luni, 25 ianuarie 2021


 

Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Gemeni

Gemenii guvernatori (21 mai - 20 iunie)

Se spune că Gemenii sunt conduși de Mercur, care reprezintă comunicarea. Gemenii tind să aibă mințile deschise și să fie mai expresivi, ceea ce îi face să fie mai artistici. Preferă să fie în preajma oamenilor și să se bucure de literatură, în timp ce nu le place să fie singuri și rutinele repetitive. Printre cei mai faimoși Gemeni se numără Morgan Freeman, Marilyn Monroe, Tupac, Natalie Portman, Angelina Jolie, Johnny Depp și Clint Eastwood.

 

Poate că ați știut deja toate acestea, dar știați că Statele Unite au avut cu aproximativ 180 de ani înainte  un președinte care era Gemeni? Primul președinte al Gemenilor a fost John F. Kennedy, ales în 1960 și considerat unul dintre cei mai populari președinți. JFK a fost al 35-lea președinte al Statelor Unite și a slujit din 1961 până la asasinarea sa din noiembrie 1963. Teoriile conspirației referitoare la asasinarea sa continuă să circule și astăzi. Gemenii sunt unul dintre cei mai puțin reprezentați dintre președinți, deoarece există doar trei, iar cel mai recent Gemeni este actualul președinte, Donald Trump.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...