luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Rac

Racul  penal (21 iunie - 22 iulie)

Se spune că Racul este condus de lună, ale cărui faze creează mistere și comportamente nestatornice la cei născuți sub acest semn. Se spune că Racii simt starea de spirit, sunt emoționali și manipulatori, dar și imaginativi și loiali. Sunt adesea nerăbdători și nu le place să dezvăluie prea multe despre ei înșiși. Raci celebri sunt Derek Jeter, Joss Whedon, Tobey Maguire și Henry David Thoreau.

 

Știai însă că cancerii sunt considerați cel mai mortal semn din Zodiac? Aceștia sunt arestați cel mai mult, potrivit InstantCheckMate.com, care scrie, „Instabilitatea mentală este o trăsătură negativă a semnului Rac, iar acest lucru îi poate face să ofenseze în mod repetat”. De asemenea, FBI a etichetat Racul drept cel mai periculos semn, deoarece acești infractori sunt cunoscuți ca fiind violenți, comit crime  pasionale și tind să lase semnături victimelor lor. Criminalul în serie Charles Ray Hatcher era un Rac.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...