luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Balanta

Balanță loială (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este condusă de Venus, iubitoare de lucruri frumoase. Cei născuți sub acest semn sunt diplomati, armonioși, blânzi, dar pot fi și indecisi. Aversiunea lor față de confruntări înseamnă că adesea nu lupta pentru ei înșiși și pot fi tratate cu ușurință in mod nedrept. Urăsc să fie singuri și sunt foarte plini de compasiune și iubire. Ei tind să fie cooperanți și buni jucători de echipă și preferă echilibrul, justiția și egalitatea. Balanțe celebre sunt Kate Winslet, Matt Damon Neve Campbell, Margaret Thatcher și Vladimir Putin.

 

Știați că Balanțele sunt considerate a fi cel mai loial partener din Zodiac? Potrivit PowerofPositivity.com, loialitatea intensă a Balanței, dorința intrinsecă de a face plăcere, natura iubitoare, romantismul și evitarea conflictelor fac ca o persoană născută sub acest semn să fie cel mai loial partener dintre toate zodiacele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...