luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Scorpion

Scorpionul lider  (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este unic prin faptul că se spune că diferite planete călătoresc prin Scorpion tot timpul anului, permițând energiei apoase a Scorpionului să atingă pe toată lumea, indiferent de semnele lor zodiacale. Este condusă de Pluto, planeta regenerării și puterii. Se spune că Scorpionii sunt protectori, loiali și curajoși, dar și posesivi și secretosi. Sunt considerați a fi cei mai buni iubiti datorită farmecului, magnetismului și pasiunii care cuprinde diferitele încarnări ale Scorpionului. Scorpionii celebri includ Picasso, Marie Antoinette, Whoopi Goldberg, Hillary Clinton, Julia Roberts și Matthew McConaughey.

 

Ceea ce poate nu știți este că Scorpionul este cel mai frecvent semn zodiacal din SUA, cu 9,6%. La fel, Scorpionul este cel mai frecvent semn în rândul liderilor mondiali, potrivit site-ului de știri Vocativ. În 2015, liderii a 22 de țări erau Scorpionii, urmat de Lei, care conduceau 18 țări.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...