vineri, 29 ianuarie 2021

 


Fapte interesante despre semnul tau zodiacal

1) Berbec

Berbecii au o stimă de sine ridicată și nu există nimic care să-i încetinească. Sunt “tari de cap” și pot apărea ca șefi și aroganți pentru unii care sunt mai puțin familiarizați cu ei. Sunt cu siguranță dedicati celor pe care îi iubesc. Prin toate mijloacele Berbecii îi vor proteja și vor avea grijă de ei.

2) Taur

Taurul este cel mai încăpățânat dintre toți. Ei știu ce fac. Ei au o bună etică a muncii și le place să se răsfețe cu cel mai fine lucruri ale vieții. Ele sunt mai puțin expresivi prin natura lor, dar se deschid celor apropiati și se așteaptă la loialitate totala din partea lor. Deci, consideră-te norocos dacă te lasă să vezi o parte diferită a lor, pentru că trebuie să fii cu adevărat special.

3) Gemeni

Oamenii Gemeni sunt, în general, complicați și este dificil să-i prevezi pe ei și activitățile lor. Uneori vor fi plini de viață și vor trăi cu intensitate, vor întâlni oameni noi, din când în când vor fi rezervați și nu vor fi văzuți socializând prea mult. Au o personalitate carismatică și captivantă care îi atrage pe oameni spre ei. De obicei, sunt calzi și prietenoși, dar nu își vor dezvalui partea puternică si independentă.

4) Rac

Deși Racii pot fi cosiderati sensibili si suparaciosi, tot ceea ce își doresc este „dragoste”. Este cam greu de înțeles personalitatea lor. Pot fi  prietenoși cu o persoană si în același timp luptându-se sa nu se deschida către aceeași persoană. Sunt prietenoși și vulnerabili în același timp.

5) Leu

Leilor le place doar lumina reflectoarelor. Le place atenția și  adoră atunci când sunt centrul atracției. Dar, odată ce îi cunoști, sunt cei mai dragi și mai calzi indivizi pe care îi vei întâlni vreodată.Orice Leu este un om intre oameni și este de obicei viața petrecerii. Deși, personalitatea lor independentă ii face greu de abordat și uneori pot fi dificili.

6) Fecioara

Fecioarele sunt extrem de practice. De obicei, acestea sunt critice și rigide și găsesc întotdeauna o soluție logică la fiecare problemă. Deci, daca în continuare veți avea o problemă de rezolvat, sunați la o Fecioară. Ele  nu permit ca emoțiile lor să le stea în cale. Le place să aibă conversații inteligente.

7) Balanță

Balantele sunt destul de populare prin natura lor. Se decid greu. Evită dramatismul în orice circumstanță și lasă întotdeauna o urma a carismei lor  oriunde merg. Spre deosebire de Lei, sunt destul de accesibile și sunt ușor de comunicat cu ele. Balanțele se închină echilibrului în viață.

8) Scorpion

Natura lor misterioasă este ceea ce îi face atât de ademenitori. Uneori, nuanțele lor pot fi extrem de greu de înțeles. Pot  să-și urmeze drumul către realizări fără mari dificultăți. Latura lor inocentă si dulce se poate transforma în răzbunătoare și răutăcioasă într-o fracțiune de secundă dacă, vreodată, declanșezi furia în ei.

9) Săgetător

Le place să trăiască viața din plin. Sunt personalități active și iubesc provocările și aventurile. Urăsc să fie tinuti pe loc deoarece se pot plictisi foarte ușor. Este important pentru ei să fie în preajma oamenilor și le place doar să vorbească. Deci, oricine dorește să se împrietenească cu ei trebuie sa  se asigure că ține pasul cu ritmul lor de viață rapid.

10) Capricorn

Sunt ambițioși, hotărâți și muncitori. Uneori, sunt prea prinși de muncă în măsura în care este dificil să-i scoți de pe scaunul de la birou. Deși sunt destul de dedicați celor dragi și nu vor omite niciodată să arate cât de mult ii adoră.

11) Pești

Sunt imaginativi și le-ar plăcea să trăiască într-o lume fantastică. Acest lucru îi face deseori să viseze cu ochii deschisi și abordarea lor față de viață poate părea mai putin practica. Indiferent de ce, au o natură adorabilă și nu ii părăsesc niciodată partea celor dragi.

12) Vărsător

Dacă vrei să fii prieten cu un Vărsător, trebuie ai  o minte deschisă și  să iubești conversațiile intelectuale. Le place să învețe și să adune cunoștințe despre cultură, oameni și lume. De fapt, sunt cei mai interesanți oameni pe care îi veți întâlni vreodată.


joi, 28 ianuarie 2021

 


Horoscopul zilei de 29 Ianuarie 2021

Vibratia zilei este 2

BERBECUL

Numărul zilei 2 patronează parteneriatele, așa că învață să ai încredere în oameni. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl sfătuiește pe Berbec să dea rolul de conducere altcuiva: smerenia este cel mai bun mod de a-și atinge obiectivele. Nu vă fie teamă să cereți ajutor și nu vă pierdeți recunoștința. Poziția Lunii în Leu vă va da curaj în rezolvarea problemelor personale. Renunță la falsa modestie, ia inițiativa în raport cu cine îți place: recunoaște-ți sentimentele. Poate că nu ar trebui să acordați o mare importanță sentimentelor rele și viselor rele. Stelele avertizează împotriva suspiciunii excesive: încercările tale de a te absolvi de responsabilitate vor părea ridicole și absurde.

TAUR

Taurul nu trebuie să se grăbească și să fie agitat, așa că aceasta este ziua potrivită pentru a consolida relațiile în echipă. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl încurajează pe Taur să aibă răbdare: poate fi necesar să se rezolve problemele de lucru care necesită o abordare tactică și delicată.  Evident, în viața Taurului liber vin schimbări serioase. Luna din Leu accentuează fantezia și imaginația, cel mai probabil, veți putea să-l impresionați pe cel drag și să-l faceți să răspundă. Fii pregătit pentru cheltuieli, mult depinde acum nu doar de dorințele tale, ci și de oportunități. Dacă nu sunteți gata să vă riscați bunăstarea materială, înseamnă că nu a venit încă momentul schimbării.

