luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Sagetator

Săgetător scandalos (22 noiembrie - 21 decembrie)

Planeta conducătoare a Săgetătorului este Jupiter, cea mai mare planetă a zodiacului, ceea ce poate explica de ce cei născuți sub acest semn sunt de obicei mai mari decât viața. Au niveluri exorbitante de entuziasm și sunt intensi în toate, inclusiv curiozitatea și simțul umorului. Preferă libertatea și aventura și nu le place reținerea și așteptarea. Cei născuți sub acest semn sunt extrovertiți și căutători de aventuri și au mințile deschise, dar pot fi, de asemenea, nerăbdători și nediplomatici. Dintre persoanele celebre născute sub acest semn sunt Miley Cyrus, Chrissy Teigen, Ben Stiller, Britney Spears, Tyra Banks și Jay Z.

 

Un studiu realizat de Gleeden.com, un site web pentru întâlniri extraconjugale, a relevat faptul că cel mai infidel semn astrologic este Săgetătorul, care avea cel mai mare procent de infidelitate de 16%. De asemenea, este remarcabil faptul că cei născuți sub acest semn sunt, de asemenea, cel mai probabil cei care sa inchirieze  o casetă cu sex, potrivit site-ului pentru adulți Homegrown Video. Se pare că natura de căutători ai  riscurilor a Săgetătorilor îi poate aduce pe acestia în situatii mai putin placate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...