joi, 21 ianuarie 2021

 


Caracteristici pe care le confera ziua de nastere  (indiferent de luna in care v-ati nascut)

 

Ziua Intai: Este propice persoanelor individualiste si independente, abile, inteligente si creative. Egocentrice, ele au o buna parere despre sine. Aceasta zi de nastere confera aptitudini intelectuale, luciditate si un rationament adecvat.

            Vor fi buni organizatori, adevarati lideri care isi vor folosi constructiv calitatile.

 

Ziua a 2-a:  O fire suava, intelegatoare si cooperanta. Cauta prietenia altor personae, fiindca are nevoie sa se simta aparata si protejata.

            Tandri si emotivi, culti si rafinati, stiu sa aprecieze manifestarile artistice si spirituale. Pot sa creeze o atmosfera linistita si armonioasa in jurul lor, lucru extraordinar pentru ca, desi nu arata, sunt foarte nervosi, sfiosi si inclinati spre depresie.

Ziua a 3-a: Simpatici, foarte expresivi, comunica usor cu ceilalti, transmitandu-le entuziasmul, veselia si caldura lor.

            Creativi si talentati, se pot face remarcati in orice domeniu artistic; dar trebuie sa incerce sa se “adune” pentru ca tind sa devina volubili, frivoli si superficiali.

 

Ziua a 4-a: Introvertiti, gravi si putin comunicativi. Practici, metodici si tipicari, nu accepta schimbarile si inovatiile. Muncitori si responsabili, sunt oameni demni de incredere, prevazatori si neincrezatori.

            Trebuie mai intai sa vada, ca sa creada, actioneaza intotdeauna cu picioarele pe pamant.

            Ii sfatuim sa incerce sa se relaxeze putin, sa vada si latura placuta a vietii.

 

Ziua a 5-a: Activi, nelinistiti si nervosi. Dispun de o imaginatie bogata, o minte vioaie, plina de solutii. Ii incanta orice schimbare, iar viata lor este plina de asa ceva. Deseori acestea vin pe neasteptate, de aceea trebuie sa fie totdeauna pregatiti sa se acomodeze cu noile conditii.

            Entuziasti, iubesc libertatea, dorindu-si sa traiasca viata intens, fara nici un fel de restrictii, piedici sau obstacole.

 

Ziua a 6-a: Suavi, tandri si incantatori, manifesta devotament pentru familie, prieteni si relatiile care ii apropie si ii unesc pe oameni. Simtul datoriei, care ii leaga de cei dragi, este atat de puternic incat, de multe ori, isi sacrifica interesul si sanatatea.

            Desavarsiti, senini si echilibrati, ii nemultumeste foarte mult dezinteresul si dezaprobarea manifestate fata de actiunile lor; devin certareti, brutali si uraciosi.

 

Ziua a 7-a: Seriosi, gravi, analitici si profunzi, dispun de intuitie, inteligenta si talent; dar, mai presus de orice, sunt atrasi de intelegerea si cunoasterea profunda atat a lor insisi cat si a celorlalti.

            Sunt categorici, indrazneti, enigmatici, taciturni si rezervati; aproape totdeauna le este greu sa-si exteriorizeze sentimentele.

 

Ziua a 8-a: Persoane care actioneaza intotdeauna cu sange rece, aplomb si judecata, indeosebi in campul afacerilor si al finantelor.

            O personalitate puternica si ambitioasa, care desconsidera mediocritatea. Capacitate de munca si putere de concentrare extraordinare. S-au nascut sa faureasca, iar existenta lor poate fi utila, importanta, chiar exemplara; nu va fi insa linistita.

 

Ziua a 9-a: Altruisti, sensibili, onesti si dezinteresati, trebuie sa se simta liberi ca sa poata desfasura o activitate in favoarea celor neajutorati; marea lor placere este sa calatoreasca.

            Aptitudinile deosebite le permit evidentierea in laturile artistic, creative si intelectuale. Cunoscand succesul si bogatia, nu trebuie sa treaca peste lipsurile altora; le recomandam sa incerce sa duca o existenta dezinteresata.

 

Ziua a 10-a: Este ziua de nastere propice liderilor si individualistilor, a celor care isi construiesc drumul in viata fara sprijin din afara; este dorinta lor, nu refuzul manifestat in fata unui ajutor exterior.

            Dispun de un bogat evantai de calitati care ii va ajuta sa-si vada realizate telurile propuse.

            Au o fire puternica si posesiva, care iradiaza siguranta si stapanire de sine.

 

Ziua a 11-a: Inspirati si intuitivi, trebuie sa se lase condusi de presimtirile si pornirile inimii. Inteligenta stralucitoare, minte practica si plina de solutii.

