luni, 15 februarie 2021

 


COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50%

Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestructibila. Berbecul este prima noastră suflare, Scorpionul este ultima. Sunt două fețe ale aceleiași monede, ambele conduse de Marte, o planetă a instinctelor, a necesităților corpului și a sexualității. Atunci când se află într-o relație sexuală, poate fi dificil să renunțe la toate agresiunile. Nu numai că sunt conduși amândoi de Marte, dar Scorpionul este condus si de Pluto. Pluton este cunoscut pentru calitățile sale distructive, legate de obicei de represiunea sexuală și poate intensifica toate lucrurile, în primul rând sexul. Deci, ele sunt practic o combinație a tot ceea ce nu vrem să ne ocupăm atunci când vine vorba de sex, tabuuri și comportament sexual instinctiv.

 

Acesta este un contact căruia îi lipsesc plăcerile și sensibilitatea lui Venus. Ambele semne sunt opuse celor conduse de Venus și reprezintă poziții în care Venus este în detriment. Am putea spune că acest lucru înseamnă „lipsă de dragoste”, dar nu este chiar atât de simplu. Deoarece Scorpionul este un semn de apă, acesta este conectat la cea mai profundă și mai întunecată capacitate de a iubi. Scorpionii trebuie să simtă emoții în experiențele lor sexuale, dar datorită naturii supresive a societății noastre, pot trăi niște scenarii sexuale ciudate care pot părea „bolnave și răsucite” pentru semnele zodiacale mai conservatoare. Este bine că Berbecul aparține rar acestei categorii, deoarece este un semn în care toate opiniile conservatoare și rigide au căzut odată cu Saturn.

 

Dacă Berbecul și Scorpionul găsesc o înțelegere în relația lor sexuală, vor deveni probabil bomba atomică a tuturor experiențelor sexuale la care vă puteți gândi. Totuși, le este greu să își găsească limba comună. Ele sunt, de fapt, complet diferite. Berbecului îi plac lucrurile „drepte” și simple. Pe de altă parte, Scorpionul are o ușoară nevoie de a manipula, de a juca un joc de seducție și de a lua relațiile sexuale foarte în serios. Vor mereu să depășească toate experiențele lor sexuale anterioare și să găsească pe cineva cu care să-și contopească Sufletul, să posede și să îl adore până când mor. Berbecul este mult mai simplu și masculin când vine vorba de sex. Este o nevoie fizică care trebuie satisfăcută. De obicei, ei trebuie să-și construiască emoția într-o relație sexuală pe măsură ce își cunosc partenerul. Posibilitatea reală a acestei relații există doar dacă împărtășesc nevoia de a se satisface reciproc și de a se trata reciproc cu suficientă tandrețe.

ÎNCREDERE – compatibilitate 90%

Spre deosebire de compatibilitatea sexuală, această problemă le este ușoară. „Dacă minți, vei muri”. Nu la propriu, desigur, dar o mică minciună le-ar putea încheia cu ușurință relația. Amândoi sunt gelosi și posesivi din fire. Berbecului îi place să câștige și să fie cel mai bun iubit și partener pe care l-a avut vreodată. Scorpionul vrea să fie singurul care a fost iubit vreodată de partenerul lor Berbec. Dacă au îndoieli cu privire la acțiunile celuilalt, este foarte probabil să nu dureze prea mult.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 20%

Berbecul va bate probabil din picior cu nerăbdare în timp ce Scorpionul continuă despre toate acele lucruri profunde și semnificative. Din perspectiva Berbecului, acest lucru este ceva la care nimeni nu ar trebui să se gândească, darămite să vorbim tot timpul. Acest lucru nu ar fi exprimat ca plictiseală (deși aceasta este întotdeauna o opțiune pentru Berbec), ci mai mult ca o nevoie de a acționa și de a nu se mai obseda de toate. Scorpionul este prea întunecat și dificil pentru Berbec, in timp ce  Berbecul este prea superficial din perspectiva Scorpionului. Cu toate acestea, ambii se bucură de capacitatea lor comună de a oferi o mulțime de informații doar într-o propoziție sau două, dar acest lucru ar putea interfera cu comunicarea lor și mai mult, deoarece ar putea spune tot ce au nevoie în câteva minute nu vor mai avea nimic de vorbit după aceea.

EMOȚII – compatibilitate 1%

Este foarte ușor pentru Scorpion să fie rănit aici. Se pare că au intrat în această relație doar din acest motiv, astfel încât să poată rambursa un fel de datorie karmică. Probabil că Berbecul nu va ști sau nu va înțelege niciodată ce s-a întâmplat în lumea emoțională a Scorpionului pentru că pur și simplu nu au simțit nimic.

 

Nu au o afecțiune puternică față de emoții în general și ambii încearcă din greu să fie puternici și lipsiți de emoție. Acest lucru se datorează „bătăliei” arhetipale a lui Marte cu Luna - respingerea Sinelui emoțional și a prea multă duritate pentru a supraviețui. Întrucât nu este nimeni aici care să păstreze echilibrul emoțional între ei, le va fi foarte ușor să se „taie” reciproc, posibil de multe ori, înainte ca unul dintre ei să decidă să rupa legătura definitiv.

VALORI – compatibilitate 40%

Este un lucru bun că ambii apreciază vitejia și lucrurile care sunt concrete și clare. Totuși, ei se despart de modalitățile lor de procesare ulterioară a acestora.

 

În timp ce Berbecul consideră că dupa ce s-a rezolvat problema, aceasta este eliminata, Scorpionul va săpa din motive neclare sau care au fost neclare de la inceput. Deci, atunci când sunt împreună, ambii ar simți nevoia să clarifice lucrurile, dar Scorpionul va fi obsedat de ele chiar și atunci când problemele vor fi rezolvate și vor găsi noi detalii care trebuie clarificate, din nou și din nou. Ei trebuie să fie productivi și pe deplin independenți, altfel își vor înnebuni partenerul Berbec.

 

Când vine vorba de vitejie, Berbecul se gândește la vitejie ca la o poveste de cavaler, ceva de arătat atunci când porți sabia, în timp ce Scorpionul crede că este curajos să te scufunzi în întunericul minții, să mergi în subteran, în lumea interlopă sau să provoci diavolul însuși. Exact aici apare diferența dintre nivelurile lor profunde ale naturii lui Marte. Deși totul pare la fel, nimic nu este nici pe departe aproape de a fi deloc asemănător, de îndată ce cauti putin sub suprafață.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 99%

Ai putea spune că principala lor activitate comună este sexul. Orice altceva este secundar oricum.

CONCLUZIE – COMPATIBILITATE GENERALA 48%

Gândiți-vă la această combinație de semne ca la cea mai agresivă imagine a elementelor Foc și Apă. Focul evaporă apa, la fel cum Berbecul spulberă sentimentele Scorpionului. Apa udă Focul, la fel cum Scorpionul “uzeaza” Berbecul. Se pare că scot la iveală ce e mai rău unul din celălalt și nu este vina nimănui, este greu să echilibrezi atât de multă energie concentrată care se mișcă în două direcții diferite. Relația lor este ca procesul de fuziune nucleară și, de multe ori, este prea mult de gestionat.


joi, 11 februarie 2021

 


Cea mai bună compatibilitate zodiacală

Rac și Scorpion:

Mulți cred că acesta este cea mai buna partida a întregului Zodiac. Aceste două semne se înțeleg și se completează perfect, chiar dacă la suprafață, tind să aibă personalități destul de diferite. Ceea ce funcționează aici este că fiecare persoană din relație este puternică acolo unde cealaltă este slabă. Amândoi sunt foarte interesați să aibă o relație puternică (ceva în care sunt dispuși să depuna efort) și au obiective similare în viață pe care vor dori să le lucreze împreună pentru a le atinge.

