părul despletit, râdeți ușor și așa mai departe. El este atras de femeile care sunt ca o „briza de aer proaspăt”.

Fii de acord cu lipsa de angajament - acest om urăște orice îl leagă. Căsătoria îl sperie. Paradoxal, îl vei câștiga dacă ești dispus să-i dai drumul. Este cel mai fericit atunci când nu este apăsat de nicio așteptare într-o relație. Spuneți-i că sunteți mulțumita de compania sa în orice condiții și nu  va pleca niciodată de la dvs.

Fii imprevizibila - Folosește un parfum nou de fiecare dată când îl întâlnești și îl vei face fascinat de tine. Schimbați-vă stilul, fiți entuziasmate de lucruri noi, comportați-vă ca o „prietena”. Acesta este atributul pe care bărbatul Vărsător îl iubește cel mai mult la o femeie. Surprinde-l și ține-l in “priza”.

Fii acea persoană pe care ar asocia-o cu fericirea și emoția - și va fi al tau pentru totdeauna. Amabil și de ajutor - acest bărbat își face prieteni rapid și iubește să ajute pe oricine are nevoie de orice tip de asistență. Apreciază și găsește această calitate la femei foarte atractivă. Veți face bine să câștigați mai întâi prietenia lui și să o cultivați într-un atașament romantic. Platonic este un bun punct de plecare în acest caz. Fii „prietenul” - pentru a surprinde inima acestui bărbat, trebuie să incepi ca prieten al lui - și să uiți de faptul că ești femeie. Fii acolo când vrea să vorbească despre ceva; fii acolo când vrea să plece în toiul nopții pentru a ajuta un prieten aflat în primejdie; să fii acolo când își dorește un partener la alpinism sau la șah; să fie acolo când vrea să se relaxeze cu o bere etc.

Fii diferita - un alt lucru pe care bărbatul Vărsător îl consideră fascinant este sa fii diferit. Îi place să fie diferit și este extrem de atras de femeile care ies în evidență într-o mulțime. Fii diferit, dar nu ciudat - și îl vei face să te caute pentru companie. Bărbatul Vărsător poate fi dificil de inteles, dar atunci când o faci, este un om care îți va aduce un flux continuu de emoție în viața ta. Este amabil, grijuliu și foarte distractiv.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...