luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Pesti

Peștii indecisi (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt conduși de Neptun, care este conectat la muzică, așa că cei născuți sub acest semn tind să-si dezvăluie preferințele muzicale foarte devreme în viață. De asemenea, este guvernat de Jupiter, care este planeta care guvernează gândirea superioară. Cei născuți sub acest semn sunt considerați a fi extrem de compasivi, credincioși și iubitori. Se spune că sunt înțelepți, fără judecată și iertători și se crede că sunt cei mai toleranți dintre toate semnele. Printre Pestii faimoșii se numără Adam Levine, Justin Bieber, Rihanna, Johnny Cash, Aretha Franklin și Kurt Cobain.

 

Cel mai interesant despre Pești este că, ca ultim semn din ciclul zodiacal, se spune că a preluat caracteristicile celor unsprezece semne precedente, motiv pentru care oamenii născuți în Pești sunt adesea indecisi. Se crede că Peștii sunt cel mai confuz dintre toate semnele, deoarece cei născuți sub acest semn se luptă să-și împace capul și inima, rezultând probabil din natura conflictuală a tuturor caracteristicilor asociate cu toate semnele zodiacale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...