 

Pești și Pești:

Combinația a doi Pești este fantastic de puternică și compatibilă. Se găsesc reciproc și fiecare se simte de parcă și-ar fi găsit sufletul pereche sau părțile lipsă din care au nevoie la o altă persoană. Relația decolează aproape instantaneu și asta îi sperie pe fiecare dintre ei și ar putea să-i alunge unul de celălalt. Găsiți acea persoană care este perfectă pentru dvs., dar următoarea întrebare pe care fiecare trebuie să și-o pună este că sunteți deja pregătiți pentru așa ceva?

 

Berbec și Săgetător:

Aceste semne fac un cuplu iubitor de distracție, care se fac mereu să râdă reciproc. Au o grămadă de glume interioare și preferă să păstreze lucrurile în viața lor ușoare și fericite. Au un cerc mare de prieteni și planifică întotdeauna lucruri distractive pe care să le poată face toată lumea.

 

Săgetător și Pești:

Din punct de vedere emoțional, această combinație se echilibrează foarte bine. Fiecare dintre ei sunt romantici fără speranță și își poartă inima ascunsa și se respectă unul față de celălalt. Sunt empatici și înțelegători și vibrează cu adevărat cu ceea ce simte fiecare și încearcă să fie ceea ce fiecare persoană are nevoie în relație. Singura problemă care apare în acest tip de relație este nivelul emoțiilor intense dintre cei doi, uneori este prea dramatic, au nevoie de cineva puțin diferit.

 

Fecioară și Capricorn

Acesta este un cuplu de putere în devenire. Ambii oameni sunt ambițioși, muncitori și oarecum conservatori când vine vorba de viața lor personală. Va dura ceva timp să se deschidă și să fie vulnerabili unul cu celălalt, dar interesele lor sunt atât de comune încât, odată ce se întâmplă, vor fi o echipă perfectă.

 

Leul și Balanța:

Leul și Balanța,  amândouă adoră lumina reflectoarelor, dar, într-un fel, nici nu sunt competitive între ele. Ar prefera să o împărtășească (rar pentru ambele semne) și să lase lumina să puna in valoare cât de fericiți se fac reciproc în cuplu.

 

Taur și Rac:

Acesta are potențialul de a fi unul dintre cele mai bune partide din Zodiac. Taurul și Racul sunt persoane similare cu valori complementare. Le va face plăcere să își construiască o viață fericită împreună, să aibă un partener extrem de loial și de susținere și să se răsfețe reciproc cu atingere fizică, mese reconfortante și afecțiune nesfârșită.

 

Capricorn și Capricorn:

Aceasta este o potrivire ideală, deoarece valorile Capricornului sunt atât de importante pentru ei încât să aibă pe cineva cu un set de idei duplicat este visul lor. Isi vor înțelege atât de bine dorințele și nevoile celuilalt și vor lucra ca o echipă pentru a-și atinge obiectivele comune. Vor avea o loialitate incontestabilă și își vor păstra relația mai presus de orice.

 

Gemeni și Pești:

Gemenii și Peștii se echilibrează foarte bine. În timp ce un Pești este foarte emoțional și profund, Gemenii sunt foarte compasionali și le înțeleg nevoile Pestilor. Un Pești nu se rusineaza să fie exact cine sunt și să urmărească cum se simt în timp ce un Gemeni tinde să joace rolul a ceea ce are nevoie cineva să fie și face alegerile care par logice. Ceea ce fiecare parte are nevoie de ce cealaltă pare să fie.

 

Săgetător și Săgetător:

Săgetătorul se înțelege foarte bine cu propriul semn. Nu va fi nimeni care să le poate de grija, care să-i poată face necazuri, dar nu prea apreciază că lucrurile funcționează perfect oricum, deci nu este o mare pierdere. Se vor distra foarte mult, nu vor lupta și vor fi un cuplu relaxat care face întotdeauna exact ceea ce vor să facă.

 

Berbec și Gemeni:

Berbecul și Gemenii formează un cuplu incitant care este întotdeauna în afara casei, făcând ceva distractiv împreună. Feedul lor de Instagram îi face pe cei mai mulți oameni să fie epuizați, dar le place să ducă o viață activă, aventuroasă împreună.

 

Balanță și Scorpion:

Această pereche se echilibrează reciproc atât de bine pentru că, în timp ce un Scorpion este emoțional și foarte intens, o Balanță este foarte ușoară și lipsită de griji. În setările sociale, fiecare semn se poate descurca cu al său la o petrecere și nu se bazează unul pe celălalt. În timp ce amândoi se descurcă singuri, sunt mai bine împreună.

 

Taur și Pești:

Aceasta este o  partida minunata de asociere a unui visător (Pești) cu un realist (Taur). Amândoi preferă un stil de viață relaxat și știu că cealaltă persoană trebuie să fie susținută și iubită. Vor avea una dintre cele mai fericite vieți de casă și vor fi un cuplu cu o legătură de nezdruncinat.

 

Gemeni și Balanță:

Acești doi sunt prieteni minunați și iubiți incitanti și fericiți Sunt compatibili în mod natural și le place să-și petreacă timpul în același mod (în jurul oamenilor, distrându-se). Sunt un cuplu social catre care alte cupluri aspiră.

 

Berbec și Fecioară:

 

Aceasta este o pereche naturală de două persoane complementare. Berbecul va alege aventura, iar Fecioara o va planifica. Se vor provoca și echilibra reciproc și vor face cu adevărat viața celeilalte persoane mai bună.

 

Scorpion și Capricorn:

Aceasta este relația pe care ai noroc să o găsești atunci când ești gata să te așezi. Un Scorpion se angajează mai târziu în viața lor după ce s-au distrat și doresc ceva serios, iar un Capricorn a fost pur și simplu pregătit pentru asta tot timpul. Nevoile unui Scorpion sunt uneori foarte multe, dar dacă întrebi un Capricorn, este ușor să fie înțelegător, atent și să ofere  spațiu unui Scorpion atunci când are nevoie. Personalitățile Scorpionului se schimbă frecvent și ceea ce face ca un Capricorn să fie un partener bun este că se străduiesc să fie ceea ce un Scorpion are nevoie tot timpul, simțind multă împlinire și fericire din rolul respectiv.

 

Taur și Capricorn:

Taurul și Capricornul sunt aliați naturali. Amândoi adoră să se răsfețe cu lucrurile mai fine din viață, sunt ambițioși și le place să se arate puțin. Se potrivesc bine și pot fi un „cuplu de putere” foarte fericit.

 

Balanță și Pești:

Această pereche este una dintre cele mai puternice. Loialitatea lor unul față de celălalt este ceea ce este atât de minunat. Fiecare dintre ei este cu adevărat empatic și ar da oricui cămașa de pe el. Ei formează o echipă atât de bună, pentru că atunci când unul este în jos, celalalt crește atunci când este nevoie și invers. Această relație este o combinație pentru totdeauna dacă ai norocul să găsești așa ceva. Și împreună,  fiecare  se completează reciproc, ceea ce este este o reflectare a influenței pe care o au unul asupra celuilalt.

 

Vărsător și Vărsător:

Vărsătorii funcționează bine cu propriul lor semn, deoarece au tendința de a avea păreri destul de ridicate despre ei înșiși, așa că este foarte util să aiba o relație cu o persoană care le este similară. Împreună se vor menține reciproc stimulați mental și conexiunea lor romantică va prospera din cauza acestei scântei consistente.

 

Scorpion și Pești:

Afirmatia “contrariile se atrag”, nu poate fi  mai adevărată acestei perechi. Un Scorpion este rece și in garda. Se luptă cu încrederea în oameni și a lasa pe oricine să intre in intimitatea lor. Vor întotdeauna să fie cei dominanți într-o relație. Peștii, pe de altă parte, tind să fie pasivi, purtându-și inima in palma,  iubind un Scorpion cât de tare pot. Și, deși este o provocare, odată ce castiga încrederea unui Scorpion, ceea ce face  legătura mai puternică este loialitatea unul față de celălalt.




