luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Fecioara

Fecioara suparata (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este condusă de Mercur, iar cei născuți sub acest semn tind să aibă abilități de comunicare bine dezvoltate. Fecioara este zeița dezamăgită care a venit să ajute omenirea, dar a devenit epuizata de eșecul ei de a progresa dreptatea și puritatea și, în cele din urmă, s-a îndepărtat și a devenit judecător și critic față de oameni. Ca atare, cei născuți sub acest semn pot fi foarte critici cu ei înșiși și cu ceilalți. Sunt cunoscuți pentru îngrijorare și pentru că iau lucrurile prea în serios. Ele sunt metodice, analitice și muncitoare și doresc organizarea și curățenia. Fecioarele sunt extrem de preocupate de sănătate și nutriție și de fapt pot deveni prea preocupate de sănătate până la punctul de îngrijorare. Fecioare celebre sunt Beyonce ’, Cameron Diaz, Blake Lively, Keanu Reeves și Chris Pine.

 

În mod uimitor, Fecioarele pot fi atât de îngrijorate încât se pot deveni literalmente bolnave. Fecioarele tind să sufere de probleme digestive, inclusiv ulcere și sindromul intestinului iritabil rezultat din anxietatea lor. Potrivit FindYourFate.com, Fecioarele au tendința de a-și interioriza grijile atunci când lucrurile merg prost și aceste probleme se manifestă ca afecțiuni digestive. Fecioarele sunt predispuse și la hipocondrie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...