duminică, 17 ianuarie 2021

 


Cum poate fi cucerita o femeie din zodia Pesti

 

Pentru că este blândă și grijulie, mulți fac greșeala să creadă că femeia Pesti este slabă sau o persoană care poate fi ușor păcălită. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Deși Peștii adora să fie îndrăgostiți, ei nu se ofera niciodată total. Această femeie și-ar păstra un mic parte din inimă pregătită pentru durere. Dacă simte că este tratată nedrept, se poate îndepărta fără o privire înapoi și își poate începe din nou viața - fără tine - fără să clipească. Femeia Pești este o actrita innăscuta. Poate juca un aer misterios in jurul ei la perfecțiune și te fascineaza cu personalitatea ei senzuală în cel mai scurt timp. Are abilitatea de a te bloca dacă și când nu-i place vreun aspect anume. Dacă doriți să o impresionați, verificați ce îi place la un bărbat:

Sensibil și emoțional – ea nu-i admira  pe macho, pentru ca femeia Pești să fie atrasă de un bărbat, el ar trebui să fie sensibil și să nu-i fie rușine sau frică să-și arate emoțiile. Poate deveni profund atrasă de un bărbat care dă dovadă de empatie față de oamenii și animalele din jurul său. Visătoare - acestei femei îi place să viseze. Ea va avea întotdeauna un plan sau altul în funcțiune, care ar fi în cea mai mare parte despre cum să aibă propria casă și securitatea familiei sale. Ea caută un bărbat, care să fie bine informat și practic, dar sa nu se teama să viseze  - și mai ales să își împărtășească visele și să o ajute să le realizeze.

Personalitate magnetică - aspectul personal este foarte important pentru femeia Pești, dar mai mult decât atât,  apreciază un bărbat care știe incotro se indreapta. Are nevoie de un bărbat suficient de versatil pentru a visa cu ea, totuși el ar trebui să fie capabil să proiecteze și să urmeze un obiectiv concret în viață. De asemenea, se va aștepta ca bărbatul ei să poată să-i protejeze pe ea și pe copiii săi la nevoie.

Simpatică - femeia Pesti este sufletista și dorește această calitate și la bărbatul ei. În timp ce poate și este capabilă să-și câștige mijloacele de trai cu propriile puteri și să aibă destul succes în construirea unei cariere puternice, această femeie ar prefera să rămână acasă și să aibă grijă de familia ei. Apreciază foarte mult capacitatea unui bărbat de a menține un echilibru bun al muncii. Cu umor și creativ - această femeie iubește umorul. Poate să faca haz de ea însăși și de oamenii din jurul ei non-stop. Ea se așteaptă să faci la fel. Râsul este o componentă foarte importantă în viață. Barbatul ei ar trebui să poată râde cu ea și de el însuși; niciodată de ea. Un zâmbet plin de înțelepciune și un zâmbet usor ar putea fi ceva care o va atrage spre tine.

Femeia Pești este senzuală, frumoasă în interior și în exterior și întotdeauna dornică să facă pe plac. Ea dorește cu adevărat ca toată lumea să fie fericită și să se înțeleagă bine. Va fi dispusă să meargă în orice directie pentru a vă asigura că sunteți fericiți și vă simțiți bine. Chiar și așa, când vine vorba de romantism, ea este sigura că fiecare persoană are un suflet pereche. Pentru a-i câștiga inima, încercați următoarele:

Romantism prin invaluire - această femeie iubește și crede profund în romantismul în stil „basm”. Trebuie să mergi la ea cu - flori, cântece, bomboane de bomboane, cadouri etc. Trebuie să simtă că ai ochi doar pentru ea și va exista un “va urma”. Va  găsi o astfel de atenție irezistibilă.

Înțelegeți arta - femeia Pești este legată intrinsec de artă. Este extrem de creativă și, de obicei, tot ceea ce se ocupa ea ca hobby sau profesie este foarte apreciat. Barbatul ei ei trebuie să înțeleagă arta și să se bucure să-și facă din casă o galerie pentru diferite acuarele.

Prietenoasă - această femeie trebuie să te cunoască mai întâi ca prieten. Este o idee bună să încercați să vă împrieteniți cu cei care aparțin cercului ei. Va fi însoțită de prieteni oriunde ar merge. Ea are nevoie ca bărbatul ei să iubească să-și facă prieteni și mai ales să stea cu ei atunci când au probleme. Femeia Pești este surprinzător de strălucitoare în pat. Ea consideră intimitatea fizică ca o parte intrinsecă a „iubirii” și, odată ce ai inima ei, te va încorona ca „regele inimii ei” și te va trata în consecință. Ea este emoțională, caldă și blândă.