GEMENI

Ziua necesită prudență, prudență a cuvintelor și in decizii. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îi sfătuiește pe Gemeni să învețe cum să-și gestioneze timpul în mod corespunzător. Cel mai probabil, în viitorul apropiat veți avea mai multe probleme - fiți pregătiți pentru sarcini crescute. 9Dacă nu se întâmplă nimic interesant în viața ta personală, ai încredere în soartă. Luna din Leu inspiră veselie și optimism, trebuie doar să-ți acorzi un moment pentru a-ți schimba viața în bine. Va fi mai bine dacă direcționați energia pentru a vă rezolva problemele. Există un mare risc ca pe fond emotional să îți asumi atât de multe obligații încât să nu te poți bucura de toate bucuriile vieții.

RAC

Energia zilei indeamna la cooperare, deci în această zi orice situație conflictuala este de nedorit. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie recomandă Racilor să-si pastreze răbdarea: fără certuri și scandaluri cu colegii și partenerii de muncă. În caz contrar, probleme grave nu pot fi evitate. Va fi mai bine dacă direcționați energia către implementarea proiectelor lor creative. Luna din Leu sporește dorința de exprimare de sine: nu vă fie frică să fiți strălucitori, simțiți-vă liber să vă aduceți la viață ideile originale. În ceea ce privește experiențele personale, nu vă grăbiți să le împărtășiți tuturor. O mică așteptare cu mărturisirile, gândiți-vă cum să construiți un dialog cu oamenii. Fii natural și prietenos, nu ascunde o ranchiună în sufletul tău.

LEU

Numărul zilei 2 nu tolerează prea multe agitații, deci nu se poate vorbi despre implementarea planurilor ambițioase. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl indeamnă pe Leu la răbdare: nu trebuie să grăbiți cursul evenimentelor, încercând să înșelați soarta. Dar capacitatea de a aștepta cu răbdare un rezultat este o calitate valoroasă care vă va ajuta să obțineți succes. Probabil, vei reuși să-ți reglezi viața personală. Poziția Lunii în Leu crește emoția, pofta de tot ceea ce este riscant, astfel încât șansele unei legaturi romantice amețitoare sunt foarte mari. Stelele te sfătuiesc să nu vorbești despre planurile și visele tale. Revelațiile voastre pot provoca un astfel de val de bârfe și negativitate, încât va trebui să uitați de o viață liniștită și pașnică. Nu dați un motiv pentru bârfe.

FECIOARA

Ziua contribuie la rezolvarea pașnică a tuturor situațiilor. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie amintește: arma principală a Fecioarei sunt doar cuvintele și nimic mai mult. Chiar și în cazul unui conflict grav, nu trebuie să recurgeți la insulte, cu atât mai puțin la violența fizică. Iubitorii Fecioarei ar trebui să se gândească la viitorul lor: Luna în Leu se oglindeste în  nevoia de aventură a oamenilor. Dacă nu sunteți sigur de partenerul dvs., este posibil să nu fie nevoie să întârziați cu despărțirea. Stelele nu exclud întâlnirile și surprizele plăcute: ai nevoie de un shake emoțional. Fii creativ, comunică cu oameni interesanți, vizitează teatre și muzee - caută o sursă de inspirație în artă.

BALANTA

Balanta nu trebuie să se grăbească, chiar dacă vorbim despre chestiuni de o importanță deosebită. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie nu arata  probleme serioase care ar putea complica viața Balanței. Cel mai probabil, nu va trebui să vă epuizați cu sarcini excesive, dar veți putea să vă odihniți și să vă recuperați. Poziția Lunii în Leu îi face pe oameni mai deschiși și mai eliberați, așa că nu vă fie frică să vă arătați din noua latura. Dacă înainte nu aveai nici un interes în problemele copiilor, planifică-ți timpul liber. Nu încercați să economisiți în vacanță, meritați o vacanță de lux. Chiar dacă nu există nicio oportunitate de a pleca imediat într-o călătorie, începeți să vă familiarizați cu propunerile agențiilor de turism.

SCORPION

Horoscopul Scorpionului pasionat, cu voință puternică recomandă ca vinery, 29 ianuarie să te ții în frau. Desigur, toată lumea din jurul tău ar trebui să fie conștienta de gradul importanței tale, dar energia numărului 2 este prea moale pentru scandaluri și conflicte. Încercați să petreceți această zi într-o atmosferă relaxată, de preferință singuri cu voi înșivă. Acum Scorpionii sunt prea fixați pe propriile ambiții pentru a discuta alte subiecte. Luna din Leu îmbunătățește trăsături precum ambiția și vanitatea, doar direcționează energia în direcția corectă. Încercați să nu ratați ocazia de a îmbunătăți relațiile cu rudele în vârstă. Subliniază în orice fel interesul tău pentru afacerile lor, fii sensibil și grijuliu - eforturile tale nu vor fi în zadar.

SAGETATOR

Ziua indică o colaborare reușită în toate domeniile vieții. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îl sfătuiește pe Săgetător să asculte mai mult dorințele altora decât să insiste asupra propriilor păreri. Încercați să obțineți o înțelegere reciprocă cu colegii: consultați-vă activ cu privire la toate problemele. Poziția Lunii în Leu nu contribuie la prudență și reținere, dimpotrivă, creează confuzie în relație. Poate ar trebui să faceți un pas înapoi de la toate problemele familiei. Tot ce ține de timpul liber merită o atenție specială. Nu refuzați invitația de a petrece o seară plăcută într-o atmosferă confortabilă: uitați de toate problemele din această zi.

CAPRICORN

Ziua indeamna încredere, ajută la obținerea înțelegerii reciproce între oameni, chiar și în cazul unui conflict prelungit. Horoscopul devineri, 29 ianuarie îi sfătuiește pe Capricorni să își exercite reținerea în rezolvarea problemelor de muncă. Fii atent și de ajutor colegilor. Acum, Capricornii îndrăgostiți își pot idealiza partenerul: Luna în Leu îi face pe oameni mai optimiști, incapabili să gândească critic. Nu vă grăbiți cu capul inainte, cunoasteti mai întâi persoana mai bine. Poate că ar trebui să luați în considerare toate modalitățile posibile de venit suplimentar. Este posibil ca noua sursă de venit să o înlocuiască treptat pe cea principală, dar nu trebuie să ne grăbim la concluzii.

VARSATOR

Ziua indică încetineală și precauție în afaceri, așa că renunțați la orice încercare de a vă schimba drastic viața. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie face apel la Vărsător să nu facă achiziții majore: cheltuielile pot fi în zadar. Dar investițiile în sănătate și educație vor da rezultate.  Dacă tânjești dupa dragoste și recunoaștere, moderează-ți ambițiile. Luna din Leu îi face pe oameni dominatori și intoleranți la slăbiciunile celorlalți, astfel încât intr-o relație poate avea loc o divizare. Nu vedea provocări, nu crede bârfe și zvonuri. Chiar dacă aveți îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor lor, încercați să înțelegeți în mod independent ce se întâmplă.

