miercuri, 18 septembrie 2019


Pesti (19 februarue-20 martie)
Semn de Apa, Mutabil, feminin, muzical-artistic
Verbul caracteristic – a crede, a ierta, a se sacrifica. Planeta guvernatoare – traditional – Jupiter, modern  - Neptun
Nativul Pesti se caracterizeaza prin impresionabilitate, constiinta universala si visare. Visarea este punctul nevralgic al nativilor. Sunt un ocean de impresii, adesea confuze. Natura duala a semnului ii determina, pe de o parte, printr-o stare de dilatare a sufletului, sa se confunde cum area constiinta universala, sau pe de alta parte isi creeaza un sistem de protectie si evadeaza in lumea confortului.
Nativul Pesti  are doua laturi antagoniste, de aceea sunt greu de inteles sau definit, mai ales pentru ca ei inoata printre visuri.
Medical : labele picioarelor
Trasaturi fizice caracteristice : ochi indepartati, privirea diluata, defocalizata, molatic
Profesie specifica: psiholog, parapsiholog, medic, infirmier, musician, artist, preot, calugar, agent in servicii de spionaj, hidrolog, occultist.



Varsator (20 ianuarie-18 februarie)
Semn de Aer, Fix, masculin, uman, violent
Verbul caracteristic – a cunoaste, a sti. Planeta guvernatoare – traditional – Saturn, modern – Uranus
Nativul Varsator se caracterizeaza prin nonconformism si altruism. Este smnul cel mai uman al zodiacului. Nativul intelege mizeria omeneasca si este in stare sa-si iubeasca dusmanii, sa rasplateasca raul cu binele, totul in scop constructiv, avangardist. Este omul zilei de maine. Are un caracter prietenos, hotarat, sincer, artist si rafinat, dar mai ales atruist. Este usor utopic.
Ca semn fix are o foarte puternica convingere cu privire la justetea propriilor opinii
Medical : gamba si gleznele
Trasaturi fizice caracteristice : inalt, subtire, fara varsta, excentric, vioi si in miscare
Profesie specifica : toate profesiile moderne : aviator, coordonator zbor, informatician, legate de imagine, fotograf, astrolog, futurolog, om de stiinta, metafizician, sociolog, medicina alternativa holistica, inventator, inginer


Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)
Semn de Pamant, Cardinal, feminin,  introvertit si violent
Verbul caracteristic – a organiza, a folosi principii. Planeta guvernatoare – Saturn
Acest semn zodiacal al Capricornului ne contureaza propria identitate, dezvaluindu-ne nazuintele noastre. Ne face sa ne constientizam talentele, posibilitatile, sansele, dar si limitele. Capricornul este omul cu principii care indica drumul de urmat in viata.
Nativul Capricorn  se caracterizeaza prin seriozitate. Spre deosebire de celelalte semne de Pamant, Taur si Fecioara, Capricornul tinde mereu in sus. Foarte ambitios si independent, nu agreaza ideea de subaltern si este foarte grijuliu cu viitorul sau. Se straduieste atat de tare sa-si realizeze scopurile ca uita sa traiasca. Este un ascet inconjurat de propriile ganduri. Sub acest aspect singuratic se ascunde o mare sensibilitate.
Sentimentul raspunderii este caracteristica care il individualizeaza pe Capricorn. El ia viatain serios fixandu-si mari responsabilitati, deoarece constiintasa ii impune perfectionarea in tot ceea ce face.
Medical : genunchii din punct de vedere articular, osos, musculotendinos
Trasaturi fizice caracteristice: osatura puternica, uscat, rigid, calvitie, nas proeminent, maxilare puternice, dure
Profesie specifica: notar, politician, bancher, sculptor, architect, arheolog, geograf, functionar, administrator, matematician, dirijor, ghid montan