COMPATIBILITATE BERBEC – BALANTA

COMUNICARE ȘI INTELECT – 55%

În afară de posibilele conflicte, Balanța încearcă să fugă de cele mai multe ori, comunicarea lor servește de obicei pentru a hrăni Soarele flămând al unui partener Balanță sau Saturnul flămând al Berbecului. Opoziția lor acoperă punctele de debilitare și exaltare ale lui Saturn și a Soarelui, iar acest lucru se vede în principal în comunicarea și funcționarea lor de zi cu zi. Aceasta înseamnă că rolul lor în viața celuilalt este destul de simplu - Berbecul trebuie să-și intretina spiritul partenerului Balanță tot timpul, arătându-i cât de capabil și curajos poate fi, în timp ce Balanța își asumă responsabilitățile partenerului lor Berbec și le arată cum să atinge un anumit scop. Toate acestea pot fi uneori destul de obositoare, mai ales dacă unul dintre ei are o problemă cu acest joc de rol necondiționat sau nu recunoaște efortul partenerului lor.

 

În principal, vor vorbi despre activitățile și evenimentele lor zilnice, deoarece nu împărtășesc multe interese. În timp ce vorbesc despre diferite activități și oameni, ei găsesc un limbaj comun, deoarece Berbecul ajută Balanța să nu se  obsedeze de ceilalți, iar Balanța îl ajută pe Berbec să înțeleagă puncte de vedere diferite decât ale lor. Comunicarea lor ar putea fi excelentă dacă ar fi în aceeași profesie sau cel puțin împărtășesc un loc de muncă, deoarece aceasta ar acoperi interesele de bază pe care le impărtășesc și le-ar oferi mai mult spațiu pentru a găsi mijlocul între opiniile lor.

EMOȚII – compatibilitate 99%

Oricât de nebun ar părea cu lipsa calităților pe care le-ar putea suferi relația lor, acesta este un cuplu care se înțelege foarte bine când vine vorba de emoții. Berbecul poate trezi capacitatea Balanței de a se dezvalui ca urmare a propriei deschideri. Acesta este ceva de care are nevoie orice Balanță, deoarece au probleme în a-și lăsa garda jos. Balanța, pe de altă parte, are suficientă profunzime pentru a privi în interiorul personalității Berbecului, în loc să-și examineze superficial comportamentul. Dintre toate semnele zodiacale, Balanța este probabil una dintre puținele care au o bună înțelegere a naturii Berbecului. Nu-și înțeleg acțiunile și modul lor de afișare a emoției, dar nucleul emoției și al personalității sensibile este ușor de atins din perspectiva lor.

 

Este sigur să spunem că acesta este un cuplu care ar putea rezolva orice problemă cu dragostea pe care o au unul pentru celălalt și, deși necazurile lor ar putea fi grozave, aceasta este posibil o conexiune emoțională atât de profundă, încât toate problemele aparute se estompează.

VALORI – compatibilitate 70%

Valorile noastre stabilesc direcția care ne conduce către obiectivul nostru de dezvoltare personală. Berbecul are un obiectiv în semnul Capricornului, deoarece acesta este semnul în casa a zecea. Capricornul este condus de Saturn care exaltă în Balanță. În sens practic, aceasta înseamnă că Balanța îl ajută pe Berbec să-și atingă obiectivele, urmând în același timp valorile necesare. Aceasta este o observație interesantă, deoarece semnul Berbecului este semnul debilitării lui Saturn și nu pare să înțeleagă setul de valori sau pașii exacți care i-ar conduce la scopul lor. Este aproape ca și cum Balanța ar ști calea către Berbec pentru a-și atinge obiectivele descoperind noi valori în relația cu ei.

 

În general, valorile lor individuale sunt diferite în atât de multe moduri, dar este exact scopul relației lor să le pună la îndoială și să le stabilească. Berbecul apreciază abordarea directă, energizată și oamenii sinceri. Balanța prețuiește tactul, finețea și prestigiul. În timp ce Berbecul dă tot ce poate pentru a trăi în prezent, Balanța examinează trecutul pentru a stabili ținte îndepărtate în viitor. Au multe de învățat unul de la celălalt, dar dacă o fac, s-ar putea să își stabilească valorile reciproce undeva la mijloc.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 30%

Acesta este cuplul căruia îi este foarte greu să își coordoneze activitățile. Vor să facă lucruri opuse de cele mai multe ori, iar singura activitate pe care întotdeauna sunt de acord  este activitatea sexuală. Deși acesta este un pilon pentru o relație bună și orice altceva pe care nu îl pot împărtăși poate părea irelevant, trebuie să găsească o modalitate de a face altceva de care se bucură amândoi. Chiar dacă nu, relația lor ar putea funcționa, dar numai dacă partenerul Balanță renunță la ideea că trebuie să-și includă partenerul în tot ceea ce fac. Berbecul ar putea ajuta Balanța sprijinindu-și independența în orice mod posibil, acceptând în același timp implicarea într-o parte din activitățile de care îi pasă Balanței.

CONCLUZIE – COMPATIBILITATE GENERALA 62%

Oricât de dificil ar fi să reconciliați aceste două naturi, amintiți-vă că aceasta este o opoziție primară care reprezintă partenerii prin semnificație. Berbecul și Balanța sunt cuplul zodiacului, la fel ca orice alte semne opuse, pentru că sunt a șaptea casă a celuilalt, casa relațiilor. Cu atât mai mult dacă recunoaștem faptul că Balanța este semnul relațiilor în general. Orice problemă pe care ar putea să o aibă unul cu celălalt este ceva de rezolvat, deoarece arată care este problema lor personală cu orice relație. Când sunt atrase nebunește unul de celălalt și se îndrăgostesc, nu există aproape nimic care să le poată separa, indiferent de diferențe. Nu ne-ar plăcea cu toții să găsim calea de mijloc cu persoana iubită? Ei trebuie să lucreze la legătura lor, asta este un fapt, dar relația lor este o promisiune a unei potriviri perfecte a două suflete menite să fie împreună.

 


luni, 8 februarie 2021

 


COMPATIBILITATE BERBEC - FECIOARA

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 10%

Este greu de spus dacă Berbecul și Fecioara ar prezenta cel mai neîndemânatic cuplu sau pur și simplu cel mai rău cuplu când vine vorba de sex. Berbecul se poate uita la Fecioară și se poate gândi la Fecioara Maria, la castitatea ei și la ceea ce am numi o absență totală a sexului. Nu este nimic mai asexual pentru Berbec decât o persoană fără o identitate sexuală evidentă. Pentru a-și exprima sexualitatea, Fecioara are nevoie de răbdare, stimulare verbală și mult preludiu. Aici vine Berbecul ca o brută fără maniere sau tact, pentru a le “taia picioarele”  cu o natură pasională care pare superficială și complet neatractivă. Adevărata întrebare este - cum s-au atras acești doi unul pe celălalt?

 

Viața lor intimă poate fi bună numai în cazul în care Berbecul acceptă să aștepte și să comunice despre lucruri pe care nu le consideră deloc importante sau dacă Fecioara a fost atât de dezamăgită în relațiile ei anterioare încât s-a transformat într-un prădător sexual, deschis pentru o turnură interesantă în viața sa intimă.

ÎNCREDERE – compatibilitate 70%

În cazul în care își depășesc dificultățile sexuale și rămân împreună împotriva tutror previziunilor, problemele lor de încredere nu ar trebui să fie semnificative. Berbecul are, de obicei, nevoia de a fi onorabil și direct, cu excepția cazurilor rare în care nu își poate controla apetitul sexual. În majoritatea relațiilor, Fecioara este evident fidelă și urăște să fie mințită. Acesta este motivul pentru care au nevoie să fie sinceri și să ceară onestitate în schimb.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 30%

Aceste două semne pot fi atât de enervante unul pentru celălalt încât ar putea enerva pe toată lumea din jurul lor. Când te gândești la un partener care scoate tot ce este mai bun din tine, Berbecul și Fecioara sunt cea mai proasta partida posibila. Dezavantajul unui partener Berbec este natura lor impulsivă, disponibilitatea de a lupta și tendința de a-și pierde mințile în legătură cu ceva care s-ar putea să nu fie atât de important. Posibilul dezavantaj al Fecioarei este isteria și discuțiile continue, fără sfârșit, când nu sunt înțelese.