PESTI

Energia zilei este foarte apropiată de Pești: liniște și pace deplină. Horoscopul de vineri, 29 ianuarie îi sfătuiește pe Pești să nu întreprindă nicio acțiune decisivă: pur și simplu înotați cu fluxul vieții - totul va veni de la sine. Cu toate acestea, nu uitați să vă consultați cu alții, este posibil să aveți nevoie de ajutor. Acum Peștii își vor putea dezlănțui pe deplin potențialul creativ: Luna din Leu contribuie la o varietate de experimente. Ia-ți timp pentru hobby-ul tău sau aranjează-ți o mică vacanță în familie. În mod neașteptat, poți fi în centrul scandalului, dacă ignori vocea rațiunii. Nu reacționați la provocări, evitați bârfele, apărați-vă adevărul până la ultimul.


luni, 25 ianuarie 2021

 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Pesti

Peștii indecisi (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt conduși de Neptun, care este conectat la muzică, așa că cei născuți sub acest semn tind să-si dezvăluie preferințele muzicale foarte devreme în viață. De asemenea, este guvernat de Jupiter, care este planeta care guvernează gândirea superioară. Cei născuți sub acest semn sunt considerați a fi extrem de compasivi, credincioși și iubitori. Se spune că sunt înțelepți, fără judecată și iertători și se crede că sunt cei mai toleranți dintre toate semnele. Printre Pestii faimoșii se numără Adam Levine, Justin Bieber, Rihanna, Johnny Cash, Aretha Franklin și Kurt Cobain.

 

Cel mai interesant despre Pești este că, ca ultim semn din ciclul zodiacal, se spune că a preluat caracteristicile celor unsprezece semne precedente, motiv pentru care oamenii născuți în Pești sunt adesea indecisi. Se crede că Peștii sunt cel mai confuz dintre toate semnele, deoarece cei născuți sub acest semn se luptă să-și împace capul și inima, rezultând probabil din natura conflictuală a tuturor caracteristicilor asociate cu toate semnele zodiacale.


 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Varsator

Realizatul Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Se spune că Vărsătorul este condus de planeta Uranus, care este timidă, dar poate fi și bruscă și agresivă în anumite momente. Se presupune că Vărsătorul are și o calitate vizionară, iar cei născuți sub acest semn sunt capabili de presimțiri și planificare pe termen lung. Vărsătorii sunt adesea considerați insensibili, deoarece tind să nu fie foarte buni la exprimarea emoțională și la compromisuri, dar asta doar pentru că sunt independenți. De multe ori au o natură umanitară și le place să lupte pentru cauze. Printre oamenii celebri născuți în Vărsător se numără Ronald Reagan, Michael Jordan, Bob Marley, The Weeknd și Cristiano Ronaldo.

 

Știai însă că Vărsătorul este cel mai comun semn astrologic al miliardarilor de elită? Potrivit Market Watch, în Forbes Top 100 există mai mulți miliardari Vărsători decât orice alt semn zodiacal. Aceasta se bazează pe o analiză a miliardarilor Forbes din 1996 până în 2015 de către GoCompare.com. Persoanele născute sub acest semn reprezintă 12,5% din miliardarii de elită, în timp ce Racul este cel mai puțin reprezentat, cu 5,9%.

 



 

Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Capricorn

Capricornul Casanova (22 decembrie - 19 ianuarie)

Conduși de Saturn, considerată planeta „responsabilă”, Capricornii au un sentiment de responsabilitate, maturitate și disciplină. Indivizii născuți sub acest semn sunt considerați a fi încăpățânați și neiertători, dar și responsabili, orientați spre familie și buni meșteri. Au un autocontrol remarcabil și sunt practice, dar pot fi și reci și îndepărtati. Ei se iau foarte în serios și favorizează valorile tradiționale, impunând adesea aceste valori altora destul de agresiv. Capricorni celebri sunt Blue Ivy Carter, Denzel Washington, John Legend, January Jones și Bradley Cooper.

 

Cel mai interesant este că un sondaj efectuat de site-ul OpenMinded.com de întâlniri cu relații deschise a constatat că Capricornii au cel mai probabil cele mai multe relatii simultan  dintre toate semnele din zodiac. OpenMinded atribuie acest lucru naturii curioase și intuitive a Capricornului, precum și personalității sale extrem de organizate și orientate spre detalii, care permite celor născuți sub acest semn să gestioneze relațiile deschise fără probleme. Datorită maturității și sentimentului de responsabilitate pe care le posedă Capricornii, sunt capabili de etica in relatiile lor multiple.


 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Sagetator

Săgetător scandalos (22 noiembrie - 21 decembrie)

Planeta conducătoare a Săgetătorului este Jupiter, cea mai mare planetă a zodiacului, ceea ce poate explica de ce cei născuți sub acest semn sunt de obicei mai mari decât viața. Au niveluri exorbitante de entuziasm și sunt intensi în toate, inclusiv curiozitatea și simțul umorului. Preferă libertatea și aventura și nu le place reținerea și așteptarea. Cei născuți sub acest semn sunt extrovertiți și căutători de aventuri și au mințile deschise, dar pot fi, de asemenea, nerăbdători și nediplomatici. Dintre persoanele celebre născute sub acest semn sunt Miley Cyrus, Chrissy Teigen, Ben Stiller, Britney Spears, Tyra Banks și Jay Z.

 

Un studiu realizat de Gleeden.com, un site web pentru întâlniri extraconjugale, a relevat faptul că cel mai infidel semn astrologic este Săgetătorul, care avea cel mai mare procent de infidelitate de 16%. De asemenea, este remarcabil faptul că cei născuți sub acest semn sunt, de asemenea, cel mai probabil cei care sa inchirieze  o casetă cu sex, potrivit site-ului pentru adulți Homegrown Video. Se pare că natura de căutători ai  riscurilor a Săgetătorilor îi poate aduce pe acestia în situatii mai putin placate.


 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Scorpion

Scorpionul lider  (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este unic prin faptul că se spune că diferite planete călătoresc prin Scorpion tot timpul anului, permițând energiei apoase a Scorpionului să atingă pe toată lumea, indiferent de semnele lor zodiacale. Este condusă de Pluto, planeta regenerării și puterii. Se spune că Scorpionii sunt protectori, loiali și curajoși, dar și posesivi și secretosi. Sunt considerați a fi cei mai buni iubiti datorită farmecului, magnetismului și pasiunii care cuprinde diferitele încarnări ale Scorpionului. Scorpionii celebri includ Picasso, Marie Antoinette, Whoopi Goldberg, Hillary Clinton, Julia Roberts și Matthew McConaughey.