Sagetator (22 noiembrie-20 decembrie)
Semn de Foc, Mutabil masculin, muzical-artistic
Verbul caracteristic – a intelege. Planeta guvernatoare – Jupiter
Nativul Sagetator se caracterizeaza prin optimism si sete de viata. Entuziasmul debordant il poarta spre aventura, filosofie sau religie. Simtul justitiar il determina sa actioneze intotdeauna in spiritul legii. Avand ca simbol Centaurul, fiinta pe jumatate om si jumatate cal, reprezinta o natura duala. Partea umana a semnului inclina spre spiritualitate, simbolizand sageata aspiratiilor sale, iar cea animala il impinge spre petreceri, jocuri de noroc sau pariuri. Apartenenta la un semn de foc ii confera Sagetatorului o personalitate puternica, iar mobilitatea sa il mentine in permanenta miscare.
Sagetatorul este plin de bucuria vietii, fiind in permanenta animat de idealuri marete. Se implica u entuziasm si pasiune in toate problemele, in profesie, in studii si in tot ceea ce intreprinde, pentru a se perfectiona continuu sau pentru a atrage atentia si altora asupra a ceea ce face.
Medical : bazin, solduri, discul vertebrelor L-S, osul sacru, coccisul, fesele, coapsele
Trasaturi fizice caracteristice: dezvoltare accentuate a coapselor, picioare lungi, robustete, privire mucalita
Profesie specifica: legata de invatamant, publicitate, turism, sport, relatii international, limbi straine, filozofie, reprezentantii legiuitori ai statului


Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Semn de Apa, Fix, feminin, violent, introvertit
Verbul caracteristic – a transmuta. Planeta guvernatoare – traditional Marte, modern – Pluton
Nativul Scorpion se caracterizeaza prin pasiune, invaluita intr-un mare mister. Structura dinamica si voluntara, a nativului se manifesta prin stari interioare contradictorii. La Scorpion actiunea ia forma unei lupte armate. Cu o rezistenta greu de imaginat analizeaza fiecare latura a problemei, cauta in colturile cele mai tenebroase si in cazuri extreme nu este exclus sa o ia de la zero. Tenace isi urmeaza scopurile in liniste, nebanuite. Are planuri cu bataie lunga si in final le atinge. Dur, critic, chiar daca nu se lasa descoperit. Pentru el, totul este invalui in mister.
Scorpionul simbolizeaza procesul de transformare permanenta.
Medical : colon sigmoid, rect, anus, uretra, organe genitale externe si interne, nasul, sinusurile.
Trasaturi fizice caracteristice : privire magnetica, statura medie, mainile fine ca de copil, simtul mirosului pregnant, usor adus de spate.
Profesie specifica : detectiv, procuror, criminalist, stomatolog, ginecolog, sexolog, psihiatru, cercetator, psihiatru.


Balanta (22 septembrie-22 octombrie)
Semn de Aer, Cardinal, masculin, usor violent, artistic.
Verbul caracteristic – a echilibra. Planeta caracteristica Venus.
Nativul Balanta se caracterizeaza prin dorinta de echlibru, de armonie in viata personala. Este semnul uniunii, al casatoriei, al asociatiilor si a contractelor. Este gratios, elegant si are teama de singuratate. Este un dansator innascut.
Acul Balantei este foarte sensibil, ca si viata interioara a nativului a carui echilibru poate fi perturbata la cea mai mica atingere.
Balanta cauta permanent echilibrul intre a darui si a primi, sau de a ajunge la o intelegere cu orice prêt.
Medical : rinichi, uretere, glande suprarenale, coloana lombara.
Trasaturi fizice caracteristice : un asamblu armonios, atragator, rafinament, blandete, par rar.
Profesie specifica : diplomat, mediator, judecator, cosmetician, dansator, decorator, dermatolog, chirurg plastic, jongleur, gimnastica artistica, artist plastic, bijutier