 

Se știe că Fecioarei îi plac lucrurile curate. Ei bine, Berbecul este ca un animal în cușca lor, mai ales dacă sunt suficient de nebuni pentru a decide să trăiască împreună. Acest lucru ar putea duce la lupte nesfârșite, fără rost, deoarece Berbecul nu își va schimba niciodată natura sau prioritățile, în timp ce Fecioara va părea ca o persoană nebună care țipă, cu mănuși și o sticlă imensă de lichid antiseptic în mână. Lucrul bun este că, înainte de a ajunge la această etapă a relației, probabil că se vor găsi reciproc extrem de respingători și se vor despărți la timp.

EMOȚII – compatibilitate 20%

Când vine vorba de emoții, am putea spune că compatibilitatea lor emoțională este mai bună decât cea sexuală. Totuși, deoarece Fecioara este în primul rând un semn intelectual, un semn în care  Venus este in cadere și lipsa emoției este evidentă, iar Berbecul amestecă de obicei dragostea și atracția sexuală, este greu să obții o conexiune emoțională de calitate între ei. Cea mai bună șansă a lor de dragoste ar fi observația tăcută de către partenerul Fecioarei cu ceva timp înainte de a se reuni, deoarece acest lucru ar oferi un avantaj rațional în cunoașterea persoanei cu care încep o relație. De asemenea, ar fi bine ca Berbecul să se gândească înainte de a acționa, acesta nefiind un lucru obișnuit pe care l-ar face.

 

Dacă se cunoșteau ca prieteni, trecând prin experiențele lor emoționale cu alte persoane înainte de a deveni un cuplu, se puteau cunoaște suficient pentru a face relația să funcționeze. Când Berbecul trece de la prietenie la o relație sexuală, el tinde să fie mult mai atent și mai blând. Fără implicare sexuală, Berbecul este mai tolerant și este un ascultător mai bun, astfel încât prietenia va oferi mai multă substanță relației lor romantice.

 

Binele care ar putea ieși din această stranie legătură este cooperarea lor intelectuală, în cazul în care aceștia împărtășesc aceleași interese. Ei își vor trezi inteligența reciprocă, își vor provoca mintea unul celuilalt și probabil se vor gândi la soluții complet diferite, dar constructive, pentru problemele care ar putea apărea.

VALORI – compatibilitate 50%

Amândoi apreciază munca grea și ambiția, precum și informațiile clare și deduse corect. Acesta este ceea ce îi face grozavi ca si colegi, dar acesta nu este tocmai cel mai important set de valori pe care le-ar împărtăși un cuplu fericit. Relația lor s-ar putea baza pe afacerile lor comune. Acest lucru ar da mai mult sens conversațiilor lor și vieții de zi cu zi.

 

Alte lucruri pe care le apreciază nu coincid atât de mult. Berbecul este cu totul pentru curaj și  atitudine, în timp ce Fecioara le consideră stupide, cu excepția cazului în care fac parte din tradiție sau au o semnificație istorică. Fecioara prețuiește inteligența în timp ce Berbecul crede că succesul nu are nimic de-a face cu ea și o vede ca un posibil motiv pentru singurătate și tristețe. Totuși, acestea ar fi mai degrabă motivele pentru a se tachina reciproc și a râde frumos, decât pentru a avea capacitatea de a rupe relația.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 70%

Este un lucru bun că Fecioara este un semn de calitate mutabilă și este mereu preocupat de sănătatea lor, si care nu s-ar gândi niciodată să-l urmeze pe Berbec in activitățile lui. Totuși, există întotdeauna șansa ca Fecioara să își folosească sănătatea pentru a ieși din aceste activități și să petreacă ceva timp singură.

 

Acesta este un cuplu care ar putea fugi pentru că este sănătos, petrece timp în natură pentru că este sănătos, gândidu-se la corpul lor împreună pentru că este sănătos, avand relații intime regulate, o dată pe săptămână, pentru că este sănătos și pentru a rezuma, orice asta este sănătos ar fi ușor de încorporat în relația lor. De asemenea, este un lucru foarte bun că Berbecului nu îi pasă prea mult de „timpul gol”, cum ar fi vizionarea la televizor sau jocul solitarului pe calculator, deoarece Fecioara ar prefera să citească sau să faca curățenie decât să facă obiectul acestor activități pentru „deteriorarea permanentă a creierului” .

 

Problema din acest domeniu al relației lor este legată de activități care nu lasă prea mult simțul demnității sau care fac ca Fecioara să se simtă speriată sau activitățile prea plictisitoare pentru o personalitate Berbec.

CONCLUZIE – COMPATIBILITATE GENERALA 42%

Este un lucru bun că relația dintre un Berbec și o Fecioară nu este niciodată plictisitoare. Deși în majoritatea cazurilor nu sunt menite să dureze, poate fi totuși o experiență distractivă dacă niciunul dintre ei nu își ia prea în serios potențialul pentru un viitor comun. În cazul în care iau cel mai bun din relația lor, oferindu-i suficientă libertate și imprevizibilitate, Fecioara ar încorpora o parte din energia Berbecului, în timp ce Berbecul ar permite Fecioarei să-l învețe cum să își organizeze gândurile și să comunice calm. În acest fel, ar putea ajunge la punctul în care relația lor ar putea dura, iar rezultatul depinde de capacitatea lor de a se relaxa și a se distra împreună.


duminică, 7 februarie 2021

 


COMPATIBILITATE BERBEC - LEU

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 90%

Aceasta este o conexiune atât de caldă și pasională, în care sar scântei  tot timpul. Au preferințe sexuale similare și cu siguranță se iau reciproc în serios, indiferent de nivelul relației lor. Întrucât ambii au personalități extrem de puternice, ar putea lupta  tot timpul, dar se pot bucura de el într-un fel în care pentru unele semne de apă ar putea fi nebunesc.

 

Au o conexiune sexuală care nu poate fi întreruptă, schimbată sau estompată de-a lungul timpului, deoarece ambele sunt surse individuale de energie, așteptând ca cineva să le urmeze. Totuși, dacă unul dintre ei are probleme cu ego-ul lor, s-ar putea prăbuși într-un sistem de scurgere a energiei, unde se insultă reciproc și își distrug încrederea și libidoul celuilalt. Aceasta este o posibilitate foarte rară, dar este întotdeauna acolo când se întâlnesc două semne care prezintă un teren extraordinar pentru Soare.

ÎNCREDERE – compatibilitate 60%

Probabil că există multe probleme de încredere în fiecare cuplu Berbec - Leu, dar convingerile lor puternice și nevoia de loialitate remediază aceste probleme în majoritatea cazurilor. Amândoi se gândesc foarte bine la ei înșiși și văd cum reacționează exteriorul la partenerul lor. Leul este un semn masculin puternic, atrăgător și, indiferent dacă este bărbat sau femeie, vor avea în jurul lor această aură magnetică de cele mai multe ori. Acest lucru îl va face pe Berbec să fie in mod ciudat gelos și posesiv, gata să lupte pentru ceea ce ii aparține. Exact din acest motiv se acutizeaza această problemă, pentru că nimeni nu-l poate avea vreodată pe Leu, Regele zodiacului.