 

Ceea ce poate nu știți este că Scorpionul este cel mai frecvent semn zodiacal din SUA, cu 9,6%. La fel, Scorpionul este cel mai frecvent semn în rândul liderilor mondiali, potrivit site-ului de știri Vocativ. În 2015, liderii a 22 de țări erau Scorpionii, urmat de Lei, care conduceau 18 țări.


 


Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Balanta

Balanță loială (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este condusă de Venus, iubitoare de lucruri frumoase. Cei născuți sub acest semn sunt diplomati, armonioși, blânzi, dar pot fi și indecisi. Aversiunea lor față de confruntări înseamnă că adesea nu lupta pentru ei înșiși și pot fi tratate cu ușurință in mod nedrept. Urăsc să fie singuri și sunt foarte plini de compasiune și iubire. Ei tind să fie cooperanți și buni jucători de echipă și preferă echilibrul, justiția și egalitatea. Balanțe celebre sunt Kate Winslet, Matt Damon Neve Campbell, Margaret Thatcher și Vladimir Putin.

 

Știați că Balanțele sunt considerate a fi cel mai loial partener din Zodiac? Potrivit PowerofPositivity.com, loialitatea intensă a Balanței, dorința intrinsecă de a face plăcere, natura iubitoare, romantismul și evitarea conflictelor fac ca o persoană născută sub acest semn să fie cel mai loial partener dintre toate zodiacele.


 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Fecioara

Fecioara suparata (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este condusă de Mercur, iar cei născuți sub acest semn tind să aibă abilități de comunicare bine dezvoltate. Fecioara este zeița dezamăgită care a venit să ajute omenirea, dar a devenit epuizata de eșecul ei de a progresa dreptatea și puritatea și, în cele din urmă, s-a îndepărtat și a devenit judecător și critic față de oameni. Ca atare, cei născuți sub acest semn pot fi foarte critici cu ei înșiși și cu ceilalți. Sunt cunoscuți pentru îngrijorare și pentru că iau lucrurile prea în serios. Ele sunt metodice, analitice și muncitoare și doresc organizarea și curățenia. Fecioarele sunt extrem de preocupate de sănătate și nutriție și de fapt pot deveni prea preocupate de sănătate până la punctul de îngrijorare. Fecioare celebre sunt Beyonce ’, Cameron Diaz, Blake Lively, Keanu Reeves și Chris Pine.

 

În mod uimitor, Fecioarele pot fi atât de îngrijorate încât se pot deveni literalmente bolnave. Fecioarele tind să sufere de probleme digestive, inclusiv ulcere și sindromul intestinului iritabil rezultat din anxietatea lor. Potrivit FindYourFate.com, Fecioarele au tendința de a-și interioriza grijile atunci când lucrurile merg prost și aceste probleme se manifestă ca afecțiuni digestive. Fecioarele sunt predispuse și la hipocondrie.



 

Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Leu

Leii agili (23 iulie - 22 august)

Leul este condus de Soare și se spune că cei născuți sub acest semn sunt pasionați, calzi, entuziaști și plini de umor, dar și aroganți, egoiști și încăpățânați. Se crede că leii sunt lideri naturali, deoarece sunt dominanți și convingători. Leul este reprezentat de un leu, cunoscut pentru vitejia sa și personajul regelui junglei. Leilor le place să fie centrul atenției și sunt considerați exhibitionisti. Leii celebri includ Charlize Theron, Jennifer Lopez, Madonna, Mila Kunis, Ben Affleck și președintele Obama.

 

În mod ciudat, revista Hello a raportat în 2013 că femeile născute sub semnul Leului  cel mai probabil vor mearge la sală. Un studiu efectuat pe 10.000 de femei din Regatul Unit a constatat că femeile Leu au aproape două ori mai multe șanse să meargă la sală ca orice alt semn zodiacal. Acest lucru se întâmplă probabil pentru că Leii tind să fie pozitivi, entuziaști și încrezători și, prin urmare, sunt neintimidați de colegii lor care merg la sală.


 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Rac

Racul  penal (21 iunie - 22 iulie)

Se spune că Racul este condus de lună, ale cărui faze creează mistere și comportamente nestatornice la cei născuți sub acest semn. Se spune că Racii simt starea de spirit, sunt emoționali și manipulatori, dar și imaginativi și loiali. Sunt adesea nerăbdători și nu le place să dezvăluie prea multe despre ei înșiși. Raci celebri sunt Derek Jeter, Joss Whedon, Tobey Maguire și Henry David Thoreau.

 

Știai însă că cancerii sunt considerați cel mai mortal semn din Zodiac? Aceștia sunt arestați cel mai mult, potrivit InstantCheckMate.com, care scrie, „Instabilitatea mentală este o trăsătură negativă a semnului Rac, iar acest lucru îi poate face să ofenseze în mod repetat”. De asemenea, FBI a etichetat Racul drept cel mai periculos semn, deoarece acești infractori sunt cunoscuți ca fiind violenți, comit crime  pasionale și tind să lase semnături victimelor lor. Criminalul în serie Charles Ray Hatcher era un Rac.

 



 

Lucruri interesante si mai putin stiute despre zodia Gemeni

Gemenii guvernatori (21 mai - 20 iunie)

Se spune că Gemenii sunt conduși de Mercur, care reprezintă comunicarea. Gemenii tind să aibă mințile deschise și să fie mai expresivi, ceea ce îi face să fie mai artistici. Preferă să fie în preajma oamenilor și să se bucure de literatură, în timp ce nu le place să fie singuri și rutinele repetitive. Printre cei mai faimoși Gemeni se numără Morgan Freeman, Marilyn Monroe, Tupac, Natalie Portman, Angelina Jolie, Johnny Depp și Clint Eastwood.

 

Poate că ați știut deja toate acestea, dar știați că Statele Unite au avut cu aproximativ 180 de ani înainte  un președinte care era Gemeni? Primul președinte al Gemenilor a fost John F. Kennedy, ales în 1960 și considerat unul dintre cei mai populari președinți. JFK a fost al 35-lea președinte al Statelor Unite și a slujit din 1961 până la asasinarea sa din noiembrie 1963. Teoriile conspirației referitoare la asasinarea sa continuă să circule și astăzi. Gemenii sunt unul dintre cei mai puțin reprezentați dintre președinți, deoarece există doar trei, iar cel mai recent Gemeni este actualul președinte, Donald Trump.