Fecioara (23 august-31 septembrie)
Semn de Pamant, Mutabil, feminin .
Verbul caracteristic – a analiza, a critica. Planeta guvernatoare – Mercur
Nativul Fecioara se caracterizeaza prin neliniste. Esenta mercuriana a semnului realizeaza o simbioza intre simtul material concret si simtul imaterial al inteligentei si abilitatii.  Bun executant, perfectionist, este cel mai potrivit subaltern.  Au o puternica latura practica si simtul datoriei in sange.
Fecioara ne demonstreaza utilitatea obiectelor care ne inconjoara, invatandu-ne o serie de reguli clare si eficiente, astfel incat sa ne putem servi cu mai multa usurinta de acestea. Semnul acesta confera totodata o perceptie a timpului, care impune o anumita cumpatare in folosirea cat mai minutioasa a fiecarui minut.
Fecioara este sensibila si delicata ; are o fire melancolica bine mascata de o pesonalitate austera. La prima vedere este rece, practica si constiincioasa, afisand o profunda cunoastere de sine, dar aceasta este doar o aparenta, ea fiind o personalitate extrem de nelinistita, care isi are originea intr-o viata interioara complicata.
Medical : intestin subtire, colon ascendent, transvers si descendent, splina, partea inferioara a ficatului, coada pancreasului.
Trasaturi fizice caracteristice : fata cu trasaturi frumoase, regulate, desenate, perfecte, par bogat, stralucitor, privire patrunzatoare.
Profesie specifica : contabil, secretar, artizan, farmacist, trubadur.


Leu (23 iulie-22 august)
Semn de Foc, Fix, masculin, artistic
Verbul caracteristic – a dori. Planeta guvernatoare - Soarele
In cazul lui, energia focului este stabila si intensa, si poate determina atingerea propriilor scopuri. Calitatile lui nu se manifesta pentru a fi descoperite, ca in cazul Berbecului, ci servesc pentru a da stralucire si maretie persoanei respective.
Nativul Leu se carcterizeaza prin dominare. Are o abilitate nativa de organizator, din acest motiv avand tendinat de a organiza si viata altora.  Au un aer de sef greu de confundat. Este un entuziast si un creativ si se bucura de o vitalitate deosebita. Esenta solara impune generozitate si onoare, afisate cu regalitate.
Leul iubeste laudele si complimentele, manifestand o inclinatie deosebita spre grandoare si marire. Doreste sa fie iubit si admirat de catre semenii sai.
Medical : inima, vasele mari toracice-aorta, plex solar, coloana dorsala, corpul pancreasului
Trasaturi fizice caracteristice :pieptul in fata – gen de atitudine mandra, par abundent, privire superioara
Profesie specifica : functie de conducere, lider politic, actor, broker de bursa, jucator de carti, meserii legate de educatie si cresterea copiilor



Rac (22 iunie-22 iulie)
Semn de Apa, Cardinal, feminin, artistic
Verbul caracteristic – a simti. Planeta guvernatoare – Luna
Nativul Rac se caracterizeaza prin impresionabilitate. Este protector si traditionalist, fiind expresia metaforica a radacinilor care fac arborii puternici, motiv pentru care semnul este asociat cu familia. Nativul este empatic si poarta cu el un ocean de emotii. O caracteristica de invidiat a acestui semn este memoria, de care este raspunzatoare Luna.
Situatiile de viata sunt receptionate prin prisma celor invatate din casa parinteasca. O arma redutabila sunt clestii sai cu care se «agata » teribil.
Medical : cutia toracica, muschii pectorali, sani, esofag, stomac, duoden, partea superioara a ficatului, vezicii biliare si pancreasului, vezica urinara.
Trasaturi fizice caracteristice: rotunjime, pufosenie, fata lunara, privire clara
Profesie specifica: profesiile legate de ingrijire si ocrotire-hoteluri, restaurante,  crese, colectionar si anticar, decorator, istoric, dietetician.