 

Totuși, înțelegerea lor reciprocă pentru natura pasională pe care o împărtășesc și determinarea ambilor parteneri de a rezolva orice problemă care le stă în cale, ar putea să îi facă să rămână împreună ani de zile, construind siguranță și încredere în fiecare zi.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 90%

La început, conversațiile lor vor fi probabil incredibil de pline de energie, pline de admirație și respect. Pe măsură ce se apropie, se poate aștepta ca ei să introducă o notă emoțională, dar nu una foarte blândă pentru că emoțiile lor ard ca elementul Foc de care aparțin. Aceasta este o anumită promisiune pentru o mulțime de lupte, declarații puternice și întreruperi. Interesant este că, în calitatea lor  de doi oameni foarte pasionați, de obicei își depășesc luptele rapid și nu le pasă prea mult de cuvintele specifice rostite în căldura momentului. În momentul în care se răcoresc, relația lor va reveni cu ușurință la normal și viața lor sexuală va înflori de fiecare dată când se luptă.

 

Sunt interesați de lucruri similare. Berbecul este interesat de Leu, în timp ce Leul este interesat de tot ce este grozav despre Leu. Aceasta este o distribuție foarte interesantă a intereselor, deoarece Leul va prețui toate lucrurile pe care Berbecul le va spune și le va face și le va reda total de mai multe ori. Acesta este, desigur, scenariul a doi indivizi sănătoși în aceste roluri. Dacă unul dintre ei are probleme psihologice mai mari, comunicările lor se vor transforma într-o discuție lipsită de sens despre unul dintre ei, iar relația lor va deveni un câmp de luptă pentru ego-ul în care amândoi au nevoie constant să-și demonstreze ceva unul altuia.

EMOȚII – compatibilitate 99%

Naturile lor emoționale sunt foarte asemănătoare. Soarele este legat de dragoste, pur și simplu, nu de tipul hrănitor, ci de iubirea creativă, caldă, pasională și jucăușă. Ambele semne au un Soare puternic poziționat, care crește pe solul din elementul Foc. Ei își înțeleg starea emoțională reciproc perfect, chiar și atunci când unul dintre ei ar dori să fugă de nevoia pasională a celuilalt de a rezista la ceva mic și aparent irelevant.

 

Compatibilitatea emoțională de această magnitudine este un remediu pentru toate celelalte imperfecțiuni pe care le-ar putea întâlni, în timp ce evoluează în timp și își condimentează relațiile sexuale cu și mai multă căldură și emoție decât ar fi promis începutul relației lor.

VALORI – compatibilitate 95%

Ceea ce valorează cel mai mult aceste două este capacitatea unei persoane de a rămâne concisă și clară. Este aproape ca și când acestea ar fi cuvintele care le descriu. Orice lucru concis are nevoie de energie puternică de la Marte, conducătorul Berbecului, în timp ce Leul aduce claritate tuturor. Singura lor problemă este nevoia pe care amândoi o au de a fi lider și curajos în relație. Nu este ca și când amândoi nu pot fi curajoși, dar au tendința de a se compara între ei și de a-și căuta rolul de lider. Acest lucru poate veni între ele și se poate manifesta ca o bătălie tipică a sexelor (în cazul în care sunt de sex opus) sau ca o luptă pentru dominarea de orice fel, consumând calitatea relației lor doar din cauza nevoii lor de a fi cel are  valorile dominante în general.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 65%

Au suficientă energie pentru a face totul împreună, dar problema este că de fapt nu au nevoie de aceeași rutină zilnică. Berbecul iubește să fie activ, să meargă, să facă mișcare și se simte mereu entuziasmat când este pe cale să facă ceva pentru prima dată. Leul este un semn de calitate fixă, o regină a dramei zodiacului, cea care vrea să se arate și să meargă acolo unde pot fi văzute. Energia Leului este ușor concentrată către cafenele și locuri unde se pot odihni, se pot bucura și pot fi centrul atenției tuturor. Aceasta este o pierdere de timp în ochii unui Berbec, întotdeauna pregătit pentru ceva diferit și incitant.

CONCLUZIE- compatibilitate generala 83%

Relația dintre Berbec și Leu este pasională și turbulentă, dar nu pare să ii deranjeze o luptă ocazională și un cuvânt taios. Când se îndrăgostesc profund, este aproape imposibil să se separe întrucât se încăpățânează să țină împreună ideea viitorului lor. Deși nu sunt doi dintre cei mai romantici credincioși îndrăgostiți, sunt pasionați de credințele lor și atunci când vor găsi dragoste, vor lupta pentru ea până când nu mai rămâne nimic din relația lor.

 

Nu are sens să sfătuiți un comportament blând sau să căutați pace, deoarece întreagul univers al relației lor se bazează pe elementul de Foc pe care îl împărtășesc. Nu are rost să căutăm pacea, când opusul păcii este ceea ce îi atrage în primul rând. Atâta timp cât se iubesc și rămân fideli și adevărați, vor fi legați într-o relație pentru care trebuie să lupte în fiecare zi. Obiectivul lor principal este să găsească o modalitate de a te bucura de luptă și de a te distra.

 


 


COMPATIBILITATE BERBEC - RAC

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 70%

De obicei, vedem semnul Racului ca fiind extrem de asexual. Familia este prezentată de semnul Racului și al Lunii și este o provocare psihologică pentru noi toți să înțelegem că părinții noștri sunt ființe sexuale. Ar fi bine dacă membrii acestei familii universale de Raci nu ar fi convinși și de natura lor asexuată. Caracteristicile lor emoționale permit doar relații sexuale cu sens și suficientă tandrețe. Numai atunci când întâlnesc persoana potrivită pentru a-i elibera, vin să învețe despre celelalte aspecte ale sexualității lor.

 

Problema cu relațiile sexuale cu un Berbec este că, de obicei, partenerii Berbec nu sunt atât de blânzi pentru început. Ei trebuie să învețe să arate emoție. Pentru ei intimitatea este ceva construit, nu implicat. Dacă reușesc să reconcilieze aceste diferențe uriașe la începutul relației lor și dacă niciunul dintre ei nu este forțat să facă ceva pentru care nu sunt pregătiți, atracția lor unul față de celălalt ar trebui să facă trucul și relația lor sexuală ar putea deveni cu adevărat senzuală și captivantă pentru amândoi.

ÎNCREDERE – compatibilitate 50%

Problema încrederii este ceva diferit pentru acest cuplu. Rareori vor dezbate despre încrederea lor în fidelitatea celuilalt. De obicei, problema pe care o întâmpină este o problemă de încredere atunci când vine vorba de intimitate. Berbecul are o altă viziune asupra intimității. În ochii partenerului lor Rac, ei pot părea agitați și chiar agresivi cu o atitudine care nu duce la nimic apropiat de relaxare. Oricât de mult ar dori Racul să înțeleagă natura simplă a Berbecului, va fi extrem de dificil să-l vedeți ca altceva decât bestial.

 

Există, de asemenea, o problemă cu modul în care acestia arată și recunosc emoțiile. Poate fi greu pentru un partener Berbec să înțeleagă că este iubit dacă cineva pune doar întrebări enervante, încearcă să-i lege și nu dorește să facă sex. Pe de altă parte, Racul se va simți probabil încălcat în toate modurile, cu excepția cazului în care partenerul Berbec încetinește și are un spectacol atipic de emoții blânde. De obicei, orice fel de neîncredere este o consecință a lipsei abilității de a crede în sentimentele celuilalt,  unul pentru celălalt, pentru că nu le recunosc cu adevărat.

COMUNICARE ȘI INTELECT – 20%

Ambii parteneri au aceeași tendință de a acționa la impuls și de a întrerupe conversația înainte de a ajunge chiar la punctul ei culminant. Nu este intenția lor să reacționeze în acest fel, dar își apasă unul  altuia butoanele și le este foarte greu să rămână concentrați și să rezolve problema despre care au vorbit. Interesele lor diferă prea mult, deci chiar și atunci când încearcă să aibă o conversație pașnică despre ceva impersonal, este încă o bătălie pentru a păstra atenția asupra subiectului în cauză, oricine a inițiat discuția.