 

Cum poti cuceri un barbat din zodiac Pesti

Bărbatul Pești fiind bun și generos este extrem de atras de femeile care posedă aceste calități. Alte trăsături care atrag atenția acestui bărbat sunt:

Natura dominantă - bărbatul Pești se simte fericit că este ghidat și chiar împins în acțiune de cele mai multe ori. Acesta este motivul pentru care se îndrăgostesc de femeile cărora le place să preia conducerea vieții sale și să decidă pentru el (sau să-l ajute să decidă). Acest lucru se datorează faptului că este foarte greu pentru el să ia orice decizie. Pentru un Pești, totul are o parte bună și una rea ​​- și, prin urmare, luarea deciziilor este un coșmar.

Răbdare - acest om este un visător. Muncește din greu și este inteligent, dar pentru că se răzgândește într-una cu privire la obiectivele sale, se găsește prea des la linia de start. Apreciază o femeie care are răbdare să-i asculte visele și să creadă în ele, chiar dacă acestea se schimbă mult prea des.

Amabil dincolo de cuvinte - acest bărbat este atât de generos încât ți-ar da literalmente cămașa de pe el daca i-o ceri. Generozitatea este o trăsătură importantă pe care o caută în femeia viselor sale. Trebuie să fii fericia să oferi atât bani cât și timp pentru cei care sunt mai puțin norocoși decât tine.

Onestitate - etica și onestitatea sunt primordiale pentru Pesti. Orice tip de înșelăciune, furt, agresiune sau lucruri nedrepte l-ar deziluziona complet. Sunt onestitatea personificata. Sunt total atrași de femeile care apreciază integritatea și onestitatea și nu fac compromisuri cu privire la aceasta.

Romantic - cu bărbații Pești, fiecare poveste de dragoste este un basm. Sunt romantici fără speranță și adoră această trăsătură la femei. Mersul mână în mână, privirea împreună a apusului, citirea unei cărți unul lângă celalalt, cinele la lumina lumânărilor, flori, cadouri, ciocolată etc. sunt cele care definesc dragostea în mintea lor. Pentru a câștiga o inimă Pești, trebuie să te descurci cu romantismul. Trebuie să îți placă să primești și să o dai în aceeași măsură. Se va aștepta să gătești pentru el, să-i oferi cadouri sentimentale, să-l surprinzi cu biletele și flori și așa mai departe. Pe de altă parte, nimeni nu poate învinge un Peste atunci când vine vorba de a-și curta iubita.

Iubesc fructele de mare - Pestii adoră fructele de mare. Întrucât vrea să împartă tot ce are cu jumătatea lui, trebuie să iubești și fructele de mare - atât sa mananci, cât și sa gătești.

Acest bărbat este ușor de “prins”, deoarece este cel mai încrezător și amabil om. Tot ce trebuie să faci este să te apropii de el. El va fi fericit să se împrietenească cu tine și dacă-ti joci bine cărțile , ti-ar putea mânca din palma în cel mai scurt timp. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să il surprindeți și să ii câștigați:

Încurajează-i nevoia de a-i ajuta pe ceilalți - pentru a-i atrage atenția, ai putea să te alături lui în oricare dintre proiectele sale de „bun samaritean” sau să-i ceri sfaturi despre cum să ajute pe cineva. Vei descoperi că el isi indreapta imediat atentia  către tine și te introduce în cercul său de prieteni.

Poarta rochii fluide - Bărbații Pești urăsc orice tip de îmbrăcăminte restrictivă. Iubesc femeile care poartă haine fluide care le dau un aspect de basm. Iubesc simplitatea și pot fi ușor indepartati de prea mult machiaj sau îmbrăcăminte formală.

Iubitor de natură - Bărbații Pesti iubesc natura și animalele. Le place campingul, sa priveasca păsările, animalele de tot felul și se așteaptă ca femeile din visele lor să împărtășească acest lucru. Cel mai simplu mod de a începe o conversație cu acest bărbat este sa vorbiti despre un loc din  natura.

Barbatul Pesti este unul dintre cei mai sensibili barbati. El te va iubi profund, va avea grija de tine si te va umple de daruri.  Cu toate acestea, va avea niște suisuri și coborâșuri serioase in ceea ce priveste  finanțele sale. Este muncitor și un om extrem de bun. Atâta timp cât poți gestiona partea financiară, vei fi cea mai fericită femeie de pe pământ cu acest bărbat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...