Gemeni (21 mai-21 iunie)
Semn de Aer, Mutabil,  masculin
Verbul caracteristic – a studia, a se informa, a gandi. Planeta guvernatoare Mercur
Nativul Gemeni se caracterizeaza prin mobilitate, fie in plan fizic ori mental. Natura mercuriana il determina permanent sa caute, sa descopere marile creatii. Insa, dualitatea semnului, de cele mai multe ori ii impiedica sa duca la bun sfarsit o idee din cauza alteia care tocmai a aparut, care-l acapareaza de fapt, dorinta de baza fiind satisfacerea curiozitatii. Are marea calitate de a se adapta la situatii extrem de diferite. Au nevoie de dragoste si protectie pentru a reusi.
Gemenii au un suflet nelinistit, care ordoneaza, grupeaza si sistematizeaza mereu. Ei sunt copiii zodiacului, pe care oricat ai vrea nu te poti supara.
Medical : caile respiratorii, tesut pulmonar, trahee si bronhii, pleura, artere si vene pulmonare, maini, umeri, clavicula.
Trasaturi fizice caracteristice : subtire, suplu, vivace, nelinistit-ticuri, mobil, privirea nelinistita
Profesie specifica : ziarist, crainic, radio-TV, bibliotecar, scriitor, avocat, purtator de cuvant, grafician, grafolog, comerciant, ftiziolog, atlet, gimnast.




Taur (21 aprilie-21 mai)
Semn de Pamant, Fix, feminin, artistic
Verbul caracteristic – a avea, a poseda. Planeta guvernatoare Venus.
Indiferent de situatie Taurul nu isi “pierde capul”. Se bucura de viata, apreciaza confortul si tot ceea ce este frumos si valoros in viata. Emana amabilitate si bunatate.
Cucereste prin inflexiunile vocii pe care  stie sa o puna in valoare. Are o voce sonora si muzicala care farmeca.
Nativii Taur se caraterizeaza prin felul lor domestic de a fi. Planul material este foarte important pentru ei si muncesc cu truda pentru a-l cuceri. Sunt foarte rabdatori si perseverenti in realizarea scopului propus. In dragoste sunt gelosi si posesivi. Ideea de a poseda este foarte adanc inradacinata in firea lor, fie ca este vorba de planul material ori sentimental. Dar asta nu-i impiedica sa fie generosi. Se poate spune ca au un bun fler financiar.
Taurul cauta tot timpul o realitate palpabila; siguranta si satisfactia muncii sunt doua elemente importante pentru Taur.
Medical : gura, limba, maxilarul inferior, glande salivare, gat-faringe, laringe, corzi vocale, glanda tiroida si paratiroidele, artere carotide externe coloana cervicala.
Trasaturi fizica caracteristice : gat puternic, aspect indesat, bust proeminent, lentoare, privire blanda, uneori lacoma, pofticioasa.
Profesie specifica : agricultor, gradinar, designer de moda, decorator de interioare, cantaret, frizer, bucatar, tot ce este legat de finante.


marți, 17 septembrie 2019


Berbec (21 martie-20 aprilie)
Semn de Foc, Cardinal, masculin, violent (cel mai violent dintre toate), semn de primavara care semnifica inceputul.
Verbul caracteristic- a fi. Planeta guvernatoare Marte
Berbecul doreste in permanenta sa-si faca simtita prezenta, sa-si prezinte personalitatea si sa influenteze mediul in care se manifesta. Berbecul este initiatorul noilor proiecte.
Nativul Berbec este un generator de energie si nimic nu il impiedica sa isi atinga scopul. Actioneaza foarte rapid si de multe ori realizeaza ca s-a cam pripit in hotararile sale. Actiunea si succesul il inflacareaza atat de tare ca este bine sa nu-i stai in cale. Aici apare egoismul specific Berbecilor, care intuneca de multe ori celelalte calitati native,  de invidiat de altfel – entuziasm, curaj, generozitate si un simt profund al datoriei. Traiesc in prezent, nu ii intereseaza trecutul sau viitorul.
Berbecul cauta aventura si adora sa descopere in permanenta noi teritorii.
Medical raspunde de : cap, creier, meninge, nervi cranieni, ochi, artere carotide interne, maxilar superior
Trasaturi fizice caracteristice : forma fetei triunghiulara – conturate formele de « cornite », privire vioaie, patrunzatoare, musculatura dezvoltata.
Profesie specifica : militar de cariera, chirurg, cascador, astronaut, sofer de curse, pompier, gravor, sportiv.