 

Singura lor caracteristică comună este calitatea cardinală a ambelor semne, ceea ce le oferă o bună înțelegere a personalităților „ad hoc” ale celuilalt. Acest lucru va facilita recuperarea cuplului după toate conflictele și neînțelegerile posibile. Totuși, în ochii unui partener Rac, acest tip de relație nu are un scop și s-ar putea să se lupte într-un mod în care nu se simt confortabil.

 

Deoarece semnele lor sunt conduse de Marte și Lună, este o poveste arhetipală de durere și durere emoțională, astfel încât intențiile lor trebuie să fie cu adevărat pure. Trebuie să se trateze reciproc într-un mod blând, gândit, măsurând fiecare cuvânt pe care îl spun. Acest lucru poate fi epuizant pentru amândoi, cu excepția cazului în care acceptă pe deplin faptul că nu trebuie să-și schimbe personalitatea, ci doar modul în care o exprimă și fac un joc din ea.

EMOȚII – compatibilitate 70%

Berbecul și Racul sunt ambele profund emoționale, deși Berbecul este adesea descris ca și cum ar fi avut un handicap emoțional. Sunt calzi, pasionați și au mari așteptări față de partenerul lor atunci când vine vorba de a patrunde sub suprafață. Limitele lor pot fi prea stricte, deoarece se tem de propria lor sensibilitate și uneori acționează ca soldați fără inimă. Racul își poartă emoțiile ca o haină de iarnă și le ascunde doar atunci când se simte rușinat să le arate. Aceștia își acceptă natura emoțională ca pe un dat și lucrează spre realizarea unei lumi personale pline de respect pentru partea lor sensibila. Spunem adesea că Racul dorește să aibă o familie și să crească copii, dar acest lucru nu se datorează nevoii lor de a se reproduce sau de a rămâne în casă toată ziua, ci pentru că au nevoie de un refugiu sigur pentru latura lor emoțională și de destui oameni pentru a-și împărtăși cu ei natura plină de compasiune.

 

Chiar dacă aceste abordări ale emoțiilor lor par diferite, isi înțeleg reciproc profunzimea și în cele mai multe cazuri se respectă reciproc în această zonă a existenței, în cazul în care Berbecul își lasă natura nerabdătoare în afara relației lor. Problema apare atunci când trebuie să înțeleagă cum se simt unul față de celălalt, deoarece sentimentele nu sunt ușor de arătat atunci când au de-a face cu personalitatea partenerului pe care nu îl înțeleg pe deplin.

VALORI – compatibilitate 40%

În timp ce Berbecul acordă multă semnificație stării de energie a cuiva, Racul apreciază capacitatea de a rămâne rațional și stabil, calități pe care le întâmpină cu dificultate sau se află într-o stare de echilibru emoțional. Valorile lor nu sunt nici măcar conectate, cu excepția faptului că ambii au idea,  ca un fel de echilibru viitor, care poate fi destul de greu de realizat, i-ar face mai buni.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – 30%

Oricât dorește Berbecul să se dedice corpului fizic, sportului și tuturor modalităților de a-și menține energia creativă ridicată, Racul vrea să doarmă, să danseze și să mănânce tot ce vrea. În general, împărtășesc activități sexuale și timpul pentru odihnă, deoarece Racul probabil nu are intenția de a urma acel ritm nebun al Berbecului.

CONCLUZIE – COMPATIBILITATE GENERALA 47%

Această relație poate fi dureroasă pentru ambii parteneri și are nevoie de multă muncă pentru a functiona. Este necesar ca ambii parteneri să se adapteze și să facă schimbări în comportamentul lor, în timp ce se tatoneaza reciproc de cele mai multe ori. Nu este un drum ușor, dar recompensele sunt o astfel de înțelegere interioară a pasiunii, plină de emoții și capacitatea de a crea ceva cu adevărat unic. Dacă vor reuși, probabil că nu vor fi niciodată mulțumiți de un alt partener.

 


vineri, 5 februarie 2021

 


COMPATIBILITATE BERBEC-GEMENI

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 90%

Când Berbecul și Gemenii se angajează în activități sexuale, cine știe unde ar putea ajunge. Cu libidoul Berbecului și ideile Gemenilor, ar putea fi puțin prea creativi și judecați dur de cei din mediul lor. Este bine că la amândoi nu le pasă prea mult de opiniile altora. În imaginea sa sănătoasă, aceasta este în mare parte o combinație de pasiune, energie și curiozitate. Într-o relație nu atât de sănătoasă, relația lor sexuală poate fi plină de cuvinte urâte și agresivitate verbală. Lucrul bun este că niciunul dintre ei nu este prea sensibil și ușor de rănit, deci acest lucru poate fi interesant și unic pentru ambele experiențe.

 

Întrucât Berbecul este un războinic din fire, abordarea sexului Gemenilor ar putea fi prea jucăușă pentru gustul lor, dar acest lucru se întâmplă de obicei numai până când se deschid la jocul veșnic oferit de partenerul Gemeni. Scopul lor principal este să rămână cât mai dezinhibat posibil, astfel încât semnul de aer al Gemenilor poate da oxigen Focului Berbecului.

ÎNCREDERE – compatibilitate 40%

Lipsa de încredere este probabil cea mai mare problemă din această relație. Berbecul este pasionat, condus de Marte și, probabil, foarte gelos. Gemenii sunt conduși de Mercur, șmecherul zodiacului, schimbând întotdeauna fața pe care o poartă pentru lume. Majoritatea reprezentanților Gemenilor nici măcar nu sunt conștienți de individualitatea lor de bază, convinși că își schimbă personalitatea peste noapte. Deși acest lucru nu este tocmai adevărat, sensul pe care Berbecul îl poate obține de la ei nu este tocmai o rețetă pentru încredere. Din această cauză, Berbecul s-ar putea enerva, Gemenii distrași și îndepărtați, până la punctul în care Berbecul începe să caute un alt partener, chiar dacă relația nu s-a încheiat și Gemenilor nici măcar nu le mai pasă.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 85%

Berbecul pur și simplu nu este stăpânul artei conversației. Gemenii sunt un semn condus de Mercur, iar conversația este principala lor temă de viață. Chiar dacă vorbesc mai puțin decât vorbeste de obicei un Gemeni, dialogul lor interior trebuie să fie bogat. Ambii parteneri ar trebui să abordeze relația de parcă o persoană Gemeni ar fi acolo pentru a-l învăța pe Berbec cum să aibă o conversație bună. Întrucât Gemenii adoră să fie într-un rol de profesor și îi place să fie într-o relație în care partenerul lor învață ceva de la ei, aceasta ar trebui să fie o abordare bună pentru amândoi. Asta dacă ego-ul Berbecului permite acest rol „supus”.

 

Totuși, suntem cu toții conștienți că există unii reprezentanți ai Gemenilor care pur și simplu vorbesc prea mult despre nimic semnificativ. Acesta ar fi un motiv pentru care Berbecul să-și piardă cumpătul și să se gândească la partenerul lor ca fiind superficial și chiar prost. Această pierdere de respect este cu adevărat rea pentru propriul ego, deoarece decizia de a fi alături de acest partener a fost în primul rând a lor. Ar trebui să-și amintească că există întotdeauna pe lume cineva care nu ar crede că acest Gemeni specific chiar prost și că toată lumea merită să fie alături de cineva care nu îi vede în această lumină. Când această lipsă de respect se întâmplă în relația lor, Berbecul ar trebui să ia în considerare să-i lase pe Gemeni să plece și să caute pe cineva care le convine mai bine.

EMOȚII – compatibilitate 60%

Tărâmul emoțional este un teritoriu dificil pentru acest cuplu. Partenerul Berbec are emoții calde, pasionale și o problemă pentru a le exprima. Gemenii de multe ori nu merg foarte adânc sub suprafață pentru a căuta calitățile ascunse ale cuiva și nu sunt cu adevărat atât de emotivi din fire. Deci, acesta este un amestec de partener emoțional care nu poate comunica cum se simte și unul rațional care vorbește despre orice altceva. Lucrul bun este că Berbecului nu îi lipsește înverșunarea pentru a îndrepta atenția Gemenilor asupra lor și a-i face să asculte. Când reușesc să se conecteze într-un dialog constructiv, este posibil ca ei să-și explice reciproc unde se află și cum se simt și, astfel, au stabilit o bază bună pentru schimbul emoțional viitor.