            Deosebit de receptivi, nutresc aspiratii nobile, dar trebuie sa-si controleze impulsurile si emotiile, cautand un echilibru care sa le permita folosirea insusirilor de care dispun in folosul celorlalti.

            Trebuie sa evite cu orice pret sa devina infumurati sau egocentrici.

 

Ziua a 12-a: Simpatici si prietenosi, placuti si entuziasti, isi etaleaza plenar calitatile in contact cu alte personae. Succesele si preocuparile lor merg mai degraba spre laturile artistica si literara, decat spre cea comerciala.

            Trebuie sa-si adune eforturile pentru a avea rezultate favorabile; altfel, vor fi asemenea barcilor in deriva. Sa-si controleze desele schimbari de stare sufleteasca, pentru ca trec cu usurinta de la veselie la depresie, datorita sensibilitatii deosebite.

 

Ziua a 13-a: Harnici, constiinciosi, metodici si disciplinati, isi vor vedea realizate telurile propuse: lent dar sigur. Introvertiti si putin comunicativi, tind sa ia decizii fara sa tina seama de parerea colaboratorilor lor.

            Simt nevoia sa fie iubiti si acceptati, dar le este greu sa se elibereze de propriile depresii si sa-si arate adevaratele sentimente.

 

Ziua a 14-a: Aceasta zi de nastere confera o minte neingradita, originala si constructiva. Nu suporta rutina, isi doresc o viata activa, dinamica si plina de emotii, dar trebuie sa-si infraneze nelinstea si dorinta de noi schimbari.

            Inconstanti si imaginativi, vor risipi ocaziile favorabile daca nu isi canalizeaza aptitudinile, apeland la logica si taria de caracter ce le sunt proprii.

 

Ziua a 15-a:Tandri, generosi si casnici, au nevoie de sprijinul si prezenta celor dragi. Ca veritabili patriarhi, fericirea lor va consta in a se sti raspunzatori de soarta familiei; deseori insa, aceasta responsabilitate le poate crea probleme. Cred sincer ca numai ei stiu ce este mai bine pentru cei dragi lor; in viata personala insa, au nevoie de libertate, neingaduind altor personae sa-i domine.

 

Ziua a 16-a: Intuitivi si introvertiti; preocuparile lor alterneaza intre latura spirituala si cea moderna, pentru ca dispun de usurinta si talentul necesare pentru a obtine ceea ce si-au propus; ii intereseaza in egala masura atat cuceririle spirituale, cat si cele materiale, succesul in latura financiara.

            Introspectivi, cauta perfectiunea in ei insisi si in activitatea profesionala. Prefera singuratatea, pentru ca le este greu sa-si exteriorizeze sentimentele.

 

Ziua a 17-a: Simtul practic si utilitar ii ajuta sa conceapa proiecte de mari dimensiuni. O Vibratie favorabila aspectului financiar, care va aduce castiguri mari daca, persoana in cauza va sti sa  foloseasca just simtul commercial.

            Puternica personalitate, caracterul si capacitatea de a domina le permit sa accepte pozitii executive, sa conduca cu succes mari intreprinderi.

 

Ziua a 18-a: Un temperament riguros si emotiv, care isi poate ingreuna existenta pentru ca nu stie sa-si domine pornirile, nici comentariile muscatoare si caustice.

            Foarte buni observatori si analisti, patrund cu claritate si perspicacitate in miezul oricarei situatii.

            Independenti, exigenti si selectivi, prefera un drum singuratic, decat unul alaturi de ceilalti.

 

Ziua a 19-a: Deosebit de independenti, schimbatori si exaltati, vor avea o viata grea daca nu vor invata sa-si domine temperamentul lor navalnic. Originali, creativi, profunzi, emotivi si emotionabili, traiesc intens si curajos; dispun de mari resurse sufletesti care-i vor ajuta sa-si depaseasca si caderile pe care viata si propriul lor fel de a fi le vor aduce.

            Aceasta forta interioara le va veni in ajutor ori de cate ori vor trebui sa o ia de la inceput.

Ziua a 20-a: Timizi si nesiguri, au nevoie de dragoste, ajutor si prietenie pentru a-si demonstra adevarata valoare, pentru ca in orice pas inainte trebuie sprijiniti.

            Sunt persoane linistite, calme si bune; deseori au o candoare si o ingenuitate care le vor insoti totdeauna. Diplomatia si temperamental echilibrat le ajuta sa intretina relatii bune cu orice fel de indivizi; pot arbitra cu impartialitate orice conflict. Sensibile si suspicioase, le sfatuim sa incerce sa-si domine sentimentele.

 

Ziua a 21-a: Sunt sociabili, expansivi si comunicativi. Prietenia si contactele intermediare sunt foarte importante pentru ei, marcandu-le existenta; fiind insa putin volubili si egoisti, vor actiona independent, facand abstractie de parerea celorlalti.