ZODIACUL FLORAL - TRANDAFIR

Cand: cei nascuti in zilele de 9, 18, 27 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27 si 30
Zilele favorabile: marti, joi si vineri
Esti extrem de pasionala si agresiva. Impulsiva din fire, te expui consecinte nu intotdeauna placute ale deciziilor tale. Cu toate acestea, nu dai inapoi si faci cu usurinta fata intamplarilor neplacute.
Esti compatibila cu:
·         Orhideea (7, 16, 25)
·         Macul (6, 15, 24)
·         Trandafirul (9, 18, 27, 25)
·         Papucul-Doamnei (3, 14, 21, 30)


Dai dovada de curaj, chiar unul impins la extrema ce poate sa cauzeze anumite sanctiuni. Te asemeni cu un leu, deoarece stii sa-ti aperi familia si prietenii atunci cand e necesar.
Se poate spune ca nimic nu te va opri sa-ti atingi scopurile in viata, chiar daca eir intampina dificultati si iti vei consuma toate energiile de care esti capabila pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.
Ar trebui sa acorzi insa mai multa atentie relatiei de cuplu, altfel risti sa-ti pierzi partenerul. Fidelitatea nu este trasatura ta caracteristica, cu toate ca pui multa pasiune intr-o relatie.




ZODIACUL FLORAL - PAPUCUL DOAMNEI


Cand: cei nascuti in   zilele de 3, 12, 21, 30 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, si 42

Zilele favorabile: duminca, luni, si vineri
Apartinand aceleasi specii ca si orhideea, nativa aflata sub acest semn are un aer exotic, extrem de atragator pentru persoanele de sex opus.
Esti compatibila cu:
·         Macul (6, 15, 24)
·         Trandafirul (9, 18, 27, 25)
·         Papucul-Doamnei (3, 12, 21, 30)



Desi poti fi considerata calma, ferma, hotarata si generoasa, poti fi si nelinistita, entuziasta, nesigura pe propriile forte, dand dovada de mare fragilitate.
Iti manifesti interesul pentru cele mai diferite lucruri, ceea ce denota o curiozitate innascuta care trebuie sa fie alimentata in permanenta.
In viata sentimentala, esti foarte imprastiata, distrata, ceea ce te face sa fii si nestatornica. Esti o fire infidela – daca exista ceva care te sperie, acel lucru este o relatie stabila. Te temi de monotonie, de aceea esti intr-o cautare permanenta de inedit.
Putini sunt cei care chiar reusesc sa reziste alaturi de tine. Daca ai reusi sa te controlezi si sa-ti stapanesti reactiile, cu siguranta ai avea mai mult succes si ai fi inteleasa si agreata de cei din anturaj.



ZODIACUL FLORAL - ORHIDEE


Cand: cei nascuti in  zilele de 7, 16, 25 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, si 40
Zilele favorabile: duminca si luni
Asemeni orhideei, nobila si exotica, reusesti sa te faci remarcata cu usurinta. Cei din jur iti sesizeaza presenta de la distanta datorita frumusetii, elegantei si atitudinii tale aristocratice si isi doresc sa te aiba din ce in ce mai mult prin preajma.
Este insa foarte greu ca tu sa fii atrasa de ceilalti, deoarece te feresti de lucrurile simple, banale. Insa chiar daca pari greu de abordata, esti usor de cucerit pentru cei care stiu cum sa te impresionaze.
Esti compatibila cu:
·         Floarea-Soarelui (1, 10, 19, 28)
·         Papucul-Doamnei (3, 14, 21, 30)