VALORI – compatibilitate 75%

Când calculați faptul că Berbecul prețuiește capacitatea unei persoane de a fi clară și concisă și nevoia Gemenilor de a vorbi despre tot, pare destul de evident că nu este o potrivire perfectă. Acum gândiți-vă la Gemeni. Este destul de greu să te gândești la oricare dintre valorile lor, cu excepția faptului că apreciază tot ceea ce este interesant, iar acesta este un fel de subevaluare, deoarece consideră că totul este interesant. Ei bine, acest lucru nu este exact adevărat. Partenerii Gemeni apreciază cunoștințele și abilitățile literale ale cuiva, precum și o minte rațională. Acesta este ceva ce Berbecul poate îndeplini până la un anumit punct, în cazul în care nu reacționează din impuls la tot ceea ce spune un Gemeni.

 

Nu este atât de dificil pentru acești parteneri să răspundă nevoilor celuilalt, dar dacă nu împărtășesc educație, interese și forță de caracter similare, s-ar putea vedea reciproc nedemni de afecțiunea lor.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – COMPATIBILITATE 50%

Gemenii sunt pentru activități, oricât de nebunești ar putea fi anumite activități, iar Berbecul se va simți eliberat în această relație. Este greu de spus cine va conduce și cine va urma, deoarece Berbecul conduce întotdeauna cu acea energie atomică, în timp ce Gemenii vin întotdeauna cu idei și inițiative noi. Se motivează și se provoacă reciproc tot timpul și amândoi nu spun niciodată „nu”. Alegerile de activități pe care le propune Berbecul trebuie să fie cu adevărat agresive și ridicole pentru ca Gemenii să nu se angajeze. Dacă Gemenii se gândesc la ceva pe care Berbecul ar vrea să-l refuze, ego-ul lor nu i-ar lăsa și ar sari oricum, doar pentru a demonstra că pot. Această emoție ar trebui să fie urmată de suficientă odihnă și timp petrecut acasă.

CONCLUZIE – compatibilitate generala 74%

Impresia generală a acestui cuplu ar fi bună, captivantă și provocatoare, o relație în care ambii parteneri pot învăța multe și pot fi activi într-un mod sănătos. Principala problemă cu implicarea lor romantică este lipsa de încredere, mai ales dacă partenerul Berbec se atașează prea mult de Gemeni, luptând mereu pentru libertatea lor. Nevoia de conversație cu multă esență este mai mare decât orice aspect pozitiv sau negativ al relației lor și amândoi ar trebui să aibă întotdeauna în vedere acest lucru. În general, există o mare șansă ca acești doi să ajungă împreună, deoarece dragostea lor comună de aventură este mai mare decât majoritatea problemelor lor.


 


COMPATIBILITATE BERBEC-TAUR

COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 65%

Faptul că Berbecul este condus de Marte și Taur de Venus ne arată imediat cât de sexuale sunt aceste semne. Ambele planete sunt în legătură cu relațiile fizice, dar cea mai mare diferență a lor constă în obiectivul lor final când vine vorba de sex.

 

Berbecul în forma sa dură este ghidat de un instinct simplu, de necesitatea continuării speciei și de transferul materialului genetic către generația următoare. Pe de altă parte, Taurul este totul despre satisfacție. Nici măcar nu consideră orgasmul atât de important dacă se distrează pe parcursul întregii experiențe sexuale. Pentru a satisface Taurul, trebuie să fii implicat emoțional, blând și pasionat în același timp și dispus să depui ceva timp și efort în arta sexului. Reprezentanții Berbecului sunt de obicei mulțumiți de relațiile sexuale. Acest lucru este valabil atât pentru reprezentanții bărbați, cât și pentru femei.

 

Pentru satisfacția lor reciprocă, este imperativ ca Berbecul să dezvolte un simț atipic al atingerii și să lucreze la senzualitatea lor pentru a-și menține Taurul fericit. Să ne amintim, de asemenea, că Taurul este un semn fix, destul de mult setat pe dorintele sale, iar când vine vorba de satisfacție sexuală, rareori se vor compromite și se vor mulțumi cu mai puțin decât perfect.

ÎNCREDERE – compatibilitate 85%

Ambele semne au capacitatea de a forma o relație stabilă, plină de onestitate. Niciunul dintre ei nu este fricos si nu fuge de provocari.  Acest lucru poate contribui la o atitudine pozitivă și la acorduri deschise privind onestitatea atunci când sunt împreună. Amândoi au nevoie să își caute singura iubire adevărată, așa cum fac întotdeauna Marte și Venus. Acest lucru poate duce la infidelitate și probleme tipice ale triunghiului amoros, din cauza lipsei de emoție a Berbecului sau a lipsei de auto-valoare a partenerului Taur. Totuși, dacă comunică bine de la început, de obicei vor găsi cât de importantă este încrederea reciprocă pentru amândoi și vor încerca din greu să nu o pericliteze.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 40%

Este destul de evident că Berbecul și Taurul au ambele coarne. Aceasta este o imagine pe care ar trebui să o ai cu siguranță în minte în timp ce le analizezi abilitățile de comunicare. Nu numai că sunt amândoi încăpățânați, dar nici măcar nu se încăpățânează într-un mod similar pentru a împărtăși o anumită înțelegere.

 

Berbecul își pastreaza convingerile și pur și simplu nu le dau drumul. Vor da cu piciorul și vor țipa (la propriu) până când îl vor convinge pe Taur că au dreptate în legătură cu ceva (consideră-l cel mai mic lucru din întregul Univers). Când Taur observă acest comportament al Berbecului, ei sapă. Nu se mișcă.

EMOȚII – compatibilitate 60%

Ambele sunt semne extrem de emoționale, dar nu o arată în același mod. Este sigur să presupunem că oricât de mult se vor iubi, va fi dificil pentru amândoi să știe că sunt iubiți. Deși unele gesturi pot fi facute la timp, aceasta nu este o soluție dacă nu simt suficientă apropiere.

 

Berbecul își arată emoțiile cu voce tare și deschis, într-un mod cam dur și intens. Nu acordă mult timp pentru ca cealaltă persoană să exprime o emoție și să acționeze ca Focul, elementul lor, fără prea mult sens pentru nimeni. Taurul poate găsi acest lucru superficial, prea intens sau chiar fals, deoarece nu recunosc acest tip de comportament ca iubire. Taurul își arată emoțiile într-un proces tăcut și lent de dăruire. Ei vor arăta dragoste prin gătit, cuvinte emoționante și blânde. Problema constă în faptul că Berbecul consideră acest lucru plictisitor, rigid sau chiar neadevărat.

 

Pentru a se face unii pe alții să se simtă iubiți, ambii vor trebui să învețe să-și arate afecțiunea partenerului într-un mod care diferă mult de cel natural. Acesta poate fi un obstacol mic sau mare, iar rezultatul depinde doar de disponibilitatea lor de a asculta nevoile persoanei dragi.

