luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Taur

Taurul tiranic (20 aprilie - 20 mai)

Se spune că persoanele născute sub acest semn sunt practice și bine structurate și sunt una dintre cele mai muncitoare, deoarece a sunt cele pe care se poate conta  pentru a culege roadele muncii. Taurul este condus de Venus, care este planeta creativității și a iubirii. Cei născuți sub acest semn au de obicei puține probleme la câștigarea banilor și la menținerea unui accent puternic pe proiecte pe termen lung, făcându-i angajați ideali. Apreciază etica puternică a muncii și sunt extrem de responsabili, dar pot fi și încăpățânați și posesivi. Printre taurii celebri se numără William Shakespeare, David Beckham, Pierce Brosnan, Yogi Berra și Dwayne „The Rock” Johnson.

 

Cel mai interesant este că nouă dintre cei mai răi tirani din istorie sunt taurienii. Printre aceștia se numără Pol Pot, liderul comunist din Cambodgia; Ayatollah Khomeini, revoluționar iranian care a convertit Iranul dintr-o monarhie laică în teocrație; Saddam Hussein, dictatorul Irakului; Adolf Hitler, liderul german din spatele Holocaustului evreiesc; Ecaterina cea Mare, lider și cuceritor rus care a câștigat puterea după o lovitură de stat militară și-a ucis soțul; Vladimir Lenin, violent lider marxist rus; Oliver Cromwell, Lord Protector al Angliei, care a condus cuceriri brutale împotriva Irlandei, Scoției și Franței; Ho Chi Minh, lider comunist vietnamez care a invadat Vietnamul de Sud; și Niccolo Machiavelli, care a pledat pentru utilizarea intimidării pentru a menține puterea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...