 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre zodia Taur

Taurul tiranic (20 aprilie - 20 mai)

Se spune că persoanele născute sub acest semn sunt practice și bine structurate și sunt una dintre cele mai muncitoare, deoarece a sunt cele pe care se poate conta  pentru a culege roadele muncii. Taurul este condus de Venus, care este planeta creativității și a iubirii. Cei născuți sub acest semn au de obicei puține probleme la câștigarea banilor și la menținerea unui accent puternic pe proiecte pe termen lung, făcându-i angajați ideali. Apreciază etica puternică a muncii și sunt extrem de responsabili, dar pot fi și încăpățânați și posesivi. Printre taurii celebri se numără William Shakespeare, David Beckham, Pierce Brosnan, Yogi Berra și Dwayne „The Rock” Johnson.

 

Cel mai interesant este că nouă dintre cei mai răi tirani din istorie sunt taurienii. Printre aceștia se numără Pol Pot, liderul comunist din Cambodgia; Ayatollah Khomeini, revoluționar iranian care a convertit Iranul dintr-o monarhie laică în teocrație; Saddam Hussein, dictatorul Irakului; Adolf Hitler, liderul german din spatele Holocaustului evreiesc; Ecaterina cea Mare, lider și cuceritor rus care a câștigat puterea după o lovitură de stat militară și-a ucis soțul; Vladimir Lenin, violent lider marxist rus; Oliver Cromwell, Lord Protector al Angliei, care a condus cuceriri brutale împotriva Irlandei, Scoției și Franței; Ho Chi Minh, lider comunist vietnamez care a invadat Vietnamul de Sud; și Niccolo Machiavelli, care a pledat pentru utilizarea intimidării pentru a menține puterea.

 


Lucruri interesante si mai putin cunoscute despre semnul tau zodiacal

Berbecul  predispus la accidente (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este condus de Marte și se spune că este cel mai activ dintre semnele zodiacale. Berbecul este considerat a fi primul semn al zodiacului deoarece marchează începutul primăverii, care simbolizează nașterea și noile începuturi. De asemenea, este remarcabil faptul că, în epoca romană antică, luna martie era prima lună a anului. Acest lucru a fost schimbat în ianuarie de Iulius Caesar. Cei născuți sub acest semn le place să acționeze și preferă să conducă decât să urmeze. Au abilități organizatorice excepționale și tind să fie hotărâți, încrezători și entuziaști, dar sunt, de asemenea, cu temperament scurt, cu dispoziție și impulsiv. Berbecii celebri includ pe Vincent Van Gogh, Heath Ledger, Peyton Manning, Lady Gaga și Emma Watson.

 

Știați că Berbecul este considerat cel mai predispus la accidente dintre toate semnele? Potrivit AstroCamp.com, Berbecul are „exces de energie nervoasă” și „incapacitatea de a o controla corect”, ceea ce face ca cei născuți sub acest semn să fie mai predispuși la accidente, vânătăi și tăieturi.

joi, 21 ianuarie 2021

 


Caracteristici pe care le confera ziua de nastere  (indiferent de luna in care v-ati nascut)

 

Ziua Intai: Este propice persoanelor individualiste si independente, abile, inteligente si creative. Egocentrice, ele au o buna parere despre sine. Aceasta zi de nastere confera aptitudini intelectuale, luciditate si un rationament adecvat.

            Vor fi buni organizatori, adevarati lideri care isi vor folosi constructiv calitatile.

 

Ziua a 2-a:  O fire suava, intelegatoare si cooperanta. Cauta prietenia altor personae, fiindca are nevoie sa se simta aparata si protejata.

            Tandri si emotivi, culti si rafinati, stiu sa aprecieze manifestarile artistice si spirituale. Pot sa creeze o atmosfera linistita si armonioasa in jurul lor, lucru extraordinar pentru ca, desi nu arata, sunt foarte nervosi, sfiosi si inclinati spre depresie.

Ziua a 3-a: Simpatici, foarte expresivi, comunica usor cu ceilalti, transmitandu-le entuziasmul, veselia si caldura lor.

            Creativi si talentati, se pot face remarcati in orice domeniu artistic; dar trebuie sa incerce sa se “adune” pentru ca tind sa devina volubili, frivoli si superficiali.

 

Ziua a 4-a: Introvertiti, gravi si putin comunicativi. Practici, metodici si tipicari, nu accepta schimbarile si inovatiile. Muncitori si responsabili, sunt oameni demni de incredere, prevazatori si neincrezatori.

            Trebuie mai intai sa vada, ca sa creada, actioneaza intotdeauna cu picioarele pe pamant.

            Ii sfatuim sa incerce sa se relaxeze putin, sa vada si latura placuta a vietii.

 

Ziua a 5-a: Activi, nelinistiti si nervosi. Dispun de o imaginatie bogata, o minte vioaie, plina de solutii. Ii incanta orice schimbare, iar viata lor este plina de asa ceva. Deseori acestea vin pe neasteptate, de aceea trebuie sa fie totdeauna pregatiti sa se acomodeze cu noile conditii.

            Entuziasti, iubesc libertatea, dorindu-si sa traiasca viata intens, fara nici un fel de restrictii, piedici sau obstacole.

 

Ziua a 6-a: Suavi, tandri si incantatori, manifesta devotament pentru familie, prieteni si relatiile care ii apropie si ii unesc pe oameni. Simtul datoriei, care ii leaga de cei dragi, este atat de puternic incat, de multe ori, isi sacrifica interesul si sanatatea.

            Desavarsiti, senini si echilibrati, ii nemultumeste foarte mult dezinteresul si dezaprobarea manifestate fata de actiunile lor; devin certareti, brutali si uraciosi.

 

Ziua a 7-a: Seriosi, gravi, analitici si profunzi, dispun de intuitie, inteligenta si talent; dar, mai presus de orice, sunt atrasi de intelegerea si cunoasterea profunda atat a lor insisi cat si a celorlalti.

            Sunt categorici, indrazneti, enigmatici, taciturni si rezervati; aproape totdeauna le este greu sa-si exteriorizeze sentimentele.

 

Ziua a 8-a: Persoane care actioneaza intotdeauna cu sange rece, aplomb si judecata, indeosebi in campul afacerilor si al finantelor.

            O personalitate puternica si ambitioasa, care desconsidera mediocritatea. Capacitate de munca si putere de concentrare extraordinare. S-au nascut sa faureasca, iar existenta lor poate fi utila, importanta, chiar exemplara; nu va fi insa linistita.

