joi, 28 ianuarie 2021

 


Horoscopul zilei de 29 Ianuarie 2021

Vibratia zilei este 2

BERBECUL

Numărul zilei 2 patronează parteneriatele, așa că învață să ai încredere în oameni. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl sfătuiește pe Berbec să dea rolul de conducere altcuiva: smerenia este cel mai bun mod de a-și atinge obiectivele. Nu vă fie teamă să cereți ajutor și nu vă pierdeți recunoștința. Poziția Lunii în Leu vă va da curaj în rezolvarea problemelor personale. Renunță la falsa modestie, ia inițiativa în raport cu cine îți place: recunoaște-ți sentimentele. Poate că nu ar trebui să acordați o mare importanță sentimentelor rele și viselor rele. Stelele avertizează împotriva suspiciunii excesive: încercările tale de a te absolvi de responsabilitate vor părea ridicole și absurde.

TAUR

Taurul nu trebuie să se grăbească și să fie agitat, așa că aceasta este ziua potrivită pentru a consolida relațiile în echipă. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl încurajează pe Taur să aibă răbdare: poate fi necesar să se rezolve problemele de lucru care necesită o abordare tactică și delicată.  Evident, în viața Taurului liber vin schimbări serioase. Luna din Leu accentuează fantezia și imaginația, cel mai probabil, veți putea să-l impresionați pe cel drag și să-l faceți să răspundă. Fii pregătit pentru cheltuieli, mult depinde acum nu doar de dorințele tale, ci și de oportunități. Dacă nu sunteți gata să vă riscați bunăstarea materială, înseamnă că nu a venit încă momentul schimbării.

GEMENI

Ziua necesită prudență, prudență a cuvintelor și in decizii. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îi sfătuiește pe Gemeni să învețe cum să-și gestioneze timpul în mod corespunzător. Cel mai probabil, în viitorul apropiat veți avea mai multe probleme - fiți pregătiți pentru sarcini crescute. 9Dacă nu se întâmplă nimic interesant în viața ta personală, ai încredere în soartă. Luna din Leu inspiră veselie și optimism, trebuie doar să-ți acorzi un moment pentru a-ți schimba viața în bine. Va fi mai bine dacă direcționați energia pentru a vă rezolva problemele. Există un mare risc ca pe fond emotional să îți asumi atât de multe obligații încât să nu te poți bucura de toate bucuriile vieții.

RAC

Energia zilei indeamna la cooperare, deci în această zi orice situație conflictuala este de nedorit. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie recomandă Racilor să-si pastreze răbdarea: fără certuri și scandaluri cu colegii și partenerii de muncă. În caz contrar, probleme grave nu pot fi evitate. Va fi mai bine dacă direcționați energia către implementarea proiectelor lor creative. Luna din Leu sporește dorința de exprimare de sine: nu vă fie frică să fiți strălucitori, simțiți-vă liber să vă aduceți la viață ideile originale. În ceea ce privește experiențele personale, nu vă grăbiți să le împărtășiți tuturor. O mică așteptare cu mărturisirile, gândiți-vă cum să construiți un dialog cu oamenii. Fii natural și prietenos, nu ascunde o ranchiună în sufletul tău.

LEU

Numărul zilei 2 nu tolerează prea multe agitații, deci nu se poate vorbi despre implementarea planurilor ambițioase. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl indeamnă pe Leu la răbdare: nu trebuie să grăbiți cursul evenimentelor, încercând să înșelați soarta. Dar capacitatea de a aștepta cu răbdare un rezultat este o calitate valoroasă care vă va ajuta să obțineți succes. Probabil, vei reuși să-ți reglezi viața personală. Poziția Lunii în Leu crește emoția, pofta de tot ceea ce este riscant, astfel încât șansele unei legaturi romantice amețitoare sunt foarte mari. Stelele te sfătuiesc să nu vorbești despre planurile și visele tale. Revelațiile voastre pot provoca un astfel de val de bârfe și negativitate, încât va trebui să uitați de o viață liniștită și pașnică. Nu dați un motiv pentru bârfe.

FECIOARA

Ziua contribuie la rezolvarea pașnică a tuturor situațiilor. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie amintește: arma principală a Fecioarei sunt doar cuvintele și nimic mai mult. Chiar și în cazul unui conflict grav, nu trebuie să recurgeți la insulte, cu atât mai puțin la violența fizică. Iubitorii Fecioarei ar trebui să se gândească la viitorul lor: Luna în Leu se oglindeste în  nevoia de aventură a oamenilor. Dacă nu sunteți sigur de partenerul dvs., este posibil să nu fie nevoie să întârziați cu despărțirea. Stelele nu exclud întâlnirile și surprizele plăcute: ai nevoie de un shake emoțional. Fii creativ, comunică cu oameni interesanți, vizitează teatre și muzee - caută o sursă de inspirație în artă.