Fair-play-ul este unul dintre principiile tale de baza ale orhideei si nu renunti la el, in orice situatie te-ai afla. Desconsideri persoanele prefacute, destesti infidelitatea si atmosfera stresanta si conflictuala, desi reusesti sa-i faci fata cu brio.
Esti un bun sfatuitor, o fire foarte sensibila, care se poate simti tradata chiar si de cei mai apropiati prieteni. Ca sa iesi din aceasta stare, iti creezi o lume proprie, imaginara, in care te refugiezi de cate ori se afla in impas. De aceea, iti place enorm sa calatoresti, acesta lucru fiind un bun prilej de a cunoaste oameni noi, pe care eventual sa-ii domini fara a te osteni prea mult.
In viata amoroasa, pari a fi libertina, dar in realitate iti cauti cu multa grija partenerul. Esti foarte pretentioasa si deloc usor de pacalit, dar odata ce te-ai convins ca ai gasit perechea ideala vei lasa deoparte duritatea si vei deveni o persoana extrem de blanda si calda. Nu vei face niciodata compromisuri intr-o relatie, lucru ce ar putea sa-ti pericliteze relatiile pe termen lung.



ZODIACUL FLORAL - MARGARETA


Cand: cei nascuti  zilele de 8, 17, 26 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, si 31
Ziua favorabila: sambata
Desi dai dovada de multa sensibilitate si naivitate, stiu sa-ti impui cu usurinta punctul de vedere. Asteptarile iti sunt de multe ori inselate, totusi ai tendinta sa te apropii de persoanele care iti acorda importanta. Iti doresti foarte mult de la cei din jurul tau sinceritate si fidelitate, cu toate ca de multe ori te vezi nevoita sa apelezi la compromisuri pentru a mentine o relatie.
Esti compatibila cu:
·         Bujorul (2, 11, 20, 29)
·         Macul (6, 15, 24)
·         Floarea-Soarelui (1, 10, 19, 28)
·         Albastreaua (4, 13, 22, 31)

Sentimentele se afla intotdeauna pe primul plan pentru tine, asa ca nu vei acorda prea multa importanta vietii sexuale. Consideri ca relatiile stabile se bazeaza pe respect, incredere si fidelitate. Iti este foarte greu sa-ti deschizi sufletul in fata celorlalti, chiar si in fata partenerului, ceea ce te face sa pari secretoasa si chiar sa-i indepartezi pe toti din jurul tau.
Esti o persoana de incredere, pe care te poti baza oricand la nevoie, fapt care te ajuta sa-ti cladesti relatii de prietenie pe viata, chiar daca acestea sunt putine. Dand dovada de modestie si insistenta, vei reusi sa-ti alegi drumul in viata si sa reusesti pe plan profesional.
Prin pozitia sociala de care vei avea parte, vei reusi sa-ti satisfaci capriciile si sa-ti ajuti prietenii aflati la ananghie. Apreciezi persoanele cu umor si bun gust, dar le detesti pe cele care dau dovada de agresivitate verbala sau fizica, sau pe cele care ar face orice sa iasa in fata.



ZODIACUL FLORAL - MAC

Cand: cei nascuti in  zilele de 6, 15, 24 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, si 30
Zilele favorabile: marti, joi si vineri
Te pricepi sa manipulezi oamenii cu multa usurinta, lucru ce-ti ofera multa satisfactie. pe de o parte, te ajuta sa te familiarizezi cu cei din jurul sau si sa-i cunosti, iar pe de alta parte sa te folosesti de ei ca sa evoluezi si sa progresezi pe orice plan.
Esti compatibila cu:
·         Trandafirul (9, 18, 27)
·         Papucul- Doamnei (3, 12, 21, 30)
·         Macul (6, 15, 24)