 

Ziua a 9-a: Altruisti, sensibili, onesti si dezinteresati, trebuie sa se simta liberi ca sa poata desfasura o activitate in favoarea celor neajutorati; marea lor placere este sa calatoreasca.

            Aptitudinile deosebite le permit evidentierea in laturile artistic, creative si intelectuale. Cunoscand succesul si bogatia, nu trebuie sa treaca peste lipsurile altora; le recomandam sa incerce sa duca o existenta dezinteresata.

 

Ziua a 10-a: Este ziua de nastere propice liderilor si individualistilor, a celor care isi construiesc drumul in viata fara sprijin din afara; este dorinta lor, nu refuzul manifestat in fata unui ajutor exterior.

            Dispun de un bogat evantai de calitati care ii va ajuta sa-si vada realizate telurile propuse.

            Au o fire puternica si posesiva, care iradiaza siguranta si stapanire de sine.

 

Ziua a 11-a: Inspirati si intuitivi, trebuie sa se lase condusi de presimtirile si pornirile inimii. Inteligenta stralucitoare, minte practica si plina de solutii.

            Deosebit de receptivi, nutresc aspiratii nobile, dar trebuie sa-si controleze impulsurile si emotiile, cautand un echilibru care sa le permita folosirea insusirilor de care dispun in folosul celorlalti.

            Trebuie sa evite cu orice pret sa devina infumurati sau egocentrici.

 

Ziua a 12-a: Simpatici si prietenosi, placuti si entuziasti, isi etaleaza plenar calitatile in contact cu alte personae. Succesele si preocuparile lor merg mai degraba spre laturile artistica si literara, decat spre cea comerciala.

            Trebuie sa-si adune eforturile pentru a avea rezultate favorabile; altfel, vor fi asemenea barcilor in deriva. Sa-si controleze desele schimbari de stare sufleteasca, pentru ca trec cu usurinta de la veselie la depresie, datorita sensibilitatii deosebite.

 

Ziua a 13-a: Harnici, constiinciosi, metodici si disciplinati, isi vor vedea realizate telurile propuse: lent dar sigur. Introvertiti si putin comunicativi, tind sa ia decizii fara sa tina seama de parerea colaboratorilor lor.

            Simt nevoia sa fie iubiti si acceptati, dar le este greu sa se elibereze de propriile depresii si sa-si arate adevaratele sentimente.

 

Ziua a 14-a: Aceasta zi de nastere confera o minte neingradita, originala si constructiva. Nu suporta rutina, isi doresc o viata activa, dinamica si plina de emotii, dar trebuie sa-si infraneze nelinstea si dorinta de noi schimbari.

            Inconstanti si imaginativi, vor risipi ocaziile favorabile daca nu isi canalizeaza aptitudinile, apeland la logica si taria de caracter ce le sunt proprii.

 

Ziua a 15-a:Tandri, generosi si casnici, au nevoie de sprijinul si prezenta celor dragi. Ca veritabili patriarhi, fericirea lor va consta in a se sti raspunzatori de soarta familiei; deseori insa, aceasta responsabilitate le poate crea probleme. Cred sincer ca numai ei stiu ce este mai bine pentru cei dragi lor; in viata personala insa, au nevoie de libertate, neingaduind altor personae sa-i domine.

 

Ziua a 16-a: Intuitivi si introvertiti; preocuparile lor alterneaza intre latura spirituala si cea moderna, pentru ca dispun de usurinta si talentul necesare pentru a obtine ceea ce si-au propus; ii intereseaza in egala masura atat cuceririle spirituale, cat si cele materiale, succesul in latura financiara.

            Introspectivi, cauta perfectiunea in ei insisi si in activitatea profesionala. Prefera singuratatea, pentru ca le este greu sa-si exteriorizeze sentimentele.

 

Ziua a 17-a: Simtul practic si utilitar ii ajuta sa conceapa proiecte de mari dimensiuni. O Vibratie favorabila aspectului financiar, care va aduce castiguri mari daca, persoana in cauza va sti sa  foloseasca just simtul commercial.

            Puternica personalitate, caracterul si capacitatea de a domina le permit sa accepte pozitii executive, sa conduca cu succes mari intreprinderi.

 

Ziua a 18-a: Un temperament riguros si emotiv, care isi poate ingreuna existenta pentru ca nu stie sa-si domine pornirile, nici comentariile muscatoare si caustice.

            Foarte buni observatori si analisti, patrund cu claritate si perspicacitate in miezul oricarei situatii.

            Independenti, exigenti si selectivi, prefera un drum singuratic, decat unul alaturi de ceilalti.

 

Ziua a 19-a: Deosebit de independenti, schimbatori si exaltati, vor avea o viata grea daca nu vor invata sa-si domine temperamentul lor navalnic. Originali, creativi, profunzi, emotivi si emotionabili, traiesc intens si curajos; dispun de mari resurse sufletesti care-i vor ajuta sa-si depaseasca si caderile pe care viata si propriul lor fel de a fi le vor aduce.

            Aceasta forta interioara le va veni in ajutor ori de cate ori vor trebui sa o ia de la inceput.

Ziua a 20-a: Timizi si nesiguri, au nevoie de dragoste, ajutor si prietenie pentru a-si demonstra adevarata valoare, pentru ca in orice pas inainte trebuie sprijiniti.

            Sunt persoane linistite, calme si bune; deseori au o candoare si o ingenuitate care le vor insoti totdeauna. Diplomatia si temperamental echilibrat le ajuta sa intretina relatii bune cu orice fel de indivizi; pot arbitra cu impartialitate orice conflict. Sensibile si suspicioase, le sfatuim sa incerce sa-si domine sentimentele.

 

Ziua a 21-a: Sunt sociabili, expansivi si comunicativi. Prietenia si contactele intermediare sunt foarte importante pentru ei, marcandu-le existenta; fiind insa putin volubili si egoisti, vor actiona independent, facand abstractie de parerea celorlalti.

            Trebuie sa-si concentreze emotiile, aptitudinile si energia, dispunand de multe posibilitati de exprimare, isi pot astfel asigura succesul.

 

Ziua a 22-a: Daca vor reusi sa se ridice la inaltimea si exigentele pe care aceasta zi de nastere le presupune, vor nutria scopuri si idealuri ample, umanitare, pentru ca au fost investiti cu o mare responsabilitate sociala si trebuie sa lase ca semn al trecerii lor prin viata o urma profitabila comunitatii. In cazul in care nu ating altitudinea acestei meniri, ar trebui sa se multumeasca cu statutul de cetateni onesti, harnici si responsabili, care isi indeplinesc sarcina numai la nivel personal.