BALANTA

Balanta nu trebuie să se grăbească, chiar dacă vorbim despre chestiuni de o importanță deosebită. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie nu arata  probleme serioase care ar putea complica viața Balanței. Cel mai probabil, nu va trebui să vă epuizați cu sarcini excesive, dar veți putea să vă odihniți și să vă recuperați. Poziția Lunii în Leu îi face pe oameni mai deschiși și mai eliberați, așa că nu vă fie frică să vă arătați din noua latura. Dacă înainte nu aveai nici un interes în problemele copiilor, planifică-ți timpul liber. Nu încercați să economisiți în vacanță, meritați o vacanță de lux. Chiar dacă nu există nicio oportunitate de a pleca imediat într-o călătorie, începeți să vă familiarizați cu propunerile agențiilor de turism.

SCORPION

Horoscopul Scorpionului pasionat, cu voință puternică recomandă ca vinery, 29 ianuarie să te ții în frau. Desigur, toată lumea din jurul tău ar trebui să fie conștienta de gradul importanței tale, dar energia numărului 2 este prea moale pentru scandaluri și conflicte. Încercați să petreceți această zi într-o atmosferă relaxată, de preferință singuri cu voi înșivă. Acum Scorpionii sunt prea fixați pe propriile ambiții pentru a discuta alte subiecte. Luna din Leu îmbunătățește trăsături precum ambiția și vanitatea, doar direcționează energia în direcția corectă. Încercați să nu ratați ocazia de a îmbunătăți relațiile cu rudele în vârstă. Subliniază în orice fel interesul tău pentru afacerile lor, fii sensibil și grijuliu - eforturile tale nu vor fi în zadar.

SAGETATOR

Ziua indică o colaborare reușită în toate domeniile vieții. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl sfătuiește pe Săgetător să asculte mai mult dorințele altora decât să insiste asupra propriilor păreri. Încercați să obțineți o înțelegere reciprocă cu colegii: consultați-vă activ cu privire la toate problemele. Poziția Lunii în Leu nu contribuie la prudență și reținere, dimpotrivă, creează confuzie în relație. Poate ar trebui să faceți un pas înapoi de la toate problemele familiei. Tot ce ține de timpul liber merită o atenție specială. Nu refuzați invitația de a petrece o seară plăcută într-o atmosferă confortabilă: uitați de toate problemele din această zi.

CAPRICORN

Ziua indeamna încredere, ajută la obținerea înțelegerii reciproce între oameni, chiar și în cazul unui conflict prelungit. Horoscopul devineri, 29 ianuarie îi sfătuiește pe Capricorni să își exercite reținerea în rezolvarea problemelor de muncă. Fii atent și de ajutor colegilor. Acum, Capricornii îndrăgostiți își pot idealiza partenerul: Luna în Leu îi face pe oameni mai optimiști, incapabili să gândească critic. Nu vă grăbiți cu capul inainte, cunoasteti mai întâi persoana mai bine. Poate că ar trebui să luați în considerare toate modalitățile posibile de venit suplimentar. Este posibil ca noua sursă de venit să o înlocuiască treptat pe cea principală, dar nu trebuie să ne grăbim la concluzii.

VARSATOR

Ziua indică încetineală și precauție în afaceri, așa că renunțați la orice încercare de a vă schimba drastic viața. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie face apel la Vărsător să nu facă achiziții majore: cheltuielile pot fi în zadar. Dar investițiile în sănătate și educație vor da rezultate.  Dacă tânjești dupa dragoste și recunoaștere, moderează-ți ambițiile. Luna din Leu îi face pe oameni dominatori și intoleranți la slăbiciunile celorlalți, astfel încât intr-o relație poate avea loc o divizare. Nu vedea provocări, nu crede bârfe și zvonuri. Chiar dacă aveți îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor lor, încercați să înțelegeți în mod independent ce se întâmplă.

PESTI

Energia zilei este foarte apropiată de Pești: liniște și pace deplină. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îi sfătuiește pe Pești să nu întreprindă nicio acțiune decisivă: pur și simplu înotați cu fluxul vieții - totul va veni de la sine. Cu toate acestea, nu uitați să vă consultați cu alții, este posibil să aveți nevoie de ajutor. Acum Peștii își vor putea dezlănțui pe deplin potențialul creativ: Luna din Leu contribuie la o varietate de experimente. Ia-ți timp pentru hobby-ul tău sau aranjează-ți o mică vacanță în familie. În mod neașteptat, poți fi în centrul scandalului, dacă ignori vocea rațiunii. Nu reacționați la provocări, evitați bârfele, apărați-vă adevărul până la ultimul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...