luni, 25 ianuarie 2021


 

Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Capricorn

Capricornul Casanova (22 decembrie - 19 ianuarie)

Conduși de Saturn, considerată planeta „responsabilă”, Capricornii au un sentiment de responsabilitate, maturitate și disciplină. Indivizii născuți sub acest semn sunt considerați a fi încăpățânați și neiertători, dar și responsabili, orientați spre familie și buni meșteri. Au un autocontrol remarcabil și sunt practice, dar pot fi și reci și îndepărtati. Ei se iau foarte în serios și favorizează valorile tradiționale, impunând adesea aceste valori altora destul de agresiv. Capricorni celebri sunt Blue Ivy Carter, Denzel Washington, John Legend, January Jones și Bradley Cooper.

 

Cel mai interesant este că un sondaj efectuat de site-ul OpenMinded.com de întâlniri cu relații deschise a constatat că Capricornii au cel mai probabil cele mai multe relatii simultan  dintre toate semnele din zodiac. OpenMinded atribuie acest lucru naturii curioase și intuitive a Capricornului, precum și personalității sale extrem de organizate și orientate spre detalii, care permite celor născuți sub acest semn să gestioneze relațiile deschise fără probleme. Datorită maturității și sentimentului de responsabilitate pe care le posedă Capricornii, sunt capabili de etica in relatiile lor multiple.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...