            Trebuie sa-si concentreze emotiile, aptitudinile si energia, dispunand de multe posibilitati de exprimare, isi pot astfel asigura succesul.

 

Ziua a 22-a: Daca vor reusi sa se ridice la inaltimea si exigentele pe care aceasta zi de nastere le presupune, vor nutria scopuri si idealuri ample, umanitare, pentru ca au fost investiti cu o mare responsabilitate sociala si trebuie sa lase ca semn al trecerii lor prin viata o urma profitabila comunitatii. In cazul in care nu ating altitudinea acestei meniri, ar trebui sa se multumeasca cu statutul de cetateni onesti, harnici si responsabili, care isi indeplinesc sarcina numai la nivel personal.

 

Ziua a 23-a: Foarte abili, inteligenti, sunt capabili sa se evidentieze in orice domeniu: profesional, intelectual, artistic. Perspicace, analitici si siguri de ei insisi, au o gandire ascutita si rapida, care le permite sa judece limpede persoanele si situatiile cu care se confrunta.

            Simpatici, placuti si dragastosi, sunt foarte susceptibili, au o fire nelinistita, care uneori explodeaza la cea mai mica provocare.

 

Ziua a 24-a: Persoane care depun mari eforturi pentru a-si realize obiectivele.

            Omenosi, casnici, responsabili si energici, ii sfatuim sa-si indrepte activitatile spre domeniul educational sau sanitar (sau in folosul celorlalti).

            Uneori sunt pesimisti, isi fac prea multe griji, sunt obsedati de lucruri lipsite de importanta.

            Poseda certe aptitudini artistice, dar trebuie sa-ai invinga tendinta spre indolenta, care le poate impiedica manifestarea calitatilor. Posibila inclinatie spre dogmatism.

 

Ziua a 25-a: Rezervati in ganduri si emotii, au mari resurse morale si o profunda viata interioara. Vizionari si clarvazatori, si-ar dori sa dezlege enigmele vietii.

            Solitari chiar si in compania cuiva, isi afla linistea si multumirea interioara in mijlocul naturii. Au tendinta de a se subestima, de a deveni melancolici si depresivi.

 

Ziua a 26-a: Emotivi si temperamentali,starea lor sufleteasca este in continua schimbare.

            Suavi, tandri, binevoitori si amabili, poseda insusirile liderilor, care ii pot conduce, prin perseverenta, spre success.

            Caminul, disponibilitatile financiare si pozitia sociala sunt importante pentru aceste persoane; vor lupta sa le aiba, respectandu-i pe cei care deja le poseda.

            Sentimentul de siguranta il vor avea abia in momentul in care vor gasi echiulibrul intre afect si ratiune.

 

Ziua a 27-a: Individualisti si iubitori de libertate, nu vor cunoaste prosperitatea supunandu-se altei autoritati chiar daca sunt extravaganti si foarte independenti; au nevoie de ceilalti pentru a-si demonstra capacitatea de daruire si dragostea. Cu greu isi vor dezvalui adevaratele sentimente; deseori se dedica rezolvarii problemelor si nevoilor celorlalti, neglijandu-si familia.

 

Ziua a 28-a: Extravaganti, ciudati si “altfel decat ceilalti”; sunt atrasi de ceea ce ar fi original si iesit din comun.

            Un caracter puternic, emancipat si ambitios, care simte nevoia sa fie liber. Mare putere de convingere si persuasiune pentru a-si atinge scopurile,

            Mintea lor este mereu preocupata de noi proiecte, dar important este sa le finalizeze, pentru ca, altfel, altii vor fi cei care vor profita de ideile lir.

 

Ziua a 29-a: Temperamentali si schimbatori, au nevoie de o multime de preocupari pentru a-si mentine echilibrul emotional.

            Intuitivi, emotivi si idealisti, ii sfatuim sa-si daruiasca forta interioara ajutorarii semenilor.

            Foarte individualisti, nu se adapteaza normelor stabilite pentru ca au propriul lor cod de maniere.

            Vor cunoaste un succes deosebit, daca vor sa-si foloseasca extraordinarele facultati.

 

Ziua a 31-a: Au un ciudat amestec de seninatate, simt al responsabilitatii si neliniste, precum si o puternica imaginatie care ii inclina uneori spre visare si divagatie.

            Foarte harnici, isi concentreaza eforturile in favoarea bunastarii familiei lor.

            Desi in general nu sunt naivi, se pot lasa amestecati-din prietenie sau dragoste-in afaceri ratate.

            Intransigenti si inflexibili, cu greu inteleg sau iarta greselile altora. Sunt persoane incapatanate.

 

Sursa: Gladys Lobos “Numerologia magica”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...