 

Ziua a 23-a: Foarte abili, inteligenti, sunt capabili sa se evidentieze in orice domeniu: profesional, intelectual, artistic. Perspicace, analitici si siguri de ei insisi, au o gandire ascutita si rapida, care le permite sa judece limpede persoanele si situatiile cu care se confrunta.

            Simpatici, placuti si dragastosi, sunt foarte susceptibili, au o fire nelinistita, care uneori explodeaza la cea mai mica provocare.

 

Ziua a 24-a: Persoane care depun mari eforturi pentru a-si realize obiectivele.

            Omenosi, casnici, responsabili si energici, ii sfatuim sa-si indrepte activitatile spre domeniul educational sau sanitar (sau in folosul celorlalti).

            Uneori sunt pesimisti, isi fac prea multe griji, sunt obsedati de lucruri lipsite de importanta.

            Poseda certe aptitudini artistice, dar trebuie sa-ai invinga tendinta spre indolenta, care le poate impiedica manifestarea calitatilor. Posibila inclinatie spre dogmatism.

 

Ziua a 25-a: Rezervati in ganduri si emotii, au mari resurse morale si o profunda viata interioara. Vizionari si clarvazatori, si-ar dori sa dezlege enigmele vietii.

            Solitari chiar si in compania cuiva, isi afla linistea si multumirea interioara in mijlocul naturii. Au tendinta de a se subestima, de a deveni melancolici si depresivi.

 

Ziua a 26-a: Emotivi si temperamentali,starea lor sufleteasca este in continua schimbare.

            Suavi, tandri, binevoitori si amabili, poseda insusirile liderilor, care ii pot conduce, prin perseverenta, spre success.

            Caminul, disponibilitatile financiare si pozitia sociala sunt importante pentru aceste persoane; vor lupta sa le aiba, respectandu-i pe cei care deja le poseda.

            Sentimentul de siguranta il vor avea abia in momentul in care vor gasi echiulibrul intre afect si ratiune.

 

Ziua a 27-a: Individualisti si iubitori de libertate, nu vor cunoaste prosperitatea supunandu-se altei autoritati chiar daca sunt extravaganti si foarte independenti; au nevoie de ceilalti pentru a-si demonstra capacitatea de daruire si dragostea. Cu greu isi vor dezvalui adevaratele sentimente; deseori se dedica rezolvarii problemelor si nevoilor celorlalti, neglijandu-si familia.

 

Ziua a 28-a: Extravaganti, ciudati si “altfel decat ceilalti”; sunt atrasi de ceea ce ar fi original si iesit din comun.

            Un caracter puternic, emancipat si ambitios, care simte nevoia sa fie liber. Mare putere de convingere si persuasiune pentru a-si atinge scopurile,

            Mintea lor este mereu preocupata de noi proiecte, dar important este sa le finalizeze, pentru ca, altfel, altii vor fi cei care vor profita de ideile lir.

 

Ziua a 29-a: Temperamentali si schimbatori, au nevoie de o multime de preocupari pentru a-si mentine echilibrul emotional.

            Intuitivi, emotivi si idealisti, ii sfatuim sa-si daruiasca forta interioara ajutorarii semenilor.

            Foarte individualisti, nu se adapteaza normelor stabilite pentru ca au propriul lor cod de maniere.

            Vor cunoaste un succes deosebit, daca vor sa-si foloseasca extraordinarele facultati.

 

Ziua a 31-a: Au un ciudat amestec de seninatate, simt al responsabilitatii si neliniste, precum si o puternica imaginatie care ii inclina uneori spre visare si divagatie.

            Foarte harnici, isi concentreaza eforturile in favoarea bunastarii familiei lor.

            Desi in general nu sunt naivi, se pot lasa amestecati-din prietenie sau dragoste-in afaceri ratate.

            Intransigenti si inflexibili, cu greu inteleg sau iarta greselile altora. Sunt persoane incapatanate.

 

Sursa: Gladys Lobos “Numerologia magica”


duminică, 17 ianuarie 2021

 


Cum poate fi cucerita o femeie din zodia Pesti

 

Pentru că este blândă și grijulie, mulți fac greșeala să creadă că femeia Pesti este slabă sau o persoană care poate fi ușor păcălită. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Deși Peștii adora să fie îndrăgostiți, ei nu se ofera niciodată total. Această femeie și-ar păstra un mic parte din inimă pregătită pentru durere. Dacă simte că este tratată nedrept, se poate îndepărta fără o privire înapoi și își poate începe din nou viața - fără tine - fără să clipească. Femeia Pești este o actrita innăscuta. Poate juca un aer misterios in jurul ei la perfecțiune și te fascineaza cu personalitatea ei senzuală în cel mai scurt timp. Are abilitatea de a te bloca dacă și când nu-i place vreun aspect anume. Dacă doriți să o impresionați, verificați ce îi place la un bărbat:

Sensibil și emoțional – ea nu-i admira  pe macho, pentru ca femeia Pești să fie atrasă de un bărbat, el ar trebui să fie sensibil și să nu-i fie rușine sau frică să-și arate emoțiile. Poate deveni profund atrasă de un bărbat care dă dovadă de empatie față de oamenii și animalele din jurul său. Visătoare - acestei femei îi place să viseze. Ea va avea întotdeauna un plan sau altul în funcțiune, care ar fi în cea mai mare parte despre cum să aibă propria casă și securitatea familiei sale. Ea caută un bărbat, care să fie bine informat și practic, dar sa nu se teama să viseze  - și mai ales să își împărtășească visele și să o ajute să le realizeze.

Personalitate magnetică - aspectul personal este foarte important pentru femeia Pești, dar mai mult decât atât,  apreciază un bărbat care știe incotro se indreapta. Are nevoie de un bărbat suficient de versatil pentru a visa cu ea, totuși el ar trebui să fie capabil să proiecteze și să urmeze un obiectiv concret în viață. De asemenea, se va aștepta ca bărbatul ei să poată să-i protejeze pe ea și pe copiii săi la nevoie.

Simpatică - femeia Pesti este sufletista și dorește această calitate și la bărbatul ei. În timp ce poate și este capabilă să-și câștige mijloacele de trai cu propriile puteri și să aibă destul succes în construirea unei cariere puternice, această femeie ar prefera să rămână acasă și să aibă grijă de familia ei. Apreciază foarte mult capacitatea unui bărbat de a menține un echilibru bun al muncii. Cu umor și creativ - această femeie iubește umorul. Poate să faca haz de ea însăși și de oamenii din jurul ei non-stop. Ea se așteaptă să faci la fel. Râsul este o componentă foarte importantă în viață. Barbatul ei ar trebui să poată râde cu ea și de el însuși; niciodată de ea. Un zâmbet plin de înțelepciune și un zâmbet usor ar putea fi ceva care o va atrage spre tine.

