luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre semnul tau zodiacal

Berbecul  predispus la accidente (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este condus de Marte și se spune că este cel mai activ dintre semnele zodiacale. Berbecul este considerat a fi primul semn al zodiacului deoarece marchează începutul primăverii, care simbolizează nașterea și noile începuturi. De asemenea, este remarcabil faptul că, în epoca romană antică, luna martie era prima lună a anului. Acest lucru a fost schimbat în ianuarie de Iulius Caesar. Cei născuți sub acest semn le place să acționeze și preferă să conducă decât să urmeze. Au abilități organizatorice excepționale și tind să fie hotărâți, încrezători și entuziaști, dar sunt, de asemenea, cu temperament scurt, cu dispoziție și impulsiv. Berbecii celebri includ pe Vincent Van Gogh, Heath Ledger, Peyton Manning, Lady Gaga și Emma Watson.

 

Știați că Berbecul este considerat cel mai predispus la accidente dintre toate semnele? Potrivit AstroCamp.com, Berbecul are „exces de energie nervoasă” și „incapacitatea de a o controla corect”, ceea ce face ca cei născuți sub acest semn să fie mai predispuși la accidente, vânătăi și tăieturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...