luni, 25 ianuarie 2021


 

Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Leu

Leii agili (23 iulie - 22 august)

Leul este condus de Soare și se spune că cei născuți sub acest semn sunt pasionați, calzi, entuziaști și plini de umor, dar și aroganți, egoiști și încăpățânați. Se crede că leii sunt lideri naturali, deoarece sunt dominanți și convingători. Leul este reprezentat de un leu, cunoscut pentru vitejia sa și personajul regelui junglei. Leilor le place să fie centrul atenției și sunt considerați exhibitionisti. Leii celebri includ Charlize Theron, Jennifer Lopez, Madonna, Mila Kunis, Ben Affleck și președintele Obama.

 

În mod ciudat, revista Hello a raportat în 2013 că femeile născute sub semnul Leului  cel mai probabil vor mearge la sală. Un studiu efectuat pe 10.000 de femei din Regatul Unit a constatat că femeile Leu au aproape două ori mai multe șanse să meargă la sală ca orice alt semn zodiacal. Acest lucru se întâmplă probabil pentru că Leii tind să fie pozitivi, entuziaști și încrezători și, prin urmare, sunt neintimidați de colegii lor care merg la sală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...