luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Varsator

Realizatul Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Se spune că Vărsătorul este condus de planeta Uranus, care este timidă, dar poate fi și bruscă și agresivă în anumite momente. Se presupune că Vărsătorul are și o calitate vizionară, iar cei născuți sub acest semn sunt capabili de presimțiri și planificare pe termen lung. Vărsătorii sunt adesea considerați insensibili, deoarece tind să nu fie foarte buni la exprimarea emoțională și la compromisuri, dar asta doar pentru că sunt independenți. De multe ori au o natură umanitară și le place să lupte pentru cauze. Printre oamenii celebri născuți în Vărsător se numără Ronald Reagan, Michael Jordan, Bob Marley, The Weeknd și Cristiano Ronaldo.

 

Știai însă că Vărsătorul este cel mai comun semn astrologic al miliardarilor de elită? Potrivit Market Watch, în Forbes Top 100 există mai mulți miliardari Vărsători decât orice alt semn zodiacal. Aceasta se bazează pe o analiză a miliardarilor Forbes din 1996 până în 2015 de către GoCompare.com. Persoanele născute sub acest semn reprezintă 12,5% din miliardarii de elită, în timp ce Racul este cel mai puțin reprezentat, cu 5,9%.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...