Femeia Pești este senzuală, frumoasă în interior și în exterior și întotdeauna dornică să facă pe plac. Ea dorește cu adevărat ca toată lumea să fie fericită și să se înțeleagă bine. Va fi dispusă să meargă în orice directie pentru a vă asigura că sunteți fericiți și vă simțiți bine. Chiar și așa, când vine vorba de romantism, ea este sigura că fiecare persoană are un suflet pereche. Pentru a-i câștiga inima, încercați următoarele:

Romantism prin invaluire - această femeie iubește și crede profund în romantismul în stil „basm”. Trebuie să mergi la ea cu - flori, cântece, bomboane de bomboane, cadouri etc. Trebuie să simtă că ai ochi doar pentru ea și va exista un “va urma”. Va  găsi o astfel de atenție irezistibilă.

Înțelegeți arta - femeia Pești este legată intrinsec de artă. Este extrem de creativă și, de obicei, tot ceea ce se ocupa ea ca hobby sau profesie este foarte apreciat. Barbatul ei ei trebuie să înțeleagă arta și să se bucure să-și facă din casă o galerie pentru diferite acuarele.

Prietenoasă - această femeie trebuie să te cunoască mai întâi ca prieten. Este o idee bună să încercați să vă împrieteniți cu cei care aparțin cercului ei. Va fi însoțită de prieteni oriunde ar merge. Ea are nevoie ca bărbatul ei să iubească să-și facă prieteni și mai ales să stea cu ei atunci când au probleme. Femeia Pești este surprinzător de strălucitoare în pat. Ea consideră intimitatea fizică ca o parte intrinsecă a „iubirii” și, odată ce ai inima ei, te va încorona ca „regele inimii ei” și te va trata în consecință. Ea este emoțională, caldă și blândă.

 

Cum poti cuceri un barbat din zodiac Pesti

Bărbatul Pești fiind bun și generos este extrem de atras de femeile care posedă aceste calități. Alte trăsături care atrag atenția acestui bărbat sunt:

Natura dominantă - bărbatul Pești se simte fericit că este ghidat și chiar împins în acțiune de cele mai multe ori. Acesta este motivul pentru care se îndrăgostesc de femeile cărora le place să preia conducerea vieții sale și să decidă pentru el (sau să-l ajute să decidă). Acest lucru se datorează faptului că este foarte greu pentru el să ia orice decizie. Pentru un Pești, totul are o parte bună și una rea ​​- și, prin urmare, luarea deciziilor este un coșmar.

Răbdare - acest om este un visător. Muncește din greu și este inteligent, dar pentru că se răzgândește într-una cu privire la obiectivele sale, se găsește prea des la linia de start. Apreciază o femeie care are răbdare să-i asculte visele și să creadă în ele, chiar dacă acestea se schimbă mult prea des.

Amabil dincolo de cuvinte - acest bărbat este atât de generos încât ți-ar da literalmente cămașa de pe el daca i-o ceri. Generozitatea este o trăsătură importantă pe care o caută în femeia viselor sale. Trebuie să fii fericia să oferi atât bani cât și timp pentru cei care sunt mai puțin norocoși decât tine.

Onestitate - etica și onestitatea sunt primordiale pentru Pesti. Orice tip de înșelăciune, furt, agresiune sau lucruri nedrepte l-ar deziluziona complet. Sunt onestitatea personificata. Sunt total atrași de femeile care apreciază integritatea și onestitatea și nu fac compromisuri cu privire la aceasta.

Romantic - cu bărbații Pești, fiecare poveste de dragoste este un basm. Sunt romantici fără speranță și adoră această trăsătură la femei. Mersul mână în mână, privirea împreună a apusului, citirea unei cărți unul lângă celalalt, cinele la lumina lumânărilor, flori, cadouri, ciocolată etc. sunt cele care definesc dragostea în mintea lor. Pentru a câștiga o inimă Pești, trebuie să te descurci cu romantismul. Trebuie să îți placă să primești și să o dai în aceeași măsură. Se va aștepta să gătești pentru el, să-i oferi cadouri sentimentale, să-l surprinzi cu biletele și flori și așa mai departe. Pe de altă parte, nimeni nu poate învinge un Peste atunci când vine vorba de a-și curta iubita.

Iubesc fructele de mare - Pestii adoră fructele de mare. Întrucât vrea să împartă tot ce are cu jumătatea lui, trebuie să iubești și fructele de mare - atât sa mananci, cât și sa gătești.

Acest bărbat este ușor de “prins”, deoarece este cel mai încrezător și amabil om. Tot ce trebuie să faci este să te apropii de el. El va fi fericit să se împrietenească cu tine și dacă-ti joci bine cărțile , ti-ar putea mânca din palma în cel mai scurt timp. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să il surprindeți și să ii câștigați:

Încurajează-i nevoia de a-i ajuta pe ceilalți - pentru a-i atrage atenția, ai putea să te alături lui în oricare dintre proiectele sale de „bun samaritean” sau să-i ceri sfaturi despre cum să ajute pe cineva. Vei descoperi că el isi indreapta imediat atentia  către tine și te introduce în cercul său de prieteni.

Poarta rochii fluide - Bărbații Pești urăsc orice tip de îmbrăcăminte restrictivă. Iubesc femeile care poartă haine fluide care le dau un aspect de basm. Iubesc simplitatea și pot fi ușor indepartati de prea mult machiaj sau îmbrăcăminte formală.

Iubitor de natură - Bărbații Pesti iubesc natura și animalele. Le place campingul, sa priveasca păsările, animalele de tot felul și se așteaptă ca femeile din visele lor să împărtășească acest lucru. Cel mai simplu mod de a începe o conversație cu acest bărbat este sa vorbiti despre un loc din  natura.

Barbatul Pesti este unul dintre cei mai sensibili barbati. El te va iubi profund, va avea grija de tine si te va umple de daruri.  Cu toate acestea, va avea niște suisuri și coborâșuri serioase in ceea ce priveste  finanțele sale. Este muncitor și un om extrem de bun. Atâta timp cât poți gestiona partea financiară, vei fi cea mai fericită femeie de pe pământ cu acest bărbat.


  COMPATIBILITATE BERBEC-SCORPION COMPATIBILITATE SEXUALĂ ȘI INTIMITATE – 50% Berbecul și Scorpionul sunt semne cu o legătură indestruct...