Esti adepta adevarului si urasti minciuna, demagogia, meschinariile si persoanele parsive. Esti inzestraa cu o intuitie desavarsita care te ajuta sa anticipezi toate actiunile si reactiile celor din jur. Esti un ascultator si un sfatuitor perfect pentru cei aflati in impas, dar ai o problema atunci cand este vorba despre tine.
Ti se intampla adesea sa visezi cu ochii deschisi ca vei avea o contributie importanta la implinirea fericirii celor din jur. Atunci cand trebuie sa te desprinzi din lumea ta imaginara, devii pesimista si usor iritabila. Esti sentimentaa si ti se intampla adesea sa-ti incarci bateriile retraind amintirile de care ai avut parte.
In dragoste, dai dovada de multa sensibilitate si romantism, reusind sa atragi cu usurinta persoanele de sex opus, convinse ca se pot baza oricand pe tine. Este senzuala si pasionala, gata oricand sa renunti in favoarea partenerului sau.



ZODIACUL FLORAL - IRIS


Cand:  cei nascuti in zilele de 5, 14, 23 ale fiecarei luni.

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, si 38
Zilele favorabile: miercuri si vineri
Aceasta floare este venerata si considerata un simbol national in Japonia. Persoanele care au avut norocul sa se nasca in aceste zile sunt cu totul deosebite: se adapteaza cu usurinta in oricare mediu si in orice situatie si se descurca cu usurinta in orice domeniu.
Esti compatibila cu aproape toate florile, mai putin cu cei aflati sub semnul Albastrelei (4, 13, 22, 31).
Fiind nascuta sub acest semn, dai dovada de o inteligenta remarcabila. In plus, esti extrem de sociabila, reusind sa fii simpatizata de toata lumea. Desi pari agreabila, se intampla sa explodezi ca un vulcan daca esti jignita fara motiv. Nu-ti refuzi nicio placere si iti exprimi orice curiozitate. Ai inclinatii catre frumos si tot ceea ce tine de arta: literatura, pictura, arhitectura, muzica.
Daca reusesti sa-ti descoperi talentul din timp, vei avea parte de o cariera stralucita in domeniul artistic. Desi te crezi o persoana vulnerabila, esti foarte hotarata si extrem de puternica. Partenerul tau nu va avea parte de o relatie monotona, din moment ce tu faci tot posibilul sa condimentezi relatia.



ZODIACUL FLORAL - FLOAREA SOARELUI


Cand: cei nascuti in zilele de 1, 10, 19, 28 ale fiecarei luni

Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31
Zile favorabile: duminica si luni
La fel ca si florea care are nevoie de lumina pentru a creste si a se dezvolta, simti in permanenta nevoia de a te afla in centrul atentiei, de a fi apreciata, admirata si complimentata. Esti o fire energica, dinamica, expansiva, vesela si optimista, calitati care te ajuta sa te faci cu usurinta cunoscuta.
Atragi in jurul sau cat mai multe persoane, pentru ca de fapt scopul tau este de a putea domina tot ceea ce se afla in jur. Esti puternica, o adevarata luptatoare, care incearca sa duca la bun sfarsit tot ceea ce-si propune sa faca.
Esti compatibila cu:
·         Albastreaua (4,13,22,31)
·         Macul (6,15,24)
·         Orhideea (7,16,25)
·         Bujorul (2,11, 20,29)
·         Papucul-Doamnei (3,12,21,30)


Dinamismul este una dintre calitatile tale, prin urmare iti traiesti viata din plin si esti mereu in cautare de aventura si de senzatii tari, chiar daca asta inseamna stres, presiune permanenta sau chiar suferinta.
In dragoste, te lasi calauzita de instinct, de ceea ce simti. Nu vei cadea vreodata victima intr-o relatie, deoarece cauti persoane mai slabe decat tine. Iti va fi insa foarte greu sa-ti gasesti perechea potrivita, deoarece esti foarte pretentioasa si cauti o persoana cu fire puternica, care cu siguranta nu se va lasa neconditionat dominata.



  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...