VALORI – compatibilitate 90%

Acesta este un domeniu în care se potrivesc destul de bine. Deși par complet diferite, principalele lor obiective sunt cam aceleași. Amândoi apreciază securitatea materială, deoarece Berbecul este condus de Marte, o planetă legată de teama crizei existențiale, iar Taurul este un semn al Pământului, material în nucleul lor și foarte înclinat spre lumea financiară. Amândoi prețuiesc caracterul și forța, fizică și verbală, și au nevoie de cineva care să nu-i dezamăgească pe măsură ce prima impresie dispare.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – 40%

Berbecul și Taurul vor cu adevărat lucruri complet diferite. În timp ce Berbecul este activ, gata să alerge, să se antreneze și trebuie să folosească energia prin orice fel de activitate fizică, Taurul are nevoia să se odihnească și să adune energie aproape tot timpul. Chiar dacă merg împreună la cafea, există o mare șansă ca partenerul Berbec să o termine pe al lui și să se plictisească în aproximativ 20 de minute, în timp ce partenerul Taur ar sorbi cafeaua savurându-o, si chiar să comande niște tort. Singura activitate de care s-ar bucura amândoi este o plimbare prin parc și orice activitate lentă în aer liber pentru a restabili contactul cu natura.

REZUMAT – compatibilitate generala 63%

Aceasta este o relație plină de provocări personale și profunzime individuală. Dacă vor să reușească în cuplu, multe probleme din ambele parti trebuie rezolvate. Numai dacă ambii ating pacea în viața lor, au suficientă educație, destule alte relații și au suficient umor, ar putea să-și lase diferențele și să se asculte suficient de bine unul pe celalalt. Nu este atât de greu, cu excepția cazului în care sunt obișnuiți să-si foloseasca coarnele.

 


 


COMPATIBILITATE BERBEC - BERBEC 

Sex si intimitate – compatibilitate 65%

Fiind persoane  puternice si independente, este ușor pentru acești doi să-și dea jos hainele și să se bucure unul de celălalt. Cea mai mare problemă a acestora ar putea fi posibilul lor egoism. Întrucât armonia sexuală este probabil cel mai important segment al relației, cu semnul lor condus de Marte, acest lucru ar putea duce la lupte și schimburi de multe cuvinte taioase.

 

Cel mai prost scenariu posibil este dacă unul dintre ei se gândește la satisfacția celuilalt, în timp ce celălalt nu constientizeaza nevoile partenerului său, care dăruiește. Deoarece Marte este o planetă conectată în primul rând la sex ca mijloc de continuare a speciei, este destul de des intalnit ca doi parteneri Berbec sa nu aiba  capacitatea de a se satisface reciproc într-un mod senzual, deoarece asta este calea lui Venus. Marte va reprezenta satisfacția în sens fizic, dar fără Venus - fără emoție. Prin urmare, ar putea exista o lipsă de interacțiune umană adevărată în acest segment al relației. Gândurile lor trebuie îndreptate către partenerul lor, fără excepție, dacă intenționează să funcționeze relația lor sexuală.

ÎNCREDERE – compatibilitate 55%

Există un comportament specific al Berbecului care arată aproape întotdeauna dacă nu spun adevărul - încep să acționeze defensiv și se enervează foarte mult. Acum vă puteți imagina cum ar arăta doi Berbeci împreună dacă nu ar fi sinceri? La fel ca și copiii de la locul de joacă care  nu se luptă cu nimic, păstrând în același timp un fel de apropiere nefirească pentru a neutraliza sentimentele de vinovăție.

 

Acestea fiind spuse, putem pretinde cu certitudine că doi Berbeci într-o relație de iubire împărtășesc încrederea ca același scop. Nu numai încredere în ceea ce spune cealaltă persoană, ci, mai important, încredere în deschiderea și spunerea a ceea ce-ți trece prin minte fără prezența fricii de reacția partenerului lor. În multe cazuri, partenerul Berbec nu este plin de dragoste și sprijin din cauza lipsei de tact și a naturii impulsive. Acesta este principalul motiv pentru care doi Berbeci într-o relație nu funcționează întotdeauna.

COMUNICARE ȘI INTELECT – compatibilitate 85%

Imaginați-vă doi oameni frumoși, goi, lovind cu capul de un zid de cărămidă. Uneori aceasta este cea mai bună imagine posibilă pentru a vă face să înțelegeți mentalitatea Berbecului, mai ales atunci când există doi dintre ei. Inteligența nu are nimic de-a face cu imaginea, deoarece acestia pot fi extrem de inteligenti datorită posibilității poziției lui Mercur în zodia lor, dar un fel de încăpățânare ciudată este ceea ce îi poate conduce sa faca prostii fără sens.

 

Creierul unui Berbec obișnuit are un fel de nevoie de a demonstra întotdeauna ceva altora. Acum, acest lucru ar fi grozav dacă dezbaterea ar avea o bază de gândire calmă și rațională, dar chiar și atunci când argumentele lor sunt valabile, nu par să rămână calmi și distanți suficient de mult timp pentru a-și face auzită părerea.

 

Latura bună a acestei combinații este, de fapt, aceeași poziție a Soarelui ca semnificație a conștientizării, astfel încât puteți vedea că obiectivul lor principal nu diferă atât de mult. Totuși, este dificil pentru doi dintre ei să găsească pace în comunicare, cu excepția cazului în care împărtășesc majoritatea acelorași opinii.

 

EMOȚII – compatibilitate 75%

Datorită nerăbdării lor, este ușor să presupunem că reprezentanții Berbecului nu sunt foarte emotivi. Nu există o persoană mai bună decât un alt Berbec care să înțeleagă cât de falsă este această presupunere. Ca semn de foc, Berbecul este cald și pasionat, dar poate fi puțin dificil să înțelegi latura lor emotiva din cauza naturii lor aparent „masculine” și soldatesti. Doi Berbeci pot împărtăși o înțelegere emoțională profundă ca și când ar vorbi aceeași limbă.

 

Din păcate, Soarele este exaltat în Berbec și adesea prea cald pentru o funcționare echilibrată a acestora. Dacă un al doilea Soare ar intra în sistemul nostru solar, vă puteți imagina ce fel de daune ar face gravitația sa? Acestea fiind spuse, poți înțelege că este mai ușor să fii cu o persoană condusă de o planetă atunci când tu însuți ești o stea. Nu este ca și cum această relație emoțională este imposibilă, dar uneori poate fi dificil pentru ambele părți să rămână independente, puternice și fidele sinelui lor.

VALORI – compatibilitate 95%

Lucrul pe care Berbecul îl apreciază cel mai mult este capacitatea unei persoane de a fi directa și clara, așa că doi Berbec se vor înțelege perfect în această privință. Dacă vor fi de acord asupra unor particularități, acest lucru este îndoielnic. Datorită naturii lor primare, le place să se vadă pe ei înșiși ca luptători pentru dreptate. Acest lucru le oferă o perspectivă tipică „Robin Hood”, deci este posibil să spunem că apreciază și adevărul, onoarea și respectul. Acest lucru ar fi în afara contextului și mai degrabă o descriere „în general” a valorilor lor. Valori pe care le-ar putea avea orice alt semn, dar să nu fie atât de atasate de ele.

ACTIVITĂȚI ÎMPREUNA – compatibilitate 95%

Marte îi face pe oameni activi, așa că să spunem că pot împărtăși totul fizic, de la plimbări, sport și sex, până la alpinism. Activitățile care trebuie împărtășite sunt ușor de găsit în această relație datorită tipului și potențialului lor de energie similar.

REZUMAT – compatibilitate generala 75%

Când doi Berbeci sunt impreuna, este imperativ ca cel puțin unul dintre ei să fi stăpânit arta de a rămâne calm. Dacă acest lucru este realizat de unul dintre ei, nu prin agresivitate pasivă, ci prin gândire rațională, relația lor poate fi cu adevărat plină de satisfacții. Ca doi oameni calzi și pasionați, pot împărtăși multe momente aventuroase care le ridică nivelul de energie pana  la cer. Cu toate acestea, dacă niciunul dintre ei nu are această capacitate rațională, de adult, este posibil doar să-și prelungească relația pe baza activităților superficiale și a sexului, desigur. Întrucât semnul Berbecului îl are pe Saturn, conducătorul înțelept al timpului, al răbdării și al responsabilității în detrimentul său, unul dintre acești parteneri va trebui să își învețe lecția și să își asume responsabilitatea pentru viitorul relației lor, dacă vor dura